FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ma puteti aduce la curent?

b0RMA07.11.2012 21:33

Am fost plecat din tara de pe vremea cand la Steaua se transferau columbieni,si de atunci nu am mai aflat nimic despre aceasta.Insa m-am intors in Romania si spre surpriza mea,a doua zi a fost meciul Steaua - Dinamo.M-am uitat la el,si am ramas placut impresionat.Am citit cate ceva pe ici pe colo,si am aflat ca Steaua are cea mai buna aparare si cel mai bun atac,atat in campionat cat si in Europa League. :thumbsup:

Ma puteti aduce la curent cu cateva lucruri?A castigat Steaua vreun trofeu (cupa Romaniei/campionatul)?Se mai baga Becali pestre antrenor?Ii mai schimba o data pe luna?Si cel mai important,de cand joaca asa de bine?Orice alte detalii sunt binevenite. :worthy:

red&blue_boy07.11.2012 21:42

E mult de spus, mai citeste p-aici, dar ceea ce conteaza e ca Becali e tot la echipa...

Restul prea putin mai conteaza, asta daca nu esti neutru si ignori problema.

ebonyc07.11.2012 22:29
Se mai baga Becali peste antrenor?

Mai e zapada la polul nord?

Din pacate ciobanul e inca undeva in jurul echipei. Nu apare nicaieri in acte, dar o bantuie ca o fantoma.

drvladyk07.11.2012 22:38

trebuia sa ramai acolo :P

LDS07.11.2012 22:51

Ca sa fim corecti cu noi insine, BecaIi nu s-a bagat niciodata la echipa. Dumnezeu ii spune lui BecaIi ce si cum sa faca, prin diversi intermediari. In vremurile mai "vechi" BecaIi se sfatuia cu un calugar de la Muntele Athos, caruia ii smulgea cateva firicele din barba, cu ocazia unor meciuri mai importante. Mai recent, pe vremea lui Lippi-Stoichita, Dumnezeu ii vorbea lui BecaIi prin Marius Sumudica si Dinu Vama... Intre timp, BecaIi s-a certat cu Dinu Vama, asa ca nici Dumnezeu nu-i mai vorbeste.

MoWeed08.11.2012 06:44
Ma puteti aduce la curent cu cateva lucruri?A castigat Steaua vreun trofeu (cupa Romaniei/campionatul)?Se mai baga Becali pestre antrenor?Ii mai schimba o data pe luna?Si cel mai important,de cand joaca asa de bine?Orice alte detalii sunt binevenite

A castigat Cupa in 2011.

Jiji se mai baga peste antrenor, mai face echipa pe la televizor s.a.m.d. Diferenta este ca acum a gasit un antrenor care-l si asculta si mai are si ceva rezultate, ceea ce inseamna ca sunt sanse ca, dupa multi ani, sa terminam sezonul cu acelasi antrenor cu care l-am inceput. Desigur, de la un cretin ca becali te poti astepta la multe si nu m-ar mira sa-l dea afara dintr-o prostie sau pentru ca i-a fatat o oaie.

In rest, toate bune si frumoase. Toata lumea a uitat tot ceea ce a facut Jiji in trecut si ignora ceea ce face acum, "suporterii" sunt alaturi de echipa si Cartonel Stoica le face pe toate (de la sef de galerie la purtator de cuvant).

b0RMA08.11.2012 12:52

Va multumesc de raspunsuri :happy: Abia astept meciul din seara asta. forzateaua

Ronnie08.11.2012 14:07

Nuuuuuu..nu trebuia sa zici astaaa.

Stanici08.11.2012 14:53

Te aducem la lumina, daca vrei :)

Elvis08.11.2012 21:21

"Ochii stapanului" ...

"Imi place sistemul 3-4-3. Ii dau voie lui Reghe sa-l mai foloseasca."

LDS09.11.2012 01:39

" Ochiu' stapanului ingrasa animalu' " Ca sa va pot aduce la curent cu un concept biblic.