Meciul a inceput cum nu se putea mai bine ( bara Bostina min 5), deja ma gandeam cat mai dureaza pana se deschide scorul. Ocaziile curgeau garla la poarta iesenilor ceea ce mie personal (poate si jucatorilor) mi-a dat impresia ca meciul va fi unul foarte usor in care nu se pune problema invingatoarei si ne-am relaxat. Am terminat repriza I in forta ratand numeroase ocazii, abia asteptam repriza secunda ca sa vina momentul bucuriei marcarii primului gol. Bostina iarasi a tintit bara la inceputul reprizei secunde.... Dar in fotbal ocaziile se razbuna si asa in min 65 a venit golul iesenilor la singurul sut mai serios pe spatiul portii... Bafta lui Adrian Cristea, ghinionul lui Khamu .. nu se stie. Oricum cred ca s-a simtit o prea mare siguranta a jucatorilor nostri (si cine ar fi crezut altfel, mai ales cand te uiti in clasament). Ocazii au mai fost la poarta iesenilor dar se pare ca la meciul asta nu a vrut mingea sa intre in poarta. Pacat ca am ratat o mare sansa de a ne apropia de lider... oricum tot e bine ca nu ne-am indepartat si mai mult...
P.S.Iata ca dupa o mare victorie vine o infrangere care sigur ne aduce cu picioarele pe pamant.
Nota 10 suporterilor prezenti pe stadion.. ati fost super.