FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SteauaToronto - Responsabil Pentru Aceasta Sectiune?

Lari28.03.2013 22:16

Am rugamintea sa raspunda la acest sondaj doar cei care vor participa la concursul de pronosticuri.

Tin sa atrag atentia (pentru cei care-l cunosc doar prin prisma conflictelor din ultimul an) ca SteauaToronto a avut o contributie consistenta la acest site in primii ani de existenta.

drvladyk28.03.2013 22:27

DA

SteauaTorontoN28.03.2013 22:43

fratilor am foarte mult timp la dispozitie, sunt foarte organizat, o sa postez etapele si clasamentele imediat dupa ce se termina.

Tupac Amaru29.03.2013 16:02

Hai noroc!

Desi nu mai sunt activ pe site, citesc zilnic postarile si vreau sa va spun, fara sa particip la vot, ca sunt total de acord cu revenirea lui Toronto.

Mi se pare ca unul ca mine a utilizat abuziv un bun al altcuiva, asa cum ne-a 2Gi utilizeaza abuziv numele de Steaua pentru a crea confuzie intre echipa lui de bambilici si ceea ce a insemnat CSA, prin marii sai sportivi, tehnicieni, conducatori.

Site-ul asta trebuie sa ramana un site al manelistilor (Toronto e un manelist si e mandru de asta, le preda maneaua in Canada localnicilor, in fine, e o somitate in domeniu). Eu am intrat pe site parca in 2006, certandu-ma zdravan cu el pentru ca isi permisese sa bage o voma tziganeasca (=manea) ca sa glorifice faptele lui Gi2.

Mai trebuie sa ramana un site al celor care sunt fericiti si se simt bine, despre care nu mai e nimic de spus (irecuperabili pentru societate), desi printre ei se afla stelisti mai batrani care, din pacate pentru ei, nu au inteles nimic din spiritul stelist, desi ar fi avut ocazia. Vorba proverbului, "de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!".

Azzido m-a banat in decembrie si m-a acuzat ca, pronuntand Ste_le_me_aua sau Steoaia pentru adunatura de gregari din Aleea Alexandru/Arena Nationala (parca Steaua avea ceva legat de cartierul Ghencea), n-as fi stelist. Si el, si Costi, si blindius au dreptate - da, nu sunt stelist, daca Steaua inseamna ceea ce inseamna acum. Sunt cel mai aprig antistelist si nu exista nici o sansa sa o dau cotita dupa cum vor unii dintre voi.

Pentru ca pe site am prieteni stelisti la care tin foarte mult (putinii care nu-s nici manelisti, nici fericiti si nici nu se simt bine), nu-mi voi sterge contul, dar voi privi in continuare tacut la distrugerea stelismului autentic.

Sa aveti placere la ascultat manele!

LDS29.03.2013 19:10

Domnu' Tupac, dupa cum vezi, unii inca se mai straduiesc... Inca n-a aparut nici Guta si nici Copilu' de Aur pe aici. Ma rog, inca nu au aparut. Distrugerea sau revitalizarea stelismului autentic nu se face aici, pe un sait, ea tine in primul rand de societatea in care traim si de calitatea materialului uman.

Dragoshel29.03.2013 19:55

SteauaTorontoN moderator pe sectiunea de pronosticuri.