Din motive de sanatate, cedez 3 bilete la Trib I, sector 43, rand 30... tel 0747 504 738, yahoo mes ID : hattrick_1976...
Merci!
Din motive de sanatate, cedez 3 bilete la Trib I, sector 43, rand 30... tel 0747 504 738, yahoo mes ID : hattrick_1976...
Merci!
heheh omu nu cedeaza ci vrea 2 milioane bucata oare asta inseamna a CEDA ori a specula....
N-a spus nimeni ca le dau gratuit! E vb de timp pierdut si combustibil, caci am venit din Timisoara special! Numai ca m-a lovit o gripa si ploaie imi mai trebuie!...
Cine vrea, ok! cine nu... asta e! :lol:
Biletele nu sunt in Timisoara, ci in Bucuresti, la un prieten! Va intalniti cu el daca va intereseaza!
HAi Steaua!
atunci mai precis posteaza VAND 3 BILETE la trib 1 uite-te in dictionar si vezi ce inseamna a ceda...
:lol: :lol: :lol:
Las-o in cotet caci mahcahne!...
La cat sunt de gripat, chiar n-am chef de discutii in contradictoriu, dar ....
sursa: http://dexonline.ro/search.php?cuv=ceda&source=
CEDÁ, cedez, vb. I. 1. Tranz. A renunţa (gratuit sau prin vânzare) la posesiunea asupra unui bun. ♦ (Despre persoane) A transmite un drept de creanţă unei alte persoane. 2. Intranz. A da cuiva dreptate într-o discuţie, a nu se mai împotrivi; a se supune; a renunţa. ♦ (Sport) A se recunoaşte învins (renunţând la luptă); a fi învins. 3. Intranz. (Despre boli) A scădea din intensitate, a se ameliora. 4. Intranz. (Despre lucruri) A nu rezista unei presiuni; a se încovoia; a se deforma; a se rupe. – Din fr. céder.
Trimis de Valeriu, 03/03/2003. Sursa: DEX '98
Bafta!
omule daca tu ai intrat aici sa faci specula atunci sa fi iubit, nu cred ca este vreo diferenta intre tine si coloratii care VAND bilete inainte de meci.Daca tu crezi ca a VINDE un bilet la un pret dublu este similar cu a ceda atunci esti clar gripat cu H5N1.Aflandu-te pe un site de suporteri nu de vanzari sau licitatii cred ca ar trebui ca sa intelegi termenul folosit de tine nu are valoarea pe care vrei tu sa o aiba!!!!!
esti orgolisos , nu gluma! :lol:
Daca voiam specula, le dadeam cu 3,5 mil, asa cum se vinde "la negru"! nu vreau altceva decat sa-mi scot banii! O dorinta cat se poate de corecta intr-o economie de piata! E f simplu: cine vrea, cumpara! Cine nu,... sa fie sanatos si sa se imbete de fericire cand s-o califica Steaua in finala!
Pana la urma asta conteaza! Calificarea!
In rest... defulari!
Hai ca te las! :wink: