intrarea Stelei in semifinale constituie un mare prilej de mandrie a tarii... jucatorii fac antrenamente intens, se pregatesc si din punct de vedere psihic... dar noi, suporterii, cum ne pregatim?
intrarea Stelei in semifinale constituie un mare prilej de mandrie a tarii... jucatorii fac antrenamente intens, se pregatesc si din punct de vedere psihic... dar noi, suporterii, cum ne pregatim?
Hai sa incepem cu tine.Tu cum te pregatesti
cum ne pregatim...?
pai eu cred ca o sa intru pe www.Steaua.ro si o sa ma apuc sa deschid la topicuri aiurea...asa ca sa mai treaca timpul pina la meci...pe care bineinteles o sa-l vad la TV...ca pe stadion nu-mi place ca se injura...
red19 te insotesc la o discutie pe forum ! ![]()
eu voi fi pe stadion la ora evenimentului; sincer, sper sa fie o zi care sa marcheze intrarea Stelei in finala, pe jumatate, si care sa ne faca mandri ca suntem stelisti... de la incidentele cu suporterii dinamovistii fata de ''favoritii lor'' m-a cam luat panica... sper tare mult sa nu ajungem si noi asa, daca prin absurd, ar fi vreun egal, sau am pierde batalia (nu si razboiul!)...
cum ne pregatim...?pai eu cred ca o sa intru pe www.Steaua.ro si o sa ma apuc sa deschid la topicuri aiurea...asa ca sa mai treaca timpul pina la meci...pe care bineinteles o sa-l vad la TV...ca pe stadion nu-mi place ca se injura...
:lol: tare asta! cred ca diana si krys sunt prietene sau au vorbit intre ele :lol:
eu voi fi pe stadion la ora evenimentului; sincer, sper sa fie o zi care sa marcheze intrarea Stelei in finale, pe jumatate, si care sa ne faca mandri ca suntem stelisti... de la incidentele cu suporterii dinamovistii fata de ''favoritii lor'' m-a cam luat panica... sper tare mult sa nu ajungem si noi asa, daca prin absurd, ar fi vreun egal, sau am pierde batalia (nu si razboiul!)...
Nu-ti face probleme.Situatiile sunt total diferite.Dinamo e in degrigolada continua.Spre deosebire de ei noi urcam mereu.Va fi bucurie pe stadion pe tot parcursul jocului si dupa terminarea lui.
eu voi fi pe stadion la ora evenimentului; sincer, sper sa fie o zi care sa marcheze intrarea Stelei in finale, pe jumatate, si care sa ne faca mandri ca suntem stelisti...
care finale? eu stiam ca e una singura! :lol:
io dau pe afara ! strang pana cand dau afara tot ce am mancat
!
Ba, :lol:
Mai terminati cu caterinca asta. :lol:
cum ne pregatim...?pai eu cred ca o sa intru pe www.Steaua.ro si o sa ma apuc sa deschid la topicuri aiurea...asa ca sa mai treaca timpul pina la meci...pe care bineinteles o sa-l vad la TV...ca pe stadion nu-mi place ca se injura...
Mai dar rai mai sunteti...
red 19,
E bine ca il vezi la televizor ca de cand cu realitatea multi romani nu vad aceste meciuri(nu ca ar fi cazul meu) :lol:
nu mai zic nimic, ca la caterinca sunteti tare buni... :?
Mai dar rai mai sunteti...
rai nu suntem in orice caz...poate doar putin ironici dar ci timpul o sa treaca...dc intelegi aluzia...!!!
Daca n-ai inteles iti explic eu ..asta inseamna ca pur si simplu nu se pregatesc in nici un fel, ca semintele se gasesc langa Lia , de altceva nu e nevoie. 8)
Daca n-ai inteles iti explic eu ..asta inseamna ca pur si simplu nu se pregatesc in nici un fel, ca semintele se gasesc langa Lia , de altceva nu e nevoie. 8)
Uite-te la TV si inchide ciocul... aaa gura, ma scuzi
ia uite cine vorbeste ala mic si negru care respira greu...cred ca ti-e ti-ar trebui niste seminte sau ceva graunte mai bine zis...
ia pune-ti tu un lacat la cioc si arunca cheia in ghena la voi acolo ca sa nu te mai bagi in seama pe unde nu trebuie...
Eu o sa merg pe stadion. Stie careva daka se face o coregrafie?
EU O SA-MI IAU O STICLA DE BERE MARE SI O SA IAU NISTE FLORICELE SI TOT ECHIPAMENTUL CU Steaua SI PLUS BANUTI MEI NOROCOSI
sa va spun cum ma pregatesc eu pentru. acest meci:
ma trezesc joi dimineatza si ma duc la servici sa duc concediul medical pentru. joi si vineri..
imi chem cei 5 prieteni cu care voi veni la meci , si scriem un banner .
mancam ceva , bem ceva..si ne pregatim de plecare (noi venim din Brasov)
imi iau pe mine tricoul facut pe comanda cu Steaua, pe spatele caruia scrie [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] , eternul nr. 7 si plecam spre Bucuresti cu un microbuz Vw , al unuia din prietenii mei.
ajungem in Bucuresti , cautam un loc de parcare , si intram pe stadion..
ne intindem bannerul , ne incurajam echipa , ne bucuram la golul dat de Dica...(al 2lea gol nu stiu cine il da)
fac poze la coregrafiile si bannerele galeriei , iesim dupa meci fericiti , eventual o escala in piata victoriei pentru. bucurie organizata , plecam spre bv , oprim pe drum pe la popasuri si bem de bucurie , ajungem in jur de 3..4 dimineatza acasa si ne odihnim pentru. ca imediat vine pastele.
vineri seara ne intalnim la sala la un fotbal si o lada de bere , vom depana amintirile placute de la Bucuresti...si gata..a venit pastele..
asteptam finala.
pe stadion. cu totii pe stadion
e bine?
Tot rai sunteti...Ironia este tot un fel de rautate... Joi va fi o zi plina de emotii, de nerabdare, de speranta, de iluzie...Vom trai mai intens ca niciodata fiecare clipa.Vom consuma toata energia din noi pentru a sustine echipa pe care o iubim.
Eu una astept ziua de maine cu multa nerabdare...Practic numar secundele...Ma simt ca un copil care primeste o jucarie...
Voi striga din rasputeri:"FORZA
Bv BandiT f tare programul tau...dar ai uitat ceva ...incurajarea echipei pe parcursul celor 90 de minute indiferent de rezultat ! pupici
P.S ...la caterinca inainte....la cantat si venit cu o idee buna inapoi :idea: (no offence)