Cam asa arata ultimele stiri pe www.Dinamo-online.net :

Cam asa arata ultimele stiri pe www.Dinamo-online.net :

Mi se pare normal.Calificarea Stelei în grupele Cupei UEFA e o stire de interes national.Mi se pare de asemenea normal sa se
"bucure" si ei.
articolele in cauza probabil ca tratau ambele meciuri, si cum doar Steaua s-a calificat, a intrat singura in titlu, pentru a vinde ziarul
va umflati in pene degeaba......titlurile se genereaza automat!
Voi visati la finala cupei UEFA si n-ati mai jucat de 5 ani in finala cupei Romaniei!!!
ha ha ha
jucati voi ba in cupa Romaniei in finala , ca atat puteti,ca in cupele europene sunteti vai mama voastra,mai bine apullum decat Dinamo
tinere red&blue te enervezi degeaba.....adevarul este ca noi in ultimii 5 ani am castigat 4 cupe si 3 campionate, iar voi un singur titlu
voi sperati in fiecare an (ba la finala cupei UEFA, ba la grupele Champions League, ba ca-l vindeti pe Radoi cu 10 milioane de euro, ba....alte baliverne)
noi de bine-de rau mai castigam cate un trofeu
sper ca avem o discutie civilizata si sa nu ajungem la injuraturi (n-as fi surprins daca administratorul forumului mi-ar dezactiva contul)
Mosule(doar esti Stefan cel mare,nu?)vezi-ti de amaraciunea voastra si de betivii vostri care au ajuns sperietori pe sosele.Iti arde de râs de când ati ajuns ciuca batailor?Stati dracului pe site-ul vostru si postati acolo mizeriile debitate de mintile voastre infantile.Lasati echipele serioase sa-si vada de drumul lor.
o echipa serioasa castiga trofee...nu se bucura ca a ajuns in turul 2 al cupei UEFA de parca a eliminat pe Real Madrid sau ac Milan...
....iar voi nu prea mai stiti cum arata un trofeu de pe vremea lui Paunescu...
...ce-i drept anul asta mai aveti o sansa la titlu daca Dinamo nu isi revine...
...altfel... :lol:
Când doi insi ajung la contraziceri,misto,etc.,cel mai destept cedeaza întotdeauna primul.bla,bla,bla...
va umflati in pene degeaba......titlurile se genereaza automat!
o fi vorba de psihoza, nu? si automat intra si continutul articolelor pe site
...si maine sa va uitati la titlurile de pe Dinamo-online.net
Poli-Dinamo=2-3
Steaua-Poli Iasi=0-1
he he he :lol: :lol: :lol:
voi sperati in fiecare an (...) ba la grupele Champions League, (..)
noi de bine-de rau mai castigam cate un trofeu
cine spera an de an la grupele cl? Borcea si penibil iti sunt doua teremne cunoscute?
de trofee ca cel pe care l-ati luat voi anul trecut nu avem nevoie! ati facut din nou Romania de ras in europa. daca castigi "suspect" nu mai poti sa continui la fel si "afara". acolo se vede cine poate si cine nu...
esti unul dintre dinamovistii care NU ies din aerul de penibil care pluteste asupra clubului (spre deosebire de dinu, si... seful clubului sportiv... imi scapa numele).
numai bine
Marcel Popescu.
...si ma rog cum am luat noi titlul anul trecut?!
din cate tin eu minte v-am batut pe teren (ca a fost in minutul 93 si v-ati suparat e altceva). ati pierdut singuri titlul la piatra neamt si la galati parca.
...sau o sa o bagi p'aia ca voi santeti "campionii morali"?
...si ma rog cum am luat noi titlul anul trecut?!
...sau o sa o bagi p'aia ca voi santeti "campionii morali"?
????? xxx xx xxxx xxxxxxxxx.Sper ca de data asta ne lasi.