Adrian! Dar ce mai zici de Gheorghievski care a fost pamant de flori?
Sarghi e mai mare ca el, oricum n-avea cum sa-l faca fizic la faza aia. In rest, am auzit si eu ca n-a jucat nimic dar crede-ma ca am dormit tot meciul pana la faza aia, nu l-am vazut sa imi dau cu parerea. Omul vine dupa o accidentare. Zic eu ca merita un pic de rabdare. Ca doar in tur a jucat foarte bine.
Eu am o filozofie. In careu, portaru-i Dumnezeu la faze fixe. Tatarusanu trebuia sa iasa, nu sa stea batut in cuie pe linia portii.
Daca iesea si prindea mingea, orice eroare a fundasilor era fix pix, ca nu mai conta. Insa el e prea fricos, prea nesigur. De aia sta acolo, in poarta, ascuns. Nu are incredere in propriile forte. Nu are incredere ca poate prinde mingea. Desi, la 198 cm inaltime cat are el, ar fi zgarie nori deasupra celorlalti jucatori daca ar mai si sari.
In alta ordine de idei, Steaua a luat un gol cat se poate de Tatarusanesc. Baiatul ala nu va iesi de pe linia portii niciodata, nici macar daca trebuie sa-si salveze propria viata.
asta m-a scos si pe mine din sarite la golul, pe deplin meritat de altfel, al Otelului. doi comentatori de rahat se grabesc sa sara la gatul lui Georgievski si sa ii ia apararea lui Tatarusanu... avand in vedere distanta de la care s-a executat lovitura libera, precum si vitezele de deplasare ale mingii si ale unui portar care nu doarme, portarul Stelei avea timp sa fuga pana la linia de 16 metri, sa ii dea o palma peste ceafa lui Rusescu si apoi sa se intoarca sa culeaga o centrare de altfel simpla pentru un portar ACTIV.
sa nu dam insa acum vina doar pe Tatarusanu, sau pe Georgievski. cand faci 10 faulturi in preajma careului propriu in ultimele 4 minute si vezi ca de la primul vine pana si portarul advers la centrare, ce pretentii sa ai? pai sa zici mersi ca ai luat doar un gol!
au revenit la jocul de becakat specific echipei de cand patron este maimuta de la loja, si asta imi displace cel mai mult. ma doare sa vad cum involueaza un jucator promitator cum este Chipciu, in timp ce tantalaul sef Tanase este promovat in continuare ca si cand ar fi amanta antrenorului. reghe nu este deloc altfel decat ceilalti antrenori umiliti in trecut de maimuta. daca a zis behaila ca rocha si costea pleaca, pai gata, ei nu mai joaca. nu conteaza ca daca rusescu este fara noroc la meciul respectiv ar trebui sa mai ai un varf in teren! sa nu imi spuneti acum ca l-a bagat pe tatu, ca inca eu nu m-am lamurit ce sport practica tatu! iar pe Iancu il baga iarasi doar ca nu spuna ca nu l-a bagat, ca oricum pe pustiul ala nu il joaca NIMENI! important e ca patronul nu ii mai vrea pe rocha si pe costea si aici avem misiune indeplinita...
cum o dam, tot acolo ajungem: ciobane, sa mori in chinuri! cu rugamintea mea, daca se poate, fa-o in direct la TV!
Tatarusanu trebuia sa iasa, nu sa stea batut in cuie pe linia portii.
Daca iesea si prindea mingea, orice eroare a fundasilor era fix pix, ca nu mai conta. Insa el e prea fricos, prea nesigur.
eu cred ca pana sa fie fricos sau nesigur, Tatarusanu este INDOLENT, sau nesimtit mai pe intelesul tuturor. daca s-ar implica in joc precum o facea atat de mult hulitul Carlos, Tatarusanu ar fi un portar mare si la propriu si la figurat. asa insa, el ramane doar o pata mare pe imaginea portii pentru adversari. spre binele lui ar trebui sa evite un transfer in strainatate. cu asa o atitudine va plange in hohote dupa fiecare meci, si nu va dura mult pana se va intoarce cu coada intre picioare...
Georgevschi nu are nicio vina. Sa nu uitam ca vine dupa o accidentare care l-a tinut pe tusa cateva luni. Vinovatul e Reghe, ca l-a bagat in primul 11. Si apoi nici Steaua nu mai e ce-a fost.