Dupa bucuria calificarii in grupele UEFA, trebuie totusi ca jucatorii si chiar suporterii sa faca un efort si sa revina cu picioarele pe pamant.
Steaua este anul acesta angrenata in trei competitii: Campionatul Romaniei, Cupa Romaniei si Cupa UEFA. Daca la Cupa UEFA obiectivul este ceva de genul "sa mergem cat mai departe", campionatul si cupa Romaniei sunt obiective ce trebuie indeplinite 100%, de nota 10, adica prin CASTIGAREA COMPETITIEI. Aceste competitii nu se castiga numai in derbyuri. Din contra, ele se castiga tratand cu seriozitate orice meci, inclusiv cu echipe mici cum este Poli Iasi.
Anul trecut daca se tine cont de meciurile directe eram peste Dinamo. Singura problema a fost ca noi n-am batut Galatiul, Piatra Neamt, Pitesti, Alba Iulia etc. Aceste greseli nu trebuie repetate.
Poate par deplasat cu aceasta postare. "Hai ba fi serios... de la patru in sus le dam" vor spune unii. Totusi, va spun sincer, chiar cred in ceea ce spun. Pentru mine meciurile cu echipe mici decid campionatul. Pentru ca un esec intr-un derby e o chestie la care te astepti (mai ales Dinamo
) Dar sa nu bati Iasul... asta inseamna un evident MINUS in clasamentul final.
Asadar baieti, fiti seriosi, TSKA a trecut, i-am bagat la murat pentru totdeauna, aveti grija cu moldovenii!