FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua in grupa cu Parma, Besiktas, Bilbao si Standard

Sera05.10.2004 10:52

clar, am nimerit intr-o grupa grea, dar daca vrem sa ne demonstram valoarea, asta e sansa perfecta!

Forza Steaua!!

Anonymous05.10.2004 11:07

in asa grupa mi-e greu sa cred ca ne putem califica.asta e fratilor,se putea si mai bine.ati belit-o

Sera05.10.2004 11:42

cu standard(pe 2 decembrie) si besiktas acasa, bilbao si parma in deplasare

(eu vroiam sa vad parma aici, si speram ca baietii sa joace pe inonu, sincer) :)

ah well, ne calificam mai departe, zic eu

va fi greu, dar o scoatem noi la capat si pe asta.

rady05.10.2004 11:51

e o grupa grea intr-adevar, dar pun pariu ca vom castiga cu standard si cu bilbao

cu parma facem egal :)

Sera05.10.2004 12:04

Joi, 21 octombrie - Athletic Bilbao v Parma / Steaua București v Standard Liege

Joi, 4 noiembrie - Parma v Steaua București / Beșiktaș v Athletic Bilbao

Joi, 25 noiembrie - Standard Liege v Parma / Steaua București v Beșiktaș

Miercuri, 1 decembrie - Beșiktaș v Standard Liege / Athletic Bilbao v Steaua București

Joi, 16 decembrie - Standard Liege v Athletic Bilbao / Parma v Beșiktaș

sorin_77705.10.2004 14:08

E o grupa cum putea fi oricare alta... E bine ca meciurile de acasa le avem cu echipe mai abordabile... Daca le castigam ne putem califica si cu 6 puncte... Greu de crezut ca celelalte vor reusi acelasi lucru si ca vor acumula un golaveraj mai bun... De pe locul 2-3 cred ca ne putem califica. Putem sa ocupa una din aceste pozitii la final... In acest sistem conteaza foarte mult sa nu pierzi in deplasare la mai mult de un gol diferentza...

horse3705.10.2004 14:40

acum om vedea cine santem si ce putem. daca campionatul lui lui mitica si sandel a crescut in valoare sau e aceeasi pe care o stim de cativa anisori buni.

nu sant optimist dar nici pesimist. ceva imi spune ca are sa fie foarte greu dar nu imposibil.

sa batem acasa iar afara cat mai putine primite si poate ne vedem de ghiocei anul viitor adica la fotbal pe bune.

as vrea sa-i rupem gura marelui "transferatore" Victor bacali care are el ce are cu echipa noastra. ii sta in gat. daca mai traia Dan alban (Dumnezeu sa-l ierte) ce bilete mai vindeau astia doi la patria in fata cinematografului.

hai Steluta!!!

Virgil05.10.2004 16:06

Sunt sigur ca vom face o figura frumoasa si ne vom califica.Faceti abstractie de meciul cu Iasiul,revedeti echipa în meciurile cu TSKA si îmi veti da dreptate.Cred ca dupa meciul cu moldovenii s-a dat militaria jos din pod.Besiktas si Standard sunt echipe de batut,mai ales ca jucam acasa,iar la Parma si Bilbao,odata cu reintrarea lui Radoi în mijlocul defensivei sa speram ca nu vom lua gol.

Pedro05.10.2004 21:22

chiar imi doresc sa se califice, si o sa vedeti ca se va califica

nu de alta dar e o sansa in plus sal mai facem pe Borcea sa moara de oftica :lol: :lol: :lol:

Mykutzu06.10.2004 10:21

Eu nu sunt din Bucuresti-sunt de la "marea cea mare" dar o sa incerc sa fiu pe 21 oct si 25 nov pe Ghencea sa vad cum o sa se califice Steaua in turul 3!

Vreau sa subliniez 2 parerei care au facut inconjurul stirilor sportive:

Javra zis make Zicu: vezi doamne el e la Parma si nu se mai ajunge!Lasa lasa ca o sa vedem noi cine e mai tare-n gura ca si Zenga mai stie cateceva din fotbalul italian si plus ca Parma e la retrogradare(pritenii lui Zicu stiu de ce)!!!

Ex-dar tot timpul-Rapidist McLebada Pancu care zice ca vina sa bata in Ghencea!!!Alo bai asta de nu a gasit transfer decat in Serie B-Italia(iarasi preietenii stiu de ce) bai eu stiu ca tu nu poti sa citesti dar poate ti-a zis intre timp cineva ca Lucescu antreneaza in Ucraina!

Si uite asa mi-am incheiat pledoaria pentru doi fosti adversati ai nostri care acum mananca rahat cu apa pe la echipele lor din afara cei drept dar retrogradante!

Adminule sper sa nu imi stegi mesajul dar nu m-am putut abtine sa nu le dau peste bot acestor 2 jegosi!

Revenind la grupa B a cupei UEFA vreau sa spun ca de pe acum astept tragerea la sorti sa vedem cu cine o sa cadem in turul 3 sau ce urmeaza dupa grupe pentru ca aici nu avem adversar!

Adik din meciurile de acasa luam clar 6 puncte la Parma cred ca facem macar un egal iar la Bilbao sincer sa fiu faza e ca au echipa tare bascii!

Sunt ambitiosi trebuie remarcat ca si sezonul asta si sezonul trecut au umilit pe teren propriu galactii 2-1 respectiv 4-2 si o sa avem viata grea!

Este ultimul meci si dupa cum am spus mai sus nu o sa ajungem sa depindem de el dar o victorie acolo ar insemna ceva de vis!

Numai bine si sper sa aveti rabdara sa cititi mesajul meu!

FORZA Steaua!!!

serban2306.10.2004 10:43

E bine ca jucam acasa cu echipele mai slabe dar eu personal as fi preferat sa avem primul meci in deplasare la Parma sau Bilbao pt ca un rezultat bun ne-ar fi dat un mare avant.Asa in primul vom fi condamnati sa invingem pt ca altfel vom ajunge ca Romania sa alergam sa recuperam punctele si va fi foarte greu pt ca eu unul sincer nu prea ii vad in stare pe baieti de asa ceva .Drept urmare trebuie sa avem mare grija in primul meci si chiar daca as vrea sa merg la stadion si sa vad un 3,4-0 m-as multumi si cu 1-0 si sper ca Zenga sa poata alege o strategie cat mai buna.

Iar de adversarele noastre nu inteleg ce va speriati asa pt ca in afara de Bilbao care are un mic plus in fata noastra datorita atmosferei de pe teren propriu restul echipelor le consider sub noi chiar daca Parma e echipa italiana, acum e cam la nivelul Modenei cu care am facut un joc bun si pe care (daca i-mi aduc eu bine minte i-a batut Sportu).Asa ca eu zic ca daca avem putin noroc ne putem califica de pe primul loc(si am putea avea noroc pt ca ghinionul prea ne-a lovit cu Poli).

SI as avea o intrebare: daca stie cineva cum se vor face meciurile dupa grupe?(tragere la sorti ,grupe de favorite,etc)

bebeto06.10.2004 13:10

care stie sau poate afla e-mail-ul lui pancu,e binevenit sa-l faca public pe forum.merita niste urari de bine din partea noastra,ca sa-i mai iasa aerele de rrapidist prost din cap.

Virgil06.10.2004 13:28
Revenind la grupa B a cupei UEFA vreau sa spun ca de pe acum astept tragerea la sorti sa vedem cu cine o sa cadem in turul 3 sau ce urmeaza dupa grupe pentru ca aici nu avem adversar!

Mykutzule esti în nota de optimism a majoritatii.Vezi lucrurile asa cum probabil se vor întâmpla peste putin timp.Nu pot sa spun decât ca ai în vene sânge de stelist.Bravo!

sorin_77706.10.2004 17:30

Sunt tare curios... Ce s-ar intampla daca Steaua ar ajunge in primavara europeana? Ce s-ar intampla cu echipa? S-ar vinde jucatorii? Nea Gigi ar vinde din ei? Va distruge ce ar putea fi lotul cel mai valoros din 90 incoace? Sau l-ar duce capul si ar pastra macar un nucleu BUN pe care sa construiasca o echipa ce poate ataca Champions League in cazul in care ar castiga campionatul bineinteles...

Sau daca nu se califica si face o figura frumoasa si in iarna sa vinda tot si sa nu mai putem ataca titlul pana in final? Mi-e teama de aceste doua variante!!!

Sa speram ca indiferent ce se va intampla in prezenta noastra in Europa in aceste momente sa nu il faca pe Nea Gigi un negustor, tocmai acum, si sa accepte orice oferta MAI BUNICICA. Ma gandesc ca pana acum nu a vandut mai nimic... Exceptia o face Claudiu de care mie imi este dor din cand in cand. Era un oportunist fantastic...

Virgil06.10.2004 20:18
Sunt tare curios... Ce s-ar intampla daca Steaua ar ajunge in primavara europeana? Ce s-ar intampla cu echipa? S-ar vinde jucatorii? Nea Gigi ar vinde din ei?

Parerea mea e ca Gigi,asa cum a spus-o si el în atâtea rânduri,vrea ca si noi,performanta.In aceasta situatie normal ar fi sa cumpere,pentru a întari echipa.Si cred ca asa va face.Vânzarea,zic eu,ar fi posibila doar la capatul participarii Stelei în competitia în care este angrenata.Bineînteles daca exista oferte si mai ales daca sumele oferite pentru jucatori sunt interesante.

cata4steaua08.10.2004 16:27

de ce va speriati asa tare de grupa in care suntem.orice echipa poate fi invinsa.facem 2 victorii si un egal si suntem tatici.nu e nevoie nici de bafta nici de noroc ci de concentrare din partea baietilor.important e primul meci care tre sa ne ridice moralul.

dani_teo08.10.2004 21:14
clar, am nimerit intr-o grupa grea, dar daca vrem sa ne demonstram valoarea, asta e sansa perfecta!

Forza Steaua!!

hmm..totzi sunt optimishti insa nu se gandeshte nimeni ca in mod realistic vorbind, shansele astea mari pe care ni le acordam singuri sunt..micutze totushi..or fi parma la retrogradare, besiktas pe locul "N", etc..dar sunt totushi kmpionate mai puternice..plus ca e un obicei vechi in Ghencea sa fie una klda si una rece..credetzi ca meciul cu moldovenii a fost o intamplare sau ca este ultimul din seria asta? kderi au fost si or sa mai fie...apropos, nu confundatzi pesimismul cu realismul..in rest, votatzi PARTIDUL NOUA GENERATZIE si va rog sa imi datzi peste nas dak nu am dreptate si urmatorul subiect va fi "cu ce jucatori vom evolua in primavara europeana".:)