FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Poli Iasi 3 Octombrie 2004 - discutii

George Stan02.10.2004 01:51

Dupa bucuria calificarii in grupele UEFA, trebuie totusi ca jucatorii si chiar suporterii sa faca un efort si sa revina cu picioarele pe pamant.

Steaua este anul acesta angrenata in trei competitii: Campionatul Romaniei, Cupa Romaniei si Cupa UEFA. Daca la Cupa UEFA obiectivul este ceva de genul "sa mergem cat mai departe", campionatul si cupa Romaniei sunt obiective ce trebuie indeplinite 100%, de nota 10, adica prin CASTIGAREA COMPETITIEI. Aceste competitii nu se castiga numai in derbyuri. Din contra, ele se castiga tratand cu seriozitate orice meci, inclusiv cu echipe mici cum este Poli Iasi.

Anul trecut daca se tine cont de meciurile directe eram peste Dinamo. Singura problema a fost ca noi n-am batut Galatiul, Piatra Neamt, Pitesti, Alba Iulia etc. Aceste greseli nu trebuie repetate.

Poate par deplasat cu aceasta postare. "Hai ba fi serios... de la patru in sus le dam" vor spune unii. Totusi, va spun sincer, chiar cred in ceea ce spun. Pentru mine meciurile cu echipe mici decid campionatul. Pentru ca un esec intr-un derby e o chestie la care te astepti (mai ales Dinamo :) ) Dar sa nu bati Iasul... asta inseamna un evident MINUS in clasamentul final.

Asadar baieti, fiti seriosi, TSKA a trecut, i-am bagat la murat pentru totdeauna, aveti grija cu moldovenii!

Virgil02.10.2004 06:06

Parerea mea e ca mâine,bietii polisti vor avea pantalonii uzi din chiar primul moment în care vor pasi pe gazonul din Ghencea.Vacarmul produs de cei 27.000 de spectatori,în fapt al 12-lea jucator,le va muia elanul,consecinta fiind:victime sigure.Conteaza scorul?Acum nu,cel mult la sfârsitul campionatului,dar sper sincer sa nu fie nevoie.Pentru ca sper ca Steaua va fi pe primul loc la cel putin 1 punct diferenta de locul 2.Ce asteptam mâine de la echipa noastra?Ca jocul lor,alaturi de sarbatoarea din tribune,sa constituie un regal fotbalistic.FORZA Steaua !

PS ora 21 Se aude ca în meciul cu Poli Iasi,il allenatore va folosi mai mult jucatorii care nu au jucat sau au fost folositi spre sfârsitul meciului cu TSKA.Cu toate acestea "dezideratul" de regal fotbalistic speram sa fie îndeplinit :!:

Boby4Steaua02.10.2004 09:31

Daca Steaua va practica jocul obisnuit din ultimul timp va castiga cu siguranta. Avem un lot competitiv si putem sa facem unele schimbari gen Oprita-Cristea, pentru a da mai multa prospetime jocului dupa deplasarea istovitoare de la Sofia. Hai Steaua!

Casillas02.10.2004 18:04

Am inteles ca Zenga intentioneaza sa foloseasca in meciul cu Poli jucatorii mai putin utilizati in aceasta perioada!!!

Astept cu interes formula de start ca sa vad cat de mult va schimba!!

Asa poate joaca odata si Nesu!!

Virgil02.10.2004 18:21
Asa poate joaca odata si Nesu!!

Sunt sigur ca Nesu va juca .Ar fi o exceptie de la regula pe care Zenga a instituit-o("la mine toti jucatorii din lot sunt titulari")sa nu joace nici mâine când va trimite în teren jucatori mai putin folositi.Singura conditie ar fi ca Nesu sa fie apt de joc(zic eu).

serban2302.10.2004 22:49

Poate joaca Nesu si numai Nesu ca Marin ala imi strica bucuria la fiecare meci pt ca ma gandesc ce se va intampla cand vom avea niste adversari redutabili pe partea lui

Alexandru03.10.2004 22:37
campionatul si cupa Romaniei sunt obiective ce trebuie indeplinite 100%, de nota 10, adica prin CASTIGAREA COMPETITIEI. Aceste competitii nu se castiga numai in derbyuri. Din contra, ele se castiga tratand cu seriozitate orice meci, inclusiv cu echipe mici cum este Poli Iasi.

Anul trecut daca se tine cont de meciurile directe eram peste Dinamo. Singura problema a fost ca noi n-am batut Galatiul, Piatra Neamt, Pitesti, Alba Iulia etc. Aceste greseli nu trebuie repetate.

Poate par deplasat cu aceasta postare. "Hai ba fi serios... de la patru in sus le dam" vor spune unii. Totusi, va spun sincer, chiar cred in ceea ce spun. Pentru mine meciurile cu echipe mici decid campionatul. Pentru ca un esec intr-un derby e o chestie la care te astepti (mai ales Dinamo :) ) Dar sa nu bati Iasul... asta inseamna un evident MINUS in clasamentul final.

Asadar baieti, fiti seriosi, TSKA a trecut, i-am bagat la murat pentru totdeauna, aveti grija cu moldovenii!

De ce ti-e frica.... e clar ca nu scapi. Pe de alta parte, remarcam ca Steaua nu s-a maturizat si ca asa cum pierdea in campionatul trecut meciuri cu echipele mai slabe, la fel o face si acum... Sa speram ca va fi un incident singular.

reddog09.10.2004 09:35

Luati-va de pe acum adio si de Campionat si de Cupa Romaniei. Aceste doua obiective vor ramane doar notiuni abstracte pentru voi ca si de 5 ani incoace...

Dar e bine ca inca mai sperati.

Totusi "lasciate ogni speranta voi chi giocate con Dinamo"

serban2309.10.2004 14:22
Luati-va de pe acum adio si de Campionat si de Cupa Romaniei.

HAHAHAHAHA CATELUSUL FACE HAZ DE NECAZ

MOBY-DIK12.10.2004 11:00

INTR-ADEVAR BUN SUBIECT