FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gabriel Iancu

Virgil26.12.2012 17:26

s_80_iancu_2013.jpg

Nume: Iancu

Prenume: Gabriel

Data nasterii: 15 aprilie 1994

Locul nasterii: Bucuresti

Pozitia: mijlocas

Numar pe tricou: 80

"Perla lui Hagi", asa cum a fost supranumit mijlocasul Gabriel Iancu, a fost la un pas de a fi achizitionat de Ajax Amsterdam, insa olandezii nu s-au grabit sa il cumpere si el a ajuns la Steaua.

Gica Hagi a dezvaluit ca Iancu, in varsta de numai 18 ani, a fost monitorizat atent de mai multe cluburi mari, olandezii fiind cei mai interesati de roman, pe care l-au avut chiar si la antrenamente pentru o scurta perioada.

Ajax nu a dorit insa sa il transfere in aceasta iarna si l-a pierdut, Iancu semnand cu Steaua.

"Am fost negocieri normale cu Steaua pentru Iancu. Nu cred ca va avea probleme, si eu am ajuns la 18 ani in Bucuresti. La Steaua va avea o concurenta dura, e clar ca sunt toti buni. Am simtit ca el avea nevoie de o schimbare si a plecat intr-un mediu bun, la Steaua.

Au fost mai multe echipe care l-au vrut, dar Steaua a fost mai rapida si mai directa. Jucatorii nostri sunt monitorizati de olandezi, de nemti. A fost la un pas sa il ia Ajax, dar ei voiau sa mai astepte, sa il mai vada. Le-am spus: De acum il vedeti la Steaua!", a dezvaluit Hagi la DolceSport.

Jumatate de milion de euro a platit Steaua pentru Gabi Iancu, jucatorul semnand un contract valabil cinci sezoane si avand o clauza de reziliere fabuloasa - 25 de milioane de euro.

Iancu va avea ocazia sa se lupte cu cei de la Ajax, Steaua urmand a-i intalni pe olandezi in saisprezecimile Europa League.

Alin9405.01.2013 23:37

Nu s-a miscat rau baiatul, l-am urmarit si impotriva noastra si impotriva cainilor! Ca stil de joc merge dar sa vedem cum se va descurca, concurenta este mare in momentul de fata, adica cu jucatori decenti pe toate posturile

GRYG06.01.2013 12:55
steag_cruce_invers.gifpoate il strica gigica si pe baiatul asta!!!!!! are acest har de a distruge tineriiii
Lari14.01.2013 00:16

Iancu nu a efectuat nici un antrenament alaturi de colegii sai in cantonamentul din Spania pentru a nu se rupe.

Pină acum, Gabriel Iancu (18 ani) e singura noutate din lotul Stelei in această iarna dar lucrul acesta nu se vede la sedintele de pregatire, iar asta pentru că mijlocasul adus de la Viitorul nu paraseste deloc hotelul.

Cind colegii sai ies la antrenament, fostul constantean merge in sala de forță si lucrează de unul singur! Motivul? Fotbalistul pe care Ciobanul a platit 500.000 de euro nu are suficientă masă musculara iar exercitiile fizice pe care preparatorul Thomas Neubert le cere fotbalistilor ar risca să-l "termine".

"Nu e la nivelul celorlalti, nu se poate incă antrena cu ei" e explicatia oficială a clubului Steaua, desi Iancu nu a venit mai tirziu la lot, el alaturindu-se stelistilor incă de la reunirea de pe 7 ianuarie. Avind in vedere că a ratat deja startul pregatirii de iarna roș-albastrii se gindesc serios să nu-l ia in calcul pentru "dubla" cu Ajax Amsterdam (14 februarie, in Olanda, si o saptamina mai tirziu la Bucuresti). Acest lucru a fost confirmat si de patron in urmă cu citeva zile: "Nu cred că va intra cu Ajax. Asta e parerea mea!".

Cind mai joacă Tatu?

Dacă Reghecampf consideră că Iancu nu e pregatit fizic, si mai dramatică e situatia lui Leandro Tatu. Brazilianul vine după o accidentare serioasa o leziune a ligamentelor genunchiului, si n-a mai evoluat intr-un meci oficial de 8 luni. Fostul constantean a bifat ultimele minute pe 10 decembrie, in partida Viitorul - Chiajna (1-1).

Ordin pentru MM: "Fii dadaca lui!"

Ciobanul i-a transmis lui Mihai Stoica să aibă grijă de Gabi Iancu (18 ani) si să-l ajute să devină una dintre vedetele echipei. "I-am zis lui Mihai: «Vreau să mi-l faci pe Iancu vedeta E cel mai mare fotbalist la ora actuală din fotbalul romanesc. Vreau să stie ce e aia disciplina ce e aia viață extraspotiva Eu vad in el o mare speranță a fotbalului. Să fii mai apropiat de el, să vorbiti, să-l certi, să-l ajuti, să-l mai si sperii»", a spus Becali la GSP TV.

Luni, Steaua - Celtic de la 20:30

Steaua va juca luni primul amical al stagiului de pregatire din Spania, acolo unde va intilni campiona Scotiei, Celtic Glasgow. Iancu nu va fi folosit deloc de catre Reghecampf. Meciul va fi televizat de Look TV si va incepe la ora 20:30. "Este o onoare pentru Steaua să joace impotriva noastra impotriva unei echipe foarte bune si de traditie din Europa. Jucam in Liga Campionilor, speram să-i batem si să le demonstram că sintem, intr-adevar, o formatie valoroasă", a declarat pentru Dolce Sport Anthony Watt, atacantul de numai 19 ani al lui Celtic.

"Antrenamentele sunt grele, dar le fac cu placere. Preparatorul fizic Thomas Neubert are niste metode foarte interesante de pregatire, pe care nu le-am mai vazut nicaieri" (Gabi Iancu, atacant Steaua)

"Iancu e un fotbalist talentat, dar trebuie să avem grijă de el, să nu punem prea multă presiune pe umerii sai" (Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua)

gsp

iancu.jpg

Lupul Albastru29.10.2013 16:03

Singurul motiv al absentei lui Iancu in meciul cu probleme Steaua-Brasov, este Tatu :ce_oameni::steagcruce::hypocrite:

Korado01.11.2013 09:16
Singurul motiv al absentei lui Iancu in meciul cu probleme Steaua-Brasov, este Tatu :ce_oameni::steagcruce::hypocrite:

Cred ca este putin mai mult de atat,din cate aud prin presa cica ar fi niste probleme cu el din cauza contractului de vanzare-cumparare de la Viitorul catre Steaua legate de titularizarea lu, acum cat este de adevarat numai Reghe ne poate lamuri.

Lorimer01.11.2013 20:20

Sau (atentie, am zis "sau") mai conteaza si ca a fugit noaptea din cantonamentul nationalei mici si ca mai zice pe la receptii ca vrea sa stea singur in camera ca doar el e "Gabi Iancu"... cine stie...

Korado02.11.2013 00:27
Sau (atentie, am zis "sau") mai conteaza si ca a fugit noaptea din cantonamentul nationalei mici si ca mai zice pe la receptii ca vrea sa stea singur in camera ca doar el e "Gabi Iancu"... cine stie...

Deci are toate sansele sa fie the next Miutu ? are toate calitatile...just you wait and see, just you wait and see...

Virgil15.06.2014 18:38

PLecat la Al Dhafra din Emiratele Arabe Unite pentru 700.000 euro si 50% dintr-un viitor transfer.

Salariul lui Iancu va fi de 500.000 euro anual, de mai bine de 4 ori mai mare decat la Steaua.

Empyro15.06.2014 19:36

Duca-se invartindu-se !

Arsenal1886Steaua194715.06.2014 20:05

A murit speranta. Macar o sa faca bani cacalau la arabeti.

xray16.06.2014 10:46

Nu stiu de ce, dar mie Iancu mi-a parut un Cosmin Matei 2, desi Cosmin a facut si meciuri bune la Steaua. Iancu mai subtite.

Virgil16.06.2014 15:11

SE pare totusi ca Iancu se va intoarce la Steaua. Becali a cerut mai multi bani, lucru care mi se pare firesc. Adica il iei cu 5 si il dai cu 7, dupa ce 1 an i-ai platit salariul si cheltuielile aferente?

Arabii s-au opus si iata cum marcatorul celor doua goluri din meciul tur cu Dinamo Tbilisi, revine la echipa mama.