Impresionant parcursul Villareal-ului dar eu cred ca acesta se apropie de sfarsit.
Impresionant parcursul Villareal-ului dar eu cred ca acesta se apropie de sfarsit.
mi se pare normal sa vedem finala Barca-Arsenal, nu prea are cum sa mearga treaca Villarreal de tunari
imi pare rau sa va dezamagesc dar Villareal o sa elimine pe Arsenal.Probabil ca in tur castiga Arsenal cu 2-1 dar in retur nu-i vad prea bine.Da las ca ne lamurim noi diseara :wink:
Ca sa nu mai zic ca acum s-ar putea sa intervina si UEFA putin prin fluierasii ei...nu cred ca ar fi o reteta de succes o finala Barca-Villareal si eventual inca o echipa spaniola Sevilla in finala cupei UEFA...in schimb Barca-Arsenal ar avea succesul garantat si in UEFA probabil Shalcke-Steaua ca sa fie toata lumea impacata...spania,germania, anglia si estul europei cu cate o echipa in finala.
Villarreal a jucat peste toate asteptarile in acest sezon.Este foarte greu sa spui cine se va califica dintre Viilarreal si Arsenal.Eu as dori sa se califice Arsenal.Am vazut-o la joc si mi-a placut foarte mult.
Din a doua semifinala,nu poti spune cert ca Barca e deja calificata.Niciodata nu poti spune asa ceva cand adversara ei e Milan.
Sunt 4 posibilitati in finala :
Barcelona - Arsenal sau Barcelona - Villarreal sau Milan - Arsenal sau Milan - Villarreal.
Care o fi cea corecta ? :lol:
Ultima ! :wink:
E foarte posibil.Cei din urma vor fi cei dintai.Multi chemati,putini alesi.(Matei,20,16)
Arsenal 1-0 Villarreal
K. Toure '41
Sa nu uitam ca totusi Villareal a eliminat Inter desi italienii se impusese in tur.Sunt o echipa puternica si e foarte probabil sa asistam la o finala %spaniola.
gata meciu batura aia de la arsenal... :twisted:
Rezultat asteptat,joc destul de inchis,am impresia ca Villareal si-a propus destul de putin in meciul de asta-seara.Thierry Henry acelasi jucator fabulos, sper sa ajunga la Barcelona.
lasa sa nu se califice Villareal, nati uitat ca neau scos anul trecut din optimi.... ar fi mai spectaculos Barca-Arsenal
Eu zic ca Villareal se opreste aici
Arsenal este mai puternica....
S-a cam terminat si cu Villareal!
Asteptam finala Barcelona - Arsenal care va fi castigata de Barcelona!
si riquelme..cum a putut sa rateze penalty in min 90 ? :lol:
ce ghinion.... :lol:
Speram sa avem aceeasi soarta ca arsenal, joi :lol: :lol:
Dupa 1-0 in tur ... sa facem cel putin 0-0 in Anglia!
Speram sa avem aceeasi soarta ca arsenal, joi :lol: :lol:Dupa 1-0 in tur ... sa facem cel putin 0-0 in Anglia!
bine spus 'cel putin 0-0', Steaua se gandeste doar la victorie si daca iese un egal, asta e, neam calificat..
Speram sa avem aceeasi soarta ca arsenal, joi :lol: :lol:Dupa 1-0 in tur ... sa facem cel putin 0-0 in Anglia!
Dar sa nu aiba Middlesbrough penalty in min 90!
Sa aiba 11m si sa il rateze
Sa fie mai palpitant!
Cred ca era presiunea prea mare pe umerii lui :lol: