FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre ipocrizie

shobby23.01.2013 16:19

"Stelistii s-au obisnuit sa joace pe National Arena, si jucatorii, si suporterii. În prima parte a stagiunii, cand echipa a revenit in Ghencea pentru unele partide si vinzarea biletelor mergea prost, Mihai Stoica i-a presat pe fani să vină la stadion: "N-ati zis că e Ghencea casa Stelei?!".

Pai normal ca vanzarea biletelor mergea foarte prost, domnu' MM, pentru ca meciurile de pe Ghencea din turul acestui an si nu numai (priviti in urma) , erau programate in zile de luni si undeva la orele 21:30, cand "civilii", nu cei din galerie ( brigazi sau individual ), nu veneau pentru ca ori erau la munca in ziua meciului, ori urmatoarea zi, si comoditatea, plus transportul ii transforma din suporteri semintari, sau popcornisti ( ca sa.i cuprind pe toti ) de pe stadion, in suporteri semintari, respectiv popcornisti de casa!! Pe cand pe National Arena erau meciuri kiar si cu echipe mici in intervalul orelor ( de incepere ) 19:30 - 20:30 cand putea orice asa zis suporter infocat al echipei sa fie acolo.. din pacate la meciurile jucate de Steaua nu vin numai suporteri ai Stelei ci si ai altor echipe ca, Dinamo, Rapid si lista poate continua.

* Ghencea este si va ramane casa noastra , a celor ce stim sa pretuim Steaua indiferent de vreme, ora, zi ( de week.end sau zi de lucru ), si oricare alti factori care influinteaza venirea poporului pe stadion..

* NU mai incercati prin orice mijloace sa ne luati asta! Intelegem la meciurile din UCL (unde din pacate nu am mai ajuns de mult timp) sau Europa League si derby.uri ( din pacate si derby.uri ) pentru ca pe langa ca va umplem buzunarele cu bani, si cerinta de bilete este mai mare, dar Ghencea nu poate fi comparata cu National Arena.. Cred ca foarte multi ati uitat meciuri importante jucate in Templu unde atmosfera era de cel putin 3 ori mai intensa decat pe "noul Mall" al Bucurestiului.

* Stadionul Ghencea nu poate fi lasat in urma, NOI ne simtim acasa acolo. Nu stiu cati dintre voi conducatorii acestui club ati observat ca galeria Stelei, pe National Arena merge cu steagurile de deplasare indiferent ca suntem GAZDE sau oaspeti!

Unii dintre voi am inpresia ca nici dupa atata timp nu incercati macar sa intelegeti fenomenul! Banii v.au orbit, surzit si v.au luat orice fel de alt sentiment fata de club!

Deschideti putin ochii.

Iar presei ii urez sa nu mai compare meciuri cu echipe mari dinafara sau derby.uri cu meciuri cu echipe, pana nu demult necunoscute sau prafuite, ca sa ridicati in slavi Stadionul National!!

de genu :

* 50.000 de spectatori au asistat la Steaua-Stuttgart (1-5), asistenta maximă inregistrată la o partidă a roș-albastrilor in acest sezon.

* 4.500 de oameni au vazut Steaua-Tirgu Mureș (3-1), din "16-imile" Cupei Romaniei, joc disputat in Ghencea.

NU mai bateti pasul pe loc.

La meciurile mici vin doar cei care sunt langa echipa MEREU, meci de meci cu mici exceptii!!

De ce sa nu mai comparati ??!! Pai daca un meci cu Targu Jiu, Vointa Sibiu sau orice alta echipa cu o valoare mai mica decat a Stelei era programat pe National Arena nu s.ar fi umplut nici jumatate stadionul pentru ca nu sunt meciuri importante!! Motivul : cititi.l mai sus!!

TREZITI . VA!!!!

Tin sa subliniez ca nu am postat in numele galeriei steliste. Asta gandesc, cred si simt eu.

Sustin si imi asum postul!

MoWeed23.01.2013 17:45

Mi.Mi este un mare ipocrit, la fel ca tot restul conducerii echipei. De acord si este bine ca ai aratat asta.

Suporterii, cei care acum un an-2 urlau ca "asta nu e Steaua mea" si ca pana nu pleaca Jiji nici nu va mai fi, cei care acum cativa ani participau la proteste impotriva lui si boicotau echipa (care se afla intr-o mediocritate crunta), cei care spuneau ca prefera sa vada Steaua in B decat condusa de infectul asta, ei s-au intors langa echipa taman acum cand sunt rezultate (poate e doar o coincidenta, cine stie).

Ei cum sunt?

La asa echipa, asa suporteri!

shobby23.01.2013 17:52

Nu sunt in masura sa vorbesc despre suporteri si nici in numele lor! In topicul asta am incercat fac lumea sa inteleaga ca ce vor MM si Jiji nu trebuie sa se intample, legat de stadion!! Nu de suporteri! Cei care s.au intors au facut.o din iubire pentru club , pentru culori si asta nu inseamna k nu au aceleasi sentimente fata de nea' Jiji si de mizeriile care se intampla la club!!

P.S. : si eu am protestat si scandat impotriva lu' nea' Jiji!

besliud23.01.2013 18:26

Mane aici iti dau dreptate 50% da 50% nu!

1. Da pentru ca am vazut si eu pe National Arena cum niste aritmici de ex la Steaua-Stuttgart (1-5), care nu numai ca nu cantau dar si incurca pe toata lumea, asa cum spunea si Mustata ca au venit multi in galerie ca acolo era biletul mai ieftin, si au stricat putin coregrafia care sa incercat la inceput. Pacat ca ceii ce vin in galerie si sunt doar amatori de a vedea Steaua incurca ceva ce se incearca a fi frumos!

2. Mane hai sa o dam pe fata la cum arata in prezent Stadionul nostru sincer prefer National Arena, cu toate ca nu poti fuma, nu mananci seminte etc povesti, dar ai senzatia ca ai dat un ban pt confortul tau, bani ce ii plateai si in Ghencea pt o arena care din ce in ce arata mai deplorabil ca niciodata! Am fost cu Severinul si era o atmosfera de ziceai ca eram pe stadionul Gloria Buzau!!!

Povestea cu vezi doamne Jiji nu se intelege cu MAPN pt stadion, cred ca adevarul este undeva pe la jumatate si ar fi cazul sa investeasca draq si in Ghencea ca doar nu suntem animale si indiferent de cat ne urinam oriunde in alta parte decat la WC in Ghencea nu va creste un stadion mai mare si mai de doamne ajuta!

MoWeed23.01.2013 19:10

@shobby

Si cel mai bun mod de a protesta impotriva acestei mutari pe Arena Nationala (suntem romani, nu englezi, deci nu e "National Arena") este sa umplem acest stadion de fiecare data cand se joaca pe el si. Pe Jiji il doare fix in cot ca se pun steagurile de deplasare atata timp cat echipa e incurajata, el este "ignorat" si ii intra in buzunar zeci, chiar sute de mii de euro pe meci.

Adica, ne lamentam ca pierdem o caracteristica esentiala a identitatii noastre dar, in acelasi timp, umplem Arena de fiecare data cand se joaca acolo. Ne plangem ca ne pierdem casa dar, in acelasi timp, il ignoram pe ala care a lasat-o in paragina si care a facut mai mult rau Stelei decat orice mutare. Asta mi se pare o ipocrizie mai mare decat cea a lui MeeeMeee. Ala e o sluga, la mai mult nu te poti astepta de la el...

shobby23.01.2013 20:03

*MoWeed, umplem arena de fiecare data cand se joaca acolo, dar numai la meciurile mari! Asa era si in Ghencea! Si asa va fi mereu pentru ca oile care umple in prezent "Mall" Arena si care in trecut ne umpleau "casa", nu se deplaseaza pe frig, pe ploi, zapezi ci prefera comoditatea! Aminteste.ti cand sezonul trecut, ultimul meci de acasa l.am avut, daca nu ma insel cu Vointa Sibiu, si am fost in jur de 5000 de spectatori.. erau undeva la 2 grade afara si ploua!! Aceeasi ar fi fost situatia si daca se juca in Ghencea!! In schimb daca se juca cu Liverpool, Real, sau alta echipa mare, alta ar fi fost situatia prezentei pe stadion ( vezi meciul cu Villareal cand daca in locul echipei de spanioli era o echipa din Romania .. exp : Sportul Studentesc, Tg Mures, Concordia Chiajna..s.a.m.d, am fi fost maxim 2000 de oameni langa echipa ).

* Diferenta o face adversara Stelei, nu dragostea fata de club, nu stadionul!! Nu poate nimeni sa compare un meci cu Tg Mures cu un meci jucat impotriva lui Sttutgart; ca daca meciu cu Muresu ( dat exp mai sus de presa ) se juca pe National Arena aceeasi audienta ar fi avut.o pe stadion, poate chiar un nr mai mic de persoane!!

Pace!

MoWeed23.01.2013 20:15

Daca pe Ghencea o sa avem vreodata 10-15.000 de spectatori cu Chiajna, cat au fost pe Arena, eu renunt sa ma mai uit la fotbal.

Eu altceva ziceam.

Cum s-a manifestat dorinta asta de reintoarcere in Ghencea? Concret, in moduri care sa-l afecteze pe cioban, nu prin steaguri de deplasare pe care Jiji oricum nu le stie si, chiar si daca le-ar cunoaste tot nu l-ar afecta catusi de putin? El vede un stadion pe care toti suporterii l-au acceptat, pe care vin cu steaguri, canta tot meciul, ba fac si coregrafii?

Cum puteti sa-i cereti jegului sa mute echipa acasa cand sunteti primii care va inghiesuiti la portile renumitei Arene?

rtj23.01.2013 21:41

Din partea mea, locul actualei echipe este pe mall arena si nu in Ghencea.

Stiti de ce i se spune Templul Fotbalului Romanesc? Pentru ca amaratul ala de stadion a fost martorul unor evenimente istorice marete, din punct de vedere sportiv si social. Pentru ca unii oameni il socoteau sacru si pentru ei semnifica o a doua casa.

Numai faptul ca jigodiile de MM si jj rostesc numele Ghencea, mi se pare o blasfemie si sper sa nu-i mai vad niciodata acolo, nici macar venind pentru a tunde gazonul.

Ipocrizie?? Adevarata ipocrizie este la suporterii adevarati care isi baga pl in Ghencea, se duc pe mall arena, vin acasa, intra pe forumuri si siteuri, tasteaza un VPM si un Ghencea e casa noastra si dupa, cand il contrazice unu', se pune pe latrat aceleasi idei fumate si fara logica.

Daca eu sunt ultras de tastatura ca stau acasa si nu sustin mizeria actuala, astia care vin pe Arena Nationala si dupa fac comentarii gen mall arena si vrem pe Ghencea, ce sunt??

P.S.: Nu stiu despre voi, dar am avut o zi foarte proasta, aniversarea asta a 10 ani de jeg si tot show-ul mediatic m-au dat de tot peste cap.

vevebr24.01.2013 08:56
Mi.Mi este un mare ipocrit, la fel ca tot restul conducerii echipei. De acord si este bine ca ai aratat asta.

Suporterii, cei care acum un an-2 urlau ca "asta nu e Steaua mea" si ca pana nu pleaca Jiji nici nu va mai fi, cei care acum cativa ani participau la proteste impotriva lui si boicotau echipa (care se afla intr-o mediocritate crunta), cei care spuneau ca prefera sa vada Steaua in B decat condusa de infectul asta, ei s-au intors langa echipa taman acum cand sunt rezultate (poate e doar o coincidenta, cine stie).

Ei cum sunt?

La asa echipa, asa suporteri!

Ai dreptate.Incep sa-l apreciez pe mustata, el macar a fost consecvent :))

besliud24.01.2013 10:00

Maneee!!! Steaua are o identitate, are un brand, si o casa (Ghencea)! Dupa opinia voastra Steaua merita sa detina o arena care daca se continua asa o sa ajungem si noi ca la Tigani? Aia nu pot umple stadionul ca mor ciorile! In Stadionul Ghencea trebuie sa se investeasca nu sa ajunga mai rau de atat. Eu zic ca acest stadion sa dus pe p..a si din cauza lui Jiji si nu numai el si noi toti! Toti strigam UE Jiji dar de aceasta discutie sa se modernizeze Ghencea sa auzit pe alocuri dar nu sa dezvoltat!