FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum ne pregatim pentru meciul cu Middlesbrough?

diana_cloveritza17.04.2006 13:55

intrarea Stelei in semifinale constituie un mare prilej de mandrie a tarii... jucatorii fac antrenamente intens, se pregatesc si din punct de vedere psihic... dar noi, suporterii, cum ne pregatim?

Virgil17.04.2006 14:00

Hai sa incepem cu tine.Tu cum te pregatesti

redandblue17.04.2006 14:05

cum ne pregatim...?

pai eu cred ca o sa intru pe www.Steaua.ro si o sa ma apuc sa deschid la topicuri aiurea...asa ca sa mai treaca timpul pina la meci...pe care bineinteles o sa-l vad la TV...ca pe stadion nu-mi place ca se injura...

spre_2417.04.2006 14:06

red19 te insotesc la o discutie pe forum ! :D

diana_cloveritza17.04.2006 14:18

eu voi fi pe stadion la ora evenimentului; sincer, sper sa fie o zi care sa marcheze intrarea Stelei in finala, pe jumatate, si care sa ne faca mandri ca suntem stelisti... de la incidentele cu suporterii dinamovistii fata de ''favoritii lor'' m-a cam luat panica... sper tare mult sa nu ajungem si noi asa, daca prin absurd, ar fi vreun egal, sau am pierde batalia (nu si razboiul!)...

***alex***17.04.2006 16:35
cum ne pregatim...?

pai eu cred ca o sa intru pe www.Steaua.ro si o sa ma apuc sa deschid la topicuri aiurea...asa ca sa mai treaca timpul pina la meci...pe care bineinteles o sa-l vad la TV...ca pe stadion nu-mi place ca se injura...

:lol: tare asta! cred ca diana si krys sunt prietene sau au vorbit intre ele :lol:

Virgil17.04.2006 16:51
eu voi fi pe stadion la ora evenimentului; sincer, sper sa fie o zi care sa marcheze intrarea Stelei in finale, pe jumatate, si care sa ne faca mandri ca suntem stelisti... de la incidentele cu suporterii dinamovistii fata de ''favoritii lor'' m-a cam luat panica... sper tare mult sa nu ajungem si noi asa, daca prin absurd, ar fi vreun egal, sau am pierde batalia (nu si razboiul!)...

Nu-ti face probleme.Situatiile sunt total diferite.Dinamo e in degrigolada continua.Spre deosebire de ei noi urcam mereu.Va fi bucurie pe stadion pe tot parcursul jocului si dupa terminarea lui.

***alex***17.04.2006 16:54
eu voi fi pe stadion la ora evenimentului; sincer, sper sa fie o zi care sa marcheze intrarea Stelei in finale, pe jumatate, si care sa ne faca mandri ca suntem stelisti...

care finale? eu stiam ca e una singura! :lol:

spre_2417.04.2006 19:26

io dau pe afara ! strang pana cand dau afara tot ce am mancat :D !

Vladivostok18.04.2006 14:40

Ba, :lol:

Mai terminati cu caterinca asta. :lol:

Sexystelista18.04.2006 14:52
cum ne pregatim...?

Mai dar rai mai sunteti...

Vladivostok18.04.2006 14:56

red 19,

E bine ca il vezi la televizor ca de cand cu realitatea multi romani nu vad aceste meciuri(nu ca ar fi cazul meu) :lol:

diana_cloveritza18.04.2006 15:36

nu mai zic nimic, ca la caterinca sunteti tare buni... :?

redandblue18.04.2006 15:43
cum ne pregatim...?

Mai dar rai mai sunteti...

rai nu suntem in orice caz...poate doar putin ironici dar ci timpul o sa treaca...dc intelegi aluzia...!!!

MachedonuRAPID18.04.2006 17:10
nu mai zic nimic, ca la caterinca sunteti tare buni...  :?

Daca n-ai inteles iti explic eu ..asta inseamna ca pur si simplu nu se pregatesc in nici un fel, ca semintele se gasesc langa Lia , de altceva nu e nevoie. 8)

***alex***18.04.2006 17:12

Daca n-ai inteles iti explic eu ..asta inseamna ca pur si simplu nu se pregatesc in nici un fel, ca semintele se gasesc langa Lia , de altceva nu e nevoie. 8)

Uite-te la TV si inchide ciocul... aaa gura, ma scuzi

redandblue18.04.2006 17:16

ia uite cine vorbeste ala mic si negru care respira greu...cred ca ti-e ti-ar trebui niste seminte sau ceva graunte mai bine zis...

ia pune-ti tu un lacat la cioc si arunca cheia in ghena la voi acolo ca sa nu te mai bagi in seama pe unde nu trebuie...

Radu1818.04.2006 17:27

Eu o sa merg pe stadion. Stie careva daka se face o coregrafie?

winner_00718.04.2006 18:13

EU O SA-MI IAU O STICLA DE BERE MARE SI O SA IAU NISTE FLORICELE SI TOT ECHIPAMENTUL CU Steaua SI PLUS BANUTI MEI NOROCOSI

BandiT19.04.2006 06:33

sa va spun cum ma pregatesc eu pentru. acest meci:

ma trezesc joi dimineatza si ma duc la servici sa duc concediul medical pentru. joi si vineri..

imi chem cei 5 prieteni cu care voi veni la meci , si scriem un banner .

mancam ceva , bem ceva..si ne pregatim de plecare (noi venim din Brasov)

imi iau pe mine tricoul facut pe comanda cu Steaua, pe spatele caruia scrie [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] , eternul nr. 7 si plecam spre Bucuresti cu un microbuz Vw , al unuia din prietenii mei.

ajungem in Bucuresti , cautam un loc de parcare , si intram pe stadion..

ne intindem bannerul , ne incurajam echipa , ne bucuram la golul dat de Dica...(al 2lea gol nu stiu cine il da)

fac poze la coregrafiile si bannerele galeriei , iesim dupa meci fericiti , eventual o escala in piata victoriei pentru. bucurie organizata , plecam spre bv , oprim pe drum pe la popasuri si bem de bucurie , ajungem in jur de 3..4 dimineatza acasa si ne odihnim pentru. ca imediat vine pastele.

vineri seara ne intalnim la sala la un fotbal si o lada de bere , vom depana amintirile placute de la Bucuresti...si gata..a venit pastele..

asteptam finala.

pe stadion. cu totii pe stadion

e bine?

Sexystelista19.04.2006 07:14

Tot rai sunteti...Ironia este tot un fel de rautate... Joi va fi o zi plina de emotii, de nerabdare, de speranta, de iluzie...Vom trai mai intens ca niciodata fiecare clipa.Vom consuma toata energia din noi pentru a sustine echipa pe care o iubim.

Eu una astept ziua de maine cu multa nerabdare...Practic numar secundele...Ma simt ca un copil care primeste o jucarie...

Voi striga din rasputeri:"FORZA

habarnam8519.04.2006 07:15

Bv BandiT f tare programul tau...dar ai uitat ceva ...incurajarea echipei pe parcursul celor 90 de minute indiferent de rezultat ! pupici

P.S ...la caterinca inainte....la cantat si venit cu o idee buna inapoi :idea: (no offence)