FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Esec neasteptat.Steaua-Poli Iasi 0-1(0-0)

Virgil03.10.2004 20:19

In fata unui stadion plin,Steaua a pierdut în ciuda unui joc pe care l-a dominat de la un capat la altul.In ciuda celor 19 suturi trimise pe sau spre poarta,fata de numai cele cinci ale oaspetilor.In ciuda celor trei bare din min.3 si 47 Bostina si min.53 Cristea.Steaua a atacat permanent dar nu a mai avut combinatiile în viteza în fata portii adverse,asa cum ne obisnuise.Mai mult decât atât,oaspetii au fost foarte bine organizati în aparare,de noul lor antrenor Ionut Popa.Iesenii nu s-au pierdut cu firea si au iesit pe contraatac de câte ori au putut.Un mare obstacol în calea suturilor jucatorilor nostri a fost portarul oaspetilor,Arcanu,care a reusit sa respinga sau sa prinda tot.Steaua nu a jucat mai slab decât de obicei.Poate putin mai dezlânat si cu actiuni ofensive care au surprins foarte rar defensiva ieseana,bine grupata în preajma careului de 16 m.Schimbarile facute de Walter Zenga în min.63,74 si 87(Ciocoiu,Lovin si Oprita în locul lui Cristea,Bostina si Neaga) nu au avut darul sa schimbe

monotonia jocului stelist.Golul iesenilor s-a marcat în min.65,atunci când Ad.Cristea l-a întors pe Baciu si cu un sut de la CCA 20 m l-a învins pe Hamutovski.De remarcat spiritul de fair play al galeriei care a încurajat pe tot timpul partidei formatia favorita,în ciuda situatiei mai putin placute.Ce sa fi fost?Oboseala?Ghinion?Poata ca a fost o "mica" doza de prea mare încredere.In nici un caz de subestimare a adversarului.In mod sigur a fost însa un dus rece!Poate ca Zenga n-ar trebui sa mai faca sapte mii de formule de echipa,ci ar trebui sa se stabileasca asupra unui 11 de început pe care sa nu-l mai schimbe de la o partida la alta.Facând abstractie de rezultat,atmosfera pe stadion a fost de sarbatoare,motivata evident de calificarea în grupele Cupei UEFA.Amarul din aceasta seara este oarecum mai usor de suportat datorita înfrângerii Rapidului la Galati(0-1) si meciului egal facut de National acasa,2-2 cu Farul.Eu zic sa fim în continuare optimisti si sa avem încredere în viitorul echipei.Dusurile reci sunt inerente si au darul sa trezeasca la realitate.

serban2303.10.2004 20:32

In primul rand galeria la sfarsit a strigat"Steaua vino....." si cand s-au apropiat a strigat "rusine sa va fie".

In al doilea rand sper sa nu-l mai vad pe Marin in teren pt ca Nesu ajucatexcelent iar Ogararu sa se duca la divizia c pt ca in faza defensiva este "tzero": a sarit de cel putin 4 ori pe sub minge iar la gol a gresit la fel cum a gresit si cu sofia ; in general nu stie sa se plaseze in fata adversarilor nu reuseste sa-i deposedeze ,alearga in jurul lor degeaba.

Cat despre odihnirea jucatorilor si ideea ca toti jucatorii sunt de primul 11 sper ca s-a convins domnul Zenga sa nu mai faca astfel de experimente.

Oricum pacat ca exact acum in fata stadionului plin s-au gasit sa rateze ca niste amatori si sa faca experimente riscante .

FORZA Steaua

Mar_is03.10.2004 20:43

Intr-adevar Nesu a fost forte activ astazi. In meciul de JOI cand acelasi Ogararu il marca pe Yanev si o facea excelent nu mai era de divizia C?! Acum este adevarat ca toti suporterii stelisti suntem mai mult decat tristi dar nu cred ca e cazul sa aruncam cu noroi in proprii idoli.. trebuie sa ne pastram calmul si in momentele mai delicate cum e si acesta.

serban2303.10.2004 20:52

Poate a avut si Ogararu un meci bun dar in genere face faza defensiva prost eu nu arunc cu noroi( si oricum Ogararu nu e idolul meu) da l-am urmarit si nu e vorba ca face greseli(oricine mai si greseste) dar nu stie sa deposedeze si nu stie nici sa sara la cap .Lui i-ar fi bine cu Mirel in teren sa-l acopere pt ca faza ofensiva o face destul de bine. Dar ca si Marin sau Nana sau Ciocoiu nu este de Steaua.

Virgil04.10.2004 08:08
Poate a avut si Ogararu un meci bun dar in genere face faza defensiva prost..... Dar ca si Marin sau Nana sau Ciocoiu nu este de Steaua.

Este parerea ta.Zenga gândeste altfel.Iordanescu care vad ca l-a chemat la lotul national pentru meciul cu Cehia,gândeste la fel ca Zenga.Asta îmi spune ca în tara,pe postul lui,nu este altul mai bun decât el.Ai zis de Ogararu ca nu este de Steaua.Pe cine ai vedea în locul lui,pentru ca daca Steaua renunta la el trebuie sa joace totusi si cu un fundas dreapta.

horse3704.10.2004 09:06

si sa va dau un exemplu din istoria noastra de "vaca proasta" care da cu copita exact cand s-a umplut caldarea. taman ce castigasem cupa campionilor europeni jucam finala cupei cu Dinamo pe 23 august si ne bate Dinamo.

acum ce si-au zis neaga & ca astia din "iesi" isi dau jos si chiloti de or sa le-o bage si pan cur nenorocita aia de minge. da uite ca ieri socoteala a aratat altceva. o echipa de locul 18 care nu stiu daca merita sa fie acolo dupa ce a jucat cu noi.

care stie vre un descantec pt hamutovschi ar fi bine sa-l rosteasca cat mai repede posibil altfel din iarna nu stiu daca o mai sta p'aci (Gigel s-ar putea oftica rau). face greseli impardonabile. parca-i tibisor! Dica, iar inexistent, numai bichonul mia placut.

da' cum tot raul spre bine sa speram ca dusul asta o sa prinda bine si o sa-i vedem pe baieti din nou motivati si pusi pe fapte mari.

hai Steluta!!!

gabrielstoica04.10.2004 15:54

Lotul Stelei de azi nu este cel care facea performanta in Europa acum cativa ani.Chiar daca au state vechi de plata in Ghencea,acestia nu sunt obisnuiti cu succesele europene,prin urmare nu stiu cum sa se comporte la un meci de dupa...nu au experienta meciurilor jucate in urma unei calificari sau a unui rezultat mare si de aceea l-au traat cu lejeritate.sa speram ca vom invata din acest meci si nu va trece neobservat pe langa noi.

sorin_77704.10.2004 16:30

Nu trebuie sa dramatizam... A fost un esec rusinos... Dar sa nu uitam ca in anul cand Steaua a devenit ultima oara campioana a pierdut cu bacaul acasa cu 5-1... Asa ca nu e un capat de tara. Si sa fim obiectivi... nici o echipa care lupta pentru titlu nu a aratat nimic deosebit...Nici noi de altfel... Sa speram ca dusul rece administrat de ieseni ne va trezi... Eu unul cred in revenirea lor...

Si acum... Sunt cativa aici care il tot lauda pe Nesu... Sa fim seriosi...Nici el nu s-a ridicat la un nivel deosebit... Ba chiar a dat si cateva pase gresite in zone periculoase spre centru permitand contraataurile iesenilor... In UEFA nu iti poti permite asa ceva... Iar incursiunea din prima repriza in careu cu sut (nereusit) spre coltul lung nu o va reusi in nici un caz cu un Lazio spre exemplu...

Asta nu inseamna ca P.Marin e mai bun decat el... In nici un caz...

Nu il atacati pe Lovin sau Baciu. Au adus puncte pretioase pentru noi cu cateva etape inainte...

A fost un accident...rusinoe e drept...dar doar un accident... Hai baieti!! Treziti-va!!!

serban2304.10.2004 19:38
Este parerea ta.Zenga gândeste altfel.Iordanescu care vad ca l-a chemat la lotul national pentru meciul cu Cehia,gândeste la fel ca Zenga.Asta îmi spune ca în tara,pe postul lui,nu este altul mai bun decât el.Ai zis de Ogararu ca nu este de Steaua.Pe cine ai vedea în locul lui,pentru ca daca Steaua renunta la el trebuie sa joace totusi si cu un fundas dreapta.

In primul rand te rog sa nu-l dai pe Iordanescu de exemplu(iar la nationala cred ca joaca Stoican) ,iar Zenga nu ar pe cine sa bage in locul lui .Si chiar daca e cel mai bun din tara asta nu inseamna ca nu se poate gasi unu mai bun.in general fundasii laterali de valoare sunt mai rari , dar exista.Pe cine sa aduca nu stiu ca nu e treaba mea dar exista oameni abilitati care pot gasi jucatori mai buni ca el.Insa pot sa-mi dau si eu cu parerea si zic Contra care vroia sa vina la Poli in vara si care sunt convins ca e mai bun decat Ogararu. Si zici ca asta e parerea mea tu chiar nu ai vazut ca a sarit de 4 ori pe sub minge in situatii simple ??? si ca alearga pe langa adversari si nu-i deranjeaza cu nimic (au dat doi gol de lanaga el).

Eu zic in loc sa dea Gigi 800.000 pe Yanev ala de care nu avem nevoie ca avem doi jucatori pe postul ala destul de buni mai bine ar cumpara un fundas dreapta de valoare pt ca pe stanga avem pe Nesu dar care nu inteleg dc nu joaca...???

Eu zic ca daca vrem performante europene ne trebuie o echipa cu toate posturile ocupate de jucatori valorosi si constanti , pt ca poate la noi in campionat poate face fata Oararu (de Marin nici nu mai vorbesc) dar o echipa serioasa ne poate pune probleme mari .

Si ar fi mai multe de discutat in privinta raportului investitii-asteptari ...

bebeto04.10.2004 21:03

tocmai am revazut la TV.golul primit de Steaua si i-mi pare rau de Hamu s-o spun,dar acela era sut parabil.ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa se antreneze mai mult.

Virgil05.10.2004 06:41
In primul rand te rog sa nu-l dai pe Iordanescu de exemplu(iar la nationala cred ca joaca Stoican) ,iar Zenga nu ar pe cine sa bage in locul lui  daca e cel mai bun din tara asta nu inseamna ca nu se poate gasi unu mai bun.... si zic Contra care vroia sa vina la Poli in vara ...

Serbane,nu am dat exemplu.Pentru ca la nationala e un singur selectioner.Si nu am de unde alege pentru ca nu sunt doi sau mai multi.Am spus ferm,uite ca Iordanescu...

Acum sa nu crezi ca sunt fan-ul lui Ogararu sau ruda cu el.Nu.Sunt ca si tine un simplu iubitor al acestui club.Si ca si tine observ si eu anumite lucruri."Oga" nu face numai "belele",face si lucruri bune.Sa zicem faza de atac.Sunt calitati la jucatori,pe care numai un antrenor de fotbal le poate vedea.Dar pâna la urma,daca Zenga va constata,sau chiar a constatat si înca nu s-a hotarât împotriva lui "Oga",vina ca înca îl mai foloseste îi apartine."Oga" e singur deocamdata pe partea lui.Dar pe stânga,când îl ai pe Nesu,sa joci mai mereu cu Petre Marin?Ce sa mai întelegem despre conceptia antrenorilor?

serban2305.10.2004 12:47
Serbane,nu am dat exemplu.Pentru ca la nationala e un singur selectioner.Si nu am de unde alege pentru ca nu sunt doi sau mai multi.Am spus ferm,uite ca Iordanescu...

Sa dai exemplu nu inseamna sa alegi intre 2 . A exemplifica inseamna sa te folosesti de ceva concret in sustinerea unei teorii. In cazul tau ai sutinut teoria ca Ogararu e bun si ai exemplificat prin titularizarea la Steaua si selectionarea la nationala, iar eu am zis sa nu-l dai de exemplu pe Iordanescu care ,dupa cum ai spus si tu ,este actualul antrenor al nationalei pt ca nu-l consider un antrenor valoros care sa-mi confirme valoarea lui Ogararu doar prin simplu fapt ca l-a luat la lot.

Il are si pe Cernat la lot si il tine pe bara ,il joaca pe Danciulescu care nu este in forma, anul trecut a aducs niste jucatori la lot care nu aveau ce cauta , etc.

Valoarea unui jucator nu este confirmata doar de titularizarea la echipa de club sau selectionarea la echipa nationala ci de jocul din teren . Daca vrei exemple sa-mi spui ca am destule.

Virgil05.10.2004 16:20
Totul e în regula.Acum ne-am înteles.Sigur ca ai spus lucruri care se confirma(Cernat,Danciulescu)In ceea ce priveste exemplul pe care l-ai dat în precedentul mesaj a fost vorba de o alta înterpretare data de mine.Nici o problema.Punctul tau de vedere referitor la Ogararu,este vazut la fel de multi altii.Dar nu de toti.Stii vorba,"mie îmi miroase a floare si altuia a putoare".Fiecare crede ceea ce vede,iar de foarte multe ori,chiar ceea ce vrea.
serban2305.10.2004 17:10
Totul e în regula.Acum ne-am inteles.

Ma bucur ca m-am facut inteles ,m-ai ales ca am observat ca tu in general ai niste comentarii destul de pertinente.Ceea ce ma deranjeaza pe mine este ca observ unele lucruri,atat la Steaua cat si nationala , care pot fi relativ usor imbunatatite dar care totusi raman neschimbate poate din inertie , poate datorita incapatanarii antrenorilor ,poate directive din afara ...nu stiu , dar ma deranjeaza si "oftica" in accelasi timp

sanbk200207.10.2004 14:53

"m-ai ales ca "

Te-a ales sa ce?

Virgil07.10.2004 15:17
"m-ai ales ca "

Te-a ales sa ce?

Sa facem abstractie.Se mai întâmpla.

serban2307.10.2004 16:51
Te-a ales sa ce?

lol