FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu a fost seara noastra :(

Mar_is03.10.2004 19:39

Meciul a inceput cum nu se putea mai bine ( bara Bostina min 5), deja ma gandeam cat mai dureaza pana se deschide scorul. Ocaziile curgeau garla la poarta iesenilor ceea ce mie personal (poate si jucatorilor) mi-a dat impresia ca meciul va fi unul foarte usor in care nu se pune problema invingatoarei si ne-am relaxat. Am terminat repriza I in forta ratand numeroase ocazii, abia asteptam repriza secunda ca sa vina momentul bucuriei marcarii primului gol. Bostina iarasi a tintit bara la inceputul reprizei secunde.... Dar in fotbal ocaziile se razbuna si asa in min 65 a venit golul iesenilor la singurul sut mai serios pe spatiul portii... Bafta lui Adrian Cristea, ghinionul lui Khamu .. nu se stie. Oricum cred ca s-a simtit o prea mare siguranta a jucatorilor nostri (si cine ar fi crezut altfel, mai ales cand te uiti in clasament). Ocazii au mai fost la poarta iesenilor dar se pare ca la meciul asta nu a vrut mingea sa intre in poarta. Pacat ca am ratat o mare sansa de a ne apropia de lider... oricum tot e bine ca nu ne-am indepartat si mai mult...

P.S.Iata ca dupa o mare victorie vine o infrangere care sigur ne aduce cu picioarele pe pamant.

Nota 10 suporterilor prezenti pe stadion.. ati fost super.

Virgil04.10.2004 04:57
La o simpla observatie constat ca finalul numelui se termina în is.Ceea ce ma duce cu gândul la prescurtatrea cuvântului Iasi.Esti probabil unul din suporterii nostri din orasul în care au trait atâtia mari poeti,scriitori,ai acestui neam.E posibil sa nu fie decât o simpla coincidenta cu ceea ce am gândit.
Mar_is04.10.2004 07:11

Ai dreptate cu observatia ta.