nu ma pot abtine sa imi ascund bucuria pe care am trait-o cand am citit asta:
Ianev la Steaua?
Bulgarii spun cã roș-albaștrii trateazã transferul mijlocașului stînga al lui ÞSKA în Ghencea. Ianev l-a impresionat pe Zenga. "Un jucãtor foarte talentat", l-a caracterizat italianul
Dragoș Sãceanu, Cãtãlin Þepelin
Surse din interiorul adversarei Stelei în turul I al Cupei UEFA au declarat agenției bulgare Focus cã Steaua și ÞSKA vor începe zilele urmãtoare tratativele pentru transferul lui Hristo Ianev în Ghencea! "Eu am declarat ziariștilor din Sofia cã mã tem de un singur fotbalist, numãrul 7. Nici nu știam cum îl cheamã. Apoi m-au întrebat dacã l-aș vrea la Steaua și am rãspuns: «Bineînțeles!». Oricum, nu cred cã patronul lui ÞSKA îl vinde", a declarat ieri Ciobanul pentru Gazeta Sporturilor.
Ianev, mijlocașul stînga în vîrstã de 25 de ani, a explodat în acest sezon, fiind golgeterul campionatului bulgar, cu 6 reușite în 7 etape, și unul dintre preferații selecționerului Hristo Stoicikov. Ianev a marcat unicul gol al lui ÞSKA în meciul de la București, cîștigat de Steaua cu 2-1
parerea mea e ca ar fi extraordinar sa il ia pe Ianev,care chiar e un jucator magnific dupa parerea mea,deasemenea Sakaliev,ce credeti?