FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

din provincie, cum ajung la Lia Manoliu...HELP?

p***@***19.04.2006 09:57

vin din provincie, din Pitesti ...

n-am mai fost la Lia Manoliu la nici un meci.

Cum ajung la Lia Manoliu, va rog mult sa imi spuneti strazile principale de la Arcul de Triumf pana la stadion.

se poate parca in zona, sunt parcari incapatoare?

Merci Mult, FORZA Steaua !!!!!!!!!!!!!!

p***@***19.04.2006 09:59

scuze, am vrut sa zic dinspre PLOIESTI...fac Brasov DN 1 - Ploiesti - Otopeni - Bucuresti...

scuze :)

Grinch19.04.2006 10:03

Daca mergeai cu trenul te ajutam dar asa nu prea stiu nici eu :)

George Stan19.04.2006 10:07
vin din provincie, din Pitesti ...

n-am mai fost la Lia Manoliu la nici un meci.

Cum ajung la Lia Manoliu, va rog mult sa imi spuneti strazile principale de la Arcul de Triumf pana la stadion.

se poate parca in zona, sunt parcari incapatoare?

Merci Mult, FORZA Steaua !!!!!!!!!!!!!!

Arcul de Triumf -> Piata charles de gaulle -> piata dorobanti -> Stefan cel Mare - faci stanga -> Bucur Obor -> Dimitrov - Muncii -> faci stanga -> stadion

Parcari incapatoare?? :D LOL ... NU

Welcome to Bucharest :)

Gica Chioru19.04.2006 11:08

Daca mergi pe traseul de mai sus in cursul dupa amiezii e jale si ai mari sanse sa faci cel putin 2 ore de la Baneasa la stadion. Ori de dimineata pe acolo ori daca ajungi mai tarziu incerci un traseu ocolitor inca de la Baneasa.

http://www.hartionline.ro/buc/imagini/ratb2.gif

Eu iti propun sa iesi de la Baneasa direct in calea Floreasca, vezi harta, iar apoi sa mergi pe ruta ocolitoare pana in dna Ghica de unde ai doua variante in functie de locul in stadion unde ai bilet. Peluza dinspre Iancului (I) sau tribuna II-a sunt mai usor accesibile dinspre Vatra Luminoasa, pentru tribuna I-a va trebui sa ocolesti tot stadionul, de obicei este inchisa trecerea prin fata tribunei oficiale.

Deci daca ai bilete la peluza a II, dinspre Muncii, sau la tribuna I-a, sfatul meu este ca odata ajuns la Dna Ghica sa mergi pe traseul Bucur Obor-> Muncii-> st National

Daca ai in restul stadionului, inainte de Pta Muncii (iei ca reper statiile metroului intotdeauna) faci stanga si iesi in Vatra Luminoasa mergi inainte si dai in stadion.

cannavaro25.04.2006 21:34

Sau ajungi la Doamna ghica mergi inainte pe linia tramvaiului 21 pana la benzinaria agip ... o iei la dreapta treci de podul Fundeni ... o iei pe prima la dreapta si mergi inainte pana la prima piata...acolo o iei la stanga si la capatul strazii putin in dreapta si ajuns exact la Mcdonalds`ul de la peluza 1!

Bafta!

DTP-Ludacris25.04.2006 21:48

sau...cea mai simpla metoda : TAXI :lol:

cannavaro25.04.2006 21:59

Daca nu e din Bucuresti o sa`l duca taximetristul si prin Ghencea si prin Giulesti si prin Stefan cel Mare cred :lol: :lol: :lol: si logic pe traseul cel mai scurt!