FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Rafael Cruz Ojer

Virgil18.01.2013 22:36

s_101470_15172_2010_2.jpg

data nasterii: 18.01.1985

locul nasterii: Săo Paulo -

varstă: 28 ani

inaltime: 1,76 m

nationalitate: - brazilian

pozitie: aparare - fundas dreapta

valoare de piață: 1.000.000 RON

250.000 €

Cruz vine ca urmare a unei intelegeri de imprumut intre Steaua si Atletico Mineiro.

Dupa meciul amical cu Basel, Becali l-a desfiintat, Reghe ii lauda punctele forte (Cruz e bun, face bine faza de aparare, eu il stiam bine. Voi vorbi cu patronul), MM: sunt multumit. Cruz indiscutabil va ramane.

iNsTiGaToR19.01.2013 08:47

Daca il cheama si Ojer trebuie sa fie pe placul maimutei.

Lari19.01.2013 16:05

Chiar dacă staff-ul tehnic al Stelei s-a declarat aseara prin vocea lui Mihai Stoica, multumit de evolutia lui Rafael Cruz din amicalul cu Basel (1-1), transferul brazilianului nu se va mai realiza, jucatorul urmind să parasească azi cantonamentul din Spania.

Informatiile GSP.ro au fost confirmate in urmă cu citeva momente de Ciobanul, contactat telefonic: "Da, e adevarat. Cruz nu ramine la Steaua pentru că nu-l vreau eu! La revedere, să fie sanatos!".

În paralel, patronul roș-albastrilor insistă pentru aducerea lui Cornel Ripă (23 de ani) de la Otelul, dar deocamdată sunt probleme legate de partea financiară a afacerii.

chester12319.01.2013 17:48

Profesionalism la cel mai ridicat nivel, dupa cum ma asteptam. Sper din tot sufletul ca acesta sa fie un nou caz Maicon.

rtj19.01.2013 18:13

Dar parca reggae si Meme faceau echipa? :-?

off topic: De ce mi se editeaza automat in Meme cand eu scriu m i m i ?

Lari20.01.2013 11:17

Fundasul dreapta de 28 de ani, Rafael Cruz, a plecat ieri noapte din cantonamentul Stelei din Spania cu destinatia Brazilia.

Sud-americanul a parasit stabilimentul roș-albastrilor impreună cu impresarul Julio Fontes, după numai 54 de minute bifate in tricoul Stelei. Acesta fusese titular in amicalul terminat la egalitate 1-1 cu FC Basel, după care a fost anuntat de oficialii "roș-albastrilor" că nu va fi oprit in lot.

Jucatorul lui Atletico Mineiro venise pentru a-l inlocui pe Daniel Georgievski, accidentat in continuare, cu promisiunea că va fi imprumutat pină in vara Ciobanul s-a hotarit să renunte la el si să il aducă pe Cornel Ripă (23 ani) de la Otelul Galati.

gsp

rafael_cruz.jpg

besliud22.01.2013 17:16

Cum am spus sintr-un topic anterior sper sa nu ajungem sa plangem dupa plecati si decedati!

MoWeed22.01.2013 18:26

Excelent exemplu al lipsei de profesionalism de care da dovada conducerea clubul. Dar, ce mai conteaza atata timp cat suntem uniti spre 24??

drvladyk23.01.2013 12:44

pacat, ojer... imi placea cum suna numele asta