"Stelistii s-au obisnuit sa joace pe National Arena, si jucatorii, si suporterii. În prima parte a stagiunii, cand echipa a revenit in Ghencea pentru unele partide si vinzarea biletelor mergea prost, Mihai Stoica i-a presat pe fani să vină la stadion: "N-ati zis că e Ghencea casa Stelei?!".
Pai normal ca vanzarea biletelor mergea foarte prost, domnu' MM, pentru ca meciurile de pe Ghencea din turul acestui an si nu numai (priviti in urma) , erau programate in zile de luni si undeva la orele 21:30, cand "civilii", nu cei din galerie ( brigazi sau individual ), nu veneau pentru ca ori erau la munca in ziua meciului, ori urmatoarea zi, si comoditatea, plus transportul ii transforma din suporteri semintari, sau popcornisti ( ca sa.i cuprind pe toti ) de pe stadion, in suporteri semintari, respectiv popcornisti de casa!! Pe cand pe National Arena erau meciuri kiar si cu echipe mici in intervalul orelor ( de incepere ) 19:30 - 20:30 cand putea orice asa zis suporter infocat al echipei sa fie acolo.. din pacate la meciurile jucate de Steaua nu vin numai suporteri ai Stelei ci si ai altor echipe ca, Dinamo, Rapid si lista poate continua.
* Ghencea este si va ramane casa noastra , a celor ce stim sa pretuim Steaua indiferent de vreme, ora, zi ( de week.end sau zi de lucru ), si oricare alti factori care influinteaza venirea poporului pe stadion..
* NU mai incercati prin orice mijloace sa ne luati asta! Intelegem la meciurile din UCL (unde din pacate nu am mai ajuns de mult timp) sau Europa League si derby.uri ( din pacate si derby.uri ) pentru ca pe langa ca va umplem buzunarele cu bani, si cerinta de bilete este mai mare, dar Ghencea nu poate fi comparata cu National Arena.. Cred ca foarte multi ati uitat meciuri importante jucate in Templu unde atmosfera era de cel putin 3 ori mai intensa decat pe "noul Mall" al Bucurestiului.
* Stadionul Ghencea nu poate fi lasat in urma, NOI ne simtim acasa acolo. Nu stiu cati dintre voi conducatorii acestui club ati observat ca galeria Stelei, pe National Arena merge cu steagurile de deplasare indiferent ca suntem GAZDE sau oaspeti!
Unii dintre voi am inpresia ca nici dupa atata timp nu incercati macar sa intelegeti fenomenul! Banii v.au orbit, surzit si v.au luat orice fel de alt sentiment fata de club!
Deschideti putin ochii.
Iar presei ii urez sa nu mai compare meciuri cu echipe mari dinafara sau derby.uri cu meciuri cu echipe, pana nu demult necunoscute sau prafuite, ca sa ridicati in slavi Stadionul National!!
de genu :
* 50.000 de spectatori au asistat la Steaua-Stuttgart (1-5), asistenta maximă inregistrată la o partidă a roș-albastrilor in acest sezon.
* 4.500 de oameni au vazut Steaua-Tirgu Mureș (3-1), din "16-imile" Cupei Romaniei, joc disputat in Ghencea.
NU mai bateti pasul pe loc.
La meciurile mici vin doar cei care sunt langa echipa MEREU, meci de meci cu mici exceptii!!
De ce sa nu mai comparati ??!! Pai daca un meci cu Targu Jiu, Vointa Sibiu sau orice alta echipa cu o valoare mai mica decat a Stelei era programat pe National Arena nu s.ar fi umplut nici jumatate stadionul pentru ca nu sunt meciuri importante!! Motivul : cititi.l mai sus!!
TREZITI . VA!!!!
Tin sa subliniez ca nu am postat in numele galeriei steliste. Asta gandesc, cred si simt eu.
Sustin si imi asum postul!