FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pentru toti care se speriau de plecarea lui Dica si Neaga..

Alin Red&Blue03.10.2004 05:00

"Pe Dicã nu-l dau nici pe 10 milioane!"

Ciobanul a infirmat ultimele zvonuri, conform cãrora PSG i-ar vrea pe Neaga și pe Dicã, iar patronul Stelei ar fi cerut 5 milioane de euro pe amîndoi. "Pe Dicã nu l-aș da nici pe 10 milioane! Nimeni de la PSG n-a fost la Sofia, sînt doar «șopîrle» aruncate de diverși procuratori, sã-mi îmbîrlige jucãtorii. Nici un fotbalist nu se mișcã de la Steaua! Vreau performanțã, nu bani! ªi nici un impresar n-are ce cãuta aici, eu sînt impresarul echipei. Eu tratez și suma de transfer, și salariul jucãtorului!".

Sursa : Gazeta sporturilor

Alin Red&Blue03.10.2004 05:02

nu ma pot abtine sa imi ascund bucuria pe care am trait-o cand am citit asta:

Ianev la Steaua?

Bulgarii spun cã roș-albaștrii trateazã transferul mijlocașului stînga al lui ÞSKA în Ghencea. Ianev l-a impresionat pe Zenga. "Un jucãtor foarte talentat", l-a caracterizat italianul

Dragoș Sãceanu, Cãtãlin Þepelin

Surse din interiorul adversarei Stelei în turul I al Cupei UEFA au declarat agenției bulgare Focus cã Steaua și ÞSKA vor începe zilele urmãtoare tratativele pentru transferul lui Hristo Ianev în Ghencea! "Eu am declarat ziariștilor din Sofia cã mã tem de un singur fotbalist, numãrul 7. Nici nu știam cum îl cheamã. Apoi m-au întrebat dacã l-aș vrea la Steaua și am rãspuns: «Bineînțeles!». Oricum, nu cred cã patronul lui ÞSKA îl vinde", a declarat ieri Ciobanul pentru Gazeta Sporturilor.

Ianev, mijlocașul stînga în vîrstã de 25 de ani, a explodat în acest sezon, fiind golgeterul campionatului bulgar, cu 6 reușite în 7 etape, și unul dintre preferații selecționerului Hristo Stoicikov. Ianev a marcat unicul gol al lui ÞSKA în meciul de la București, cîștigat de Steaua cu 2-1

parerea mea e ca ar fi extraordinar sa il ia pe Ianev,care chiar e un jucator magnific dupa parerea mea,deasemenea Sakaliev,ce credeti?

Virgil03.10.2004 07:17

Inainte de toate,daca e adevarata declaratia lui GB cum ca Dica si Neaga nu vor pleca,ma bucur ca ne-a linistit pe toti.In ce priveste aducerea lui Yanev si chiar a lui Sakaliev,cine din cei care i-au vazut jucând nu ar fi de acord sa vina la noi?Dar asa cum noi nu vrem sa plece Neaga si Dica,tot asa nu cred ca TSKA le-ar da drumul.Sa recunoastem ca bulgarii au o echipa buna si ca plecându-le doi jucatori cheie,s-ar întâmpla probabil si la ei,ce s-a întâmplat si la Dinamo.Dar cine stie?Ascunse sunt caile fotbalului,luminate de ochiul dracului.

Alin Red&Blue03.10.2004 10:09

eu spun ca daca Becali chiar vrea,il ia, dupa cum spune GazetaSporturilor si Prosport-ul,despre presa din bulgaria pentru ca de acolo s-a preluat stirea,Yanev ar fi dispus pt un salar de 100 000/sezon,deasemenea pretul , 800 000 ( la care se spune ca conducerea TSKA ar fi dispusa sa stea de vorba) nu mi se pare exagerat pt un mijlocas de talia lui. Sa dea Dumnezeu

Virgil03.10.2004 12:34
Yanev ar fi dispus pt un salar de 100 000/sezon,deasemenea pretul , 800 000 ( la care se spune ca conducerea TSKA ar fi dispusa sa stea de vorba) nu mi se pare exagerat

Salariul ar fi la nivelul salariilor mai multor jucatori de-ai nostri.Nu cred ca ar fi o problema din acest punct de vedere.Singurul care poate da "verde" la negocieri este WZ.El stie ce,daca si când îi trebuie un jucator.

Alin Red&Blue03.10.2004 12:58

exact virgil.dar dupa cum bine sti, Zenga e foarte impresionat de el, a si spus ca era singurul jucator de care se temea de la TSKA, plus ca baiatul lui era fan al lui, sti doar ca i-a cerut tricoul dupa meci.

mikey03.10.2004 13:40

Salve sunt nou pe aici dar vreau sa va zic ca ne-ar trebui un jucator ca el,plus de asta ar face echipa minunata la mijloc cu Dica sau cel putin asa cred!Iar daca vream performanta ar trebui sa ne bagam mai mult in transferuri de jucatori valorosi ca el si de perspectiva,iar cum el are 25 ani eu zic ca e si valoros si de perspectiva !Cam atat SALUT SI FORZA Steaua