FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ajutati la promovarea fcsteaua.ro in ziua meciului cu Boro!

George Stan19.04.2006 09:31

In ziua meciului cu boro, cu ceva timp inainte de meci, vom incerca sa distribuim in zona stadionului niste fluturasi de promovare pentru site. Deoarece sunt destul de multi, apelam la voi pentru distributia lor.

Asadar, cine poate joi, la orele 15-16, sa contribuie la distributia fluturasilor si sa ajute in felul asta siteul fcsteaua.ro, va rog sa veniti in zona stadionului, la intrarea din bulevardul Basarabia.

Vom reveni cu detalii mai concrete, pana atunci asteptam raspunsuri cat mai multe si cat mai pozitive din partea voastra.

korynna19.04.2006 10:35

pai dak plec mai devreme s-ar putea sa ajung cu inka un prieten!cya

George Stan20.04.2006 03:27

Revin cu detalii.

Cine vrea sa ajute la distribuirea fluturasilor, sa vina la ora 15 la intrarea in stadionul National dinspre blvd Basarabiei.

spre_2420.04.2006 06:05

eu daka vrei pot sa distribui fluturase pe aici pe la mn prin cartier..fac io fluturasele.. si le lipesc pe stalpi si le dau la lume ! E BNE ? :)

Forzza Steaua 4ever !

***alex***20.04.2006 06:22
eu daka vrei pot sa distribui fluturase pe aici pe la mn prin cartier..fac io fluturasele.. si le lipesc pe stalpi si le dau la lume ! E BNE ? :)  

FORZA Steaua 4ever !

Pleaca ma cu fluturasele tale le scrii de mana si le dai??

waste20.04.2006 11:31

Idee buna.

Asa zisul "site al suporterilor stelisti" promovat agresiv de gazeta sporturilor e o facatura de marketing.

Vladivostok20.04.2006 12:00

FORZA Steaua 4ever !

Pleaca ma cu fluturasele tale le scrii de mana si le dai??

Poate le face la imprimanta cu hartie speciala. :lol:

Eu sunt din Predeal si din pacate nu pot veni la stadion. :cry:

antonika20.04.2006 12:53

auzi 'spre 23, ar trebui sa fi inceput deja sa le scrii(ca sa le pot termina pana vine 23 in Ghencea)