http://capitalismpepaine.wordpress.com/201...-jidan-imputit/
Poate ca e mai potrivit la discutii libere. Oricum, nu asta conteaza. Sunteti de acord cu asemenea articole? Sunt adevarate?
http://capitalismpepaine.wordpress.com/201...-jidan-imputit/
Poate ca e mai potrivit la discutii libere. Oricum, nu asta conteaza. Sunteti de acord cu asemenea articole? Sunt adevarate?
Nu am citit decat primele 2 randuri si vreau sa raspund: DA.
Abia astept sa fac 5 ani de uk, mai am 2 si sa aplic pt pasaport. Ma simt umilit si discriminat peste tot, sunt rezident care plateste taxe la greu, 11k anu trecut ca exemplu si sunt privit ca un delicvent pana la proba contrarie.
Paris, Praga, Egipt: in cardul de englezoi care treceau prin control ca rata prin apa, se ajungea la mine si dura macar 10 min, pana intelegeau in p mamilor lor ca sunt turist la fel ca si aia. La Paris, pe CdG, m-a tinut o cioara pana i-am aratat yellow cardu, desi initial nu am vrut si i-am explicat ca in uk sunt din categoria high skill si eu nu am nevoie de yellow, nu, cioara plii din coloniile franceze auzise de yellow si m-a **** pana l-am scos.
Ieri am fost la banca, imi trebuia sa puna stampila pe o copie ddupa pasaport ca sa o trimit la loan department si mi-a cerut aia tot si carnet de sofer si plm, cand m-au luat dracii si am intrebat de ce ma f atat a zis ca e pasaport rom si trebuie sa verifice bine pana semneaza si pune stampila.
Toate astea din cauza politicienilor ce stau capra de ani de zile, si din cauza ciorilor ce au imputit Europa. Da' m-am saturat...
PS am editat singur si am pus alineate Lari, ca vad ca ai o treaba de vreo 3 zile si sa te scutesc de efort ![]()
Simt că elitele oculte bagă râcă intre naţii, + multe altele...
Acum am citit tot, e adevarat si asa e cu romanii, doar comparatia e nitel fortata. Pai neamu de camatari stia de mult ca o sa vina " cei 5 mil "sa le salveze rasa de bisnitari. Aia e o facatura bazata pe fapte reale, asa s-au scos de ii pupa in cur toti acuma, asta e altceva. Toate oasele romanesti ce zac in stepa nu fac 2 bani, 2 carute de "sapun" evreiesc au ridicat o natie
Nu am citit decat primele 2 randuri si vreau sa raspund: DA.Abia astept sa fac 5 ani de uk, mai am 2 si sa aplic pt pasaport. Ma simt umilit si discriminat peste tot, sunt rezident care plateste taxe la greu, 11k anu trecut ca exemplu si sunt privit ca un delicvent pana la proba contrarie.
Paris, Praga, Egipt: in cardul de englezoi care treceau prin control ca rata prin apa, se ajungea la mine si dura macar 10 min, pana intelegeau in p mamilor lor ca sunt turist la fel ca si aia. La Paris, pe CdG, m-a tinut o cioara pana i-am aratat yellow cardu, desi initial nu am vrut si i-am explicat ca in uk sunt din categoria high skill si eu nu am nevoie de yellow, nu, cioara plii din coloniile franceze auzise de yellow si m-a **** pana l-am scos.
Ieri am fost la banca, imi trebuia sa puna stampila pe o copie ddupa pasaport ca sa o trimit la loan department si mi-a cerut aia tot si carnet de sofer si plm, cand m-au luat dracii si am intrebat de ce ma f atat a zis ca e pasaport rom si trebuie sa verifice bine pana semneaza si pune stampila.
Toate astea din cauza politicienilor ce stau capra de ani de zile, si din cauza ciorilor ce au imputit Europa. Da' m-am saturat...
PS am editat singur si am pus alineate Lari, ca vad ca ai o treaba de vreo 3 zile si sa te scutesc de efort
Vlade, gandeste-te, ca tot e pe site, la jertfa romanilor cazuti pentru Romania Mare, pentru dezrobirea teritoriile pierdute de niste politicieni strini de neamul nostru, gandeste-te la cei care s-au jertfit in Pitesti, Aiud, Gherla, Jilava...toate inchisorile ocmuniste, gandeste-te la cei care au luptat in munti desi tara noastra a fost aruncata de "elite" in gura ursului comunist, si o sa treci mai usor peste sicanele astea.
Si au am ajuns pe alte meleaguri dar nu am sa aplic in veci pentru nationalitatea chiar daca o pot face! Sa fie sanatosi. Cand iti cunosti trecutul si eroii neamului ai o alta pozitie fata de cei care ni se cred superiori.
Vlade, gandeste-te, ca tot e pe site, la jertfa romanilor cazuti pentru Romania Mare, pentru dezrobirea teritoriile pierdute de niste politicieni strini de neamul nostru, gandeste-te la cei care s-au jertfit in Pitesti, Aiud, Gherla, Jilava...toate inchisorile ocmuniste, gandeste-te la cei care au luptat in munti desi tara noastra a fost aruncata de "elite" in gura ursului comunist, si o sa treci mai usor peste sicanele astea.
Si au am ajuns pe alte meleaguri dar nu am sa aplic in veci pentru nationalitatea chiar daca o pot face! Sa fie sanatosi. Cand iti cunosti trecutul si eroii neamului ai o alta pozitie fata de cei care ni se cred superiori.
O sa pastrez cetatenia romana, stai calm, nu mi-e rusine cu ea, dar te rog intelege-mi frustrarile. Pai cand vad curve si betivani care stau acasa cu bani de la stat, platiti si de mine, care ma privesc de sus.... Aici nu e ca la Romania am o chestie, cum ca trebuie sa ma comport adecvat in viata privata, altfel multe mutre umflam... E frustrant coane...E frustrant rau
O sa pastrez cetatenia romana, stai calm, nu mi-e rusine cu ea, dar te rog intelege-mi frustrarile. Pai cand vad curve si betivani care stau acasa cu bani de la stat, platiti si de mine, care ma privesc de sus.... Aici nu e ca la Romania am o chestie, cum ca trebuie sa ma comport adecvat in viata privata, altfel multe mutre umflam... E frustrant coane...E frustrant rau
Vale, cand citest comentariile de la articolul de mai sus mi se face greata. Daca e sa analizam cum s-a ajuns aici ...e discutie lunga. Faza e ca s-a lucrat mult la pierderea identitatii, nu ne stim eroii, modelelele ne-au fost omorate inca o data dupa ce au murit prin munti vanati de comunisti, omorati prin puscariile comuniste, dupa ce in 89 planurile le-au fost date peste cap si au trebuit sa oara mii de romani ca se le iasa la numar teroristii cand de fapt terorisitii au pus mana pe tara si sugruma tara asta si in ziua de astazi.
Americanii au pierdut cele mai multe avioane in Al Doilea Razboi Mondial in Romania, pilotii nostri fiind printre cei mai buni piloti la momentul respectiv, ofiterii romani sung singurii din tot gulagul sovietic care au luat atitudine si au castigat (iti recomand cu drag cartea fostului ofiter Radu Marculescu trecut la Domnul anul trecut, Patimili si Iluminari din captivitatea sovietica), si alte si alte exemple, pe care specimenle care spurca neamul romanesc cu balele lor nu au habr pentru ca nici nu trebuia sa aiba habar.
Offf.
Stiu faza cu pilotii si multe altele, dar nu imi alina frustrarile, ca si-au batut joc de noi si o fac inca.... Stiu asta dar nu ajuta
Pai cand vad curve si betivani care stau acasa cu bani de la stat, platiti si de mine, care ma privesc de sus....
Prin 2002, am fost in Austria si aveau aia o lege acolo conform careia, daca te duceai la primarie si te inregistrai ca boschetar ( homeless ), statu' iti dadea moka o garsoniera si o mie opt sute de euro pe luna. Cam cat un parlamentar plus un doctor de la noi... Deja incepusem sa vad tufele cu alti ochi, pana m-am lamurit ca legea aia functiona numa' pentru cetatenii lor, nazistii dracului...
Datorita politicienilor, Romania si-a pierdut o parte din suveranitate. Datorita politicienilor, maghiarii au fost in permanenta la putere in acesti 23 de ani si au facut tot ce le-a stat in putinta sa distruga sintagma de stat unitar national a Romaniei. Daca ar fi reusit ar fi avut loc o federalizare a tarii. Inca nu suntem departe de acest lucru.
Datorita tiganilor (cetateni romani) plecati in pribegie prin Europa si nu numai, romanii si-au pierdut, poate definitiv, onoarea, demnitatea, credibilitatea, in ochii strainilor.
Toti cred ca Romania e o tara din lumea a patra si numai cei care au diverse treburi pe la noi, conclud ca adevarul e total diferit.
In Turcia, tiganii sunt considerati inferiori turcilor. Ei nu au dreptul la carte de identitate, pasaport si evident iesiri peste granita.
Romania de la revolutie si pana in prezent a fost la cheremul tuturor celor care au intentionat sa se imbogateasca, straini in general si romani.
Nimeni nu a facut nimic pentru onoarea acestei tari si a cetatenilor ei. In primul rand Romania nu are legi care sa apere tara si poporul roman.
Si niciun guvern nu a vrut sa vada si sa auda.
S-a cerut imperativ schimbarea Constitutiei. Se pare ca acest lucru va fi posibil in guvernarea de dupa 9.12.2012.
Lucrurile alea rele s-au intamplat mai mult din cauza lor . Asa este corect. Nicidecum datorita.
Scuze pentru observatie.