Salut! As dori si eu sa stiu numele melodiei de la inceputul videoclipului pana in sec 32 ![]()
Salut! As dori si eu sa stiu numele melodiei de la inceputul videoclipului pana in sec 32 ![]()
Bine ca mi-ati sters postarea dar nu vedeti melodia care intra stelistii. Fac pariu ca cel care mi-a sters-o habar nu are cine a fost Alexandru Graur.
Din cauza mea, pt ca imi dadeam eu cu tabla in cap si era oftopic (desi era chiar la subiect) te-au sters si pe tine.
Nu modificati titlul va rog, sa vada toti cum sunt noii suporteri. Foarte cititi, ok cu gramatica, dar excitati de situatia buna de la echipa, si atunci au o stare de surescitare permanenta, scriu repede si mai gresesc si ei. Numai Terente asta nu pricepe si face atmosfera negativa.... ![]()
PS Si nu e melodie bai, e meldoie nu vezi? Cred ca e o noua specie de Dolly
deci numele melodiei
?
Bine ca mi-ati sters postarea dar nu vedeti melodia care intra stelistii. Fac pariu ca cel care mi-a sters-o habar nu are cine a fost Alexandru Graur.
Cumva un evreu comunist ? Cumva tatal celebrului Graur? Acel Graur care ne-a terorizat copilaria cu comentariile lui imbecile? Acelasi Graur care a sterpelit inregistrarea originala de la Steaua-Dinamo 5-0 ?<plecaciuni>
PS: limba romana se invata la scoala, nu pe forum.
deci numele melodiei?
vezi aici: http://www.sport.ro/Liga-1/fabulos-stelist...s-si-rocha.html
merci mult, dar numai melodia care o caut eu nu e acl ![]()
), mersi inca odata
''Meldoia care intra stelistii pe teren'' face parte din genericul Europa League.
PS: limba romana se invata la scoala, nu pe forum.
@Cristi, nu inteleg de ce mi-ai spus mie ca limba romana se invata la scoala . Ce vrei? Sa ma duc la scoala iar?
Mai bine ai edita greselile macabre pe care le fac unii decat sa editezi oaie sau branza.
Pai nu era o trimitere catre tine, mai degraba catre autorul topicului.