FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

K1 mioritic

Gica Chioru15.04.2006 09:49

Astazi vom vedea "cantecul de lebada" al lui Catalin Zmarandescu in K1. Cu toata parerea de rau va spun ca Zmarandescu nu are nicio treaba cu K1, el fiind un bun practicant/luptator in wu shu. Imi pare rau ca va pierde cu Sora, as fi preferat sa piarda in fata unul luptator strain si sa fi ramas cu imaginea imaculata.

Cu toate bravele eforturi ale lui Eduard Irimia, nu exista decat un singur luptator adevarat in K1 roman, acesta este Ionut Iftimmoaie, dar vad ca asta s-a apucat de balet... Ghita, ca si Bute de altfel, fiind o gaina umflata. Timpul imi va da dreptate, il veti vedea pe Bute KO la primul pumn adevarat ce il va primi. Dar vad ca am trecut la box. Nu face nimic, asta e situatia...

Ciprian Sora stie sa si primeasca spre deosebire de varul sau, de aceea il consider un luptator ceva mai bun. Zmarandescu in schimb, repet, nu are nicio treaba...

I.N.Money15.04.2006 11:24

Ai dreptate,la ultima gala Ghita a fost pus la pamant destul de serios,dar sper sa il bata Zmarandescu pe acest Sora ca sa isi arate clasa de mare campion ce e.

cristian01415.04.2006 17:36

Mania K1 a cuprins Romania si peste noapte anonimii Ghita si Sora au devenit marii campioni in materie de arte martiale ai Romaniei.De unde si pana unde ? Nu pun la indoiala talentul celor 2 veri, dar nici nu accept sa ii aud declarand : "In scurt timp, noi am devenit idolii copiilor care merg la sala de lupte, si toti vor sa ajunga in viitor ca noi." De asemenea, urasc propaganda accentuata realizata de Pro TV vis-a-vis de aceste gale, si in special de cei 2, Ciprian Sora si Daniel Ghita.Dupa 10 meciuri in care s-au luptat cu alti amatori de prin Romania, la primul contact cu niste luptatori straini le-a cam fost zguduita lumea, acolo in ring :wink: si fara ajutorul vizibil al arbitrilor (ROMANI) nu reuseau sa castige.

Catalin Zmarandescu nu m-a impresionat cu nimic, dar pariez pe el la gala din aceasta seara.Pana la urma este seful "Steaua Wu-Shu" si trebuie sa ne reprezinte cu succes.

DTP-Ludacris15.04.2006 18:08

HAI ZMARANDESCU ..

imi place Sora...dar trebuie sa tin cu Zmarandescu

Motanu D15.04.2006 18:26

Propun un meci de K1 intre Gigi si Vadim. Ar fi de 100 de ori mai specatculos decat cel dintre Zmarandescu si Sora.

DTP-Ludacris15.04.2006 18:27
Propun un meci de K1 intre Gigi si Vadim. Ar fi de 100 de ori mai specatculos decat cel dintre Zmarandescu si Sora.

pariez pe Jiji :lol:

redandblue15.04.2006 18:29

da de un meci MM-Borcea ce ziceti...si mai tare ar fii....

rebely15.04.2006 18:44

CE IMI PLACE SA IL VAD PE SORA LA PAMANT DAR O SA FIE EGALITA-TE CA ASA E IM Romania :D

cristian01415.04.2006 19:57
CE IMI PLACE SA IL VAD PE SORA LA PAMANT DAR O SA FIE EGALITA-TE CA ASA E IM Romania :D

Ai dreptate, probabil o sa fie egalitate.E cel mai enervant rezultat posibil, ca dupa o gala de asemenea amploare si mediatizata asa puternic, meciul sa se termine nedecis.

alex ripper15.04.2006 20:27

practic luptele care le vedeti la TV sub sigla Local Kombat nu sunt K1...K1 este un brand detinut de japonezi.Mai demult Irimia dorea sa cumpere dreptul de folosinta a numelui K1...nu stiu ce s-a mai intamplat.

Motanu D15.04.2006 21:45
Astazi vom vedea "cantecul de lebada" al lui Catalin Zmarandescu in K1. Cu toata parerea de rau va spun ca Zmarandescu nu are nicio treaba cu K1, el fiind un bun practicant/luptator in wu shu. Imi pare rau ca va pierde cu Sora, as fi preferat sa piarda in fata unul luptator strain si sa fi ramas cu imaginea imaculata.

100% corect. Iar acum afirmatiile tale au fost confirmate de fapte !

DTP-Ludacris15.04.2006 21:46

ciprian sora a castigat :cry:

oricum ...foarte frumos meciul dintre Ionutz Atotiresei si bulgar..

radoi8616.04.2006 08:56

Inainte de meci chiar credeam ca zmarandescu il va face KO pe Sora tinand cont ca este un luptator foarte violent cu lovituri extrem de puternice! Dar pana la urma a fost spulberat de Sora!

Si apropo de opiniile lui Gica, eu sunt de parere ca Ghita este un luptator de mare viitor! Este tanar, inalt, foarte bine pregatit si are un potential imens! A fost o intamplare nefericita in meciul cu francezul ala de K1 pt ca dupa cum s-a comentat si dupa meci, nu l-a pregatit cum trebuia datorita problemelor de serviciu! Si cum Iftimoaie s-a apucat de balet, eu zic ca Ghita este singurul care poate sa bata la portile adevaratului K1!

I.N.Money16.04.2006 09:31

Conform contractului se pare ca o sa avem si o revansa intre Sora si Zmarandescu peste un an de zile...

Vladinho16.04.2006 23:54
oricum ...foarte frumos meciul dintre Ionutz Atotiresei si bulgar..

Da parca mai frumos decat Sora vs. Zmarandescu

spre_2417.04.2006 08:28

imi place de atodinesei ca se implica asa mult..si bate si calumea b-( :)

I.N.Money17.04.2006 10:35

Am ramas impresionat de Zmarandescu de dupa lupta,plangea,iar motivu era ca Jiji nu l-a sunat nici bafta sa ii zica...pacat :(

spre_2417.04.2006 10:37

pakat..nu cred ca ii sta in fire lui Jiji..poate s-o fi intamplat ceva.. :|

I.N.Money17.04.2006 10:39

In urma cu cateva luni,chiar Zmarandescu sustinea ca relatiile dintre cei 2 s-au cam racit,deci e greu de zis daca l-a interesat sau nu pe Jiji meciul asta.

antonika17.04.2006 12:36
da de un meci MM-Borcea ce ziceti...si mai tare ar fii....

dar ce ziceti de un meci de K1(no rules) galeria Stelei vs. Borce... ar fi interesant :twisted: :twisted: :twisted:

bebeto17.04.2006 13:55
Ghita, ca si Bute de altfel, fiind o gaina umflata. Timpul imi va da dreptate, il veti vedea pe Bute KO la primul pumn adevarat ce il va primi.

bute ,,gaina umflata´´ ...imi place de tine ca te pricepi si la box.nu stau sa mai comentez ca n-are rost,dar sa sti oricine ,,care primeste un pumn adevarat´´ are sanse bune sa nu se mai scoale.pr

Gica Chioru17.04.2006 14:59

Te inseli. Uite, de exemplu, Iftimoaie a incarcat cateva bucati de la Ustinov care, luate fiecare in parte, l-ar fi facut KO de fiecare data pe Ghita, ba chiar si pe Sora.

Pana acum Bute nu a avut parte de niciun boxer adevarat, sa-l vedem la primul. Dar asculta la mine, prima lovitura adevarata si e KO. Stii care e prima conditie ca un astfel de sportiv sa ajunga mare? Sa fie bun incasator, cu cat mai bun cu atat mai bine. Toti marii boxeri au fost si mari incasatori, de la Clay pana la cine vrei tu. Evident avem si aici o exceptie, Tyson.

spre_2417.04.2006 15:26

da :) SI FOARTE BUNI INCASATORI ! Doroftei mereu era cu ochii umflati=))

DTP-Ludacris17.04.2006 15:39

hai k ati dato din k1 in Box :lol: :lol: :lol: