Omule eu tot repet de fiecare data aceasi placa si e cam obositor. Eu nu il sustin pe Jiji nici acum. Degeaba toti imi tot explica ca el e ceva nasol si nu merita iertat. Eu pot doar face diferenta intre cioban si Steaua.
Si noi. Tocmai de aia il vrem plecat de acolo.
Daca sunt rezultate eu nu vreau sa contribui la disparitia lor..[....] Nu stiu detalii din culise dar daca sunt rezultate ceva merge bine, ceva s-a schimbat deci e aiurea sa nu imi schimb si eu atitudinea doar dintr-un orgoliu sau o logica extremista?
Asta este definitia suporterului de rezultate.
Jiji nu s-a schimbat, curva de Meme Stoica nu s-a schimbat, mentalitatea nu s-a schimbat (vezi aia cu "din 10 milioane, bag 9 in buzunar"). Singurul lucru care s-a schimbat sunt rezultatele. Atat!
Drept urmare, esti doar un suporter de rezultate si nimic mai mult. Bucura-te cat mai poti de rezultatele astea si sa stii ca (si) din cauza contributiei tale la rezultate ala o sa-si permita sa tina echipa 3-4 ani.
Evident ca e posibil fiind prost sa strice si ce e bun ciobanul si sa isi ia iari critici dar la fel e posibil si sa evolueze chiar daca pentru unii pare ceva utopic!
Adica, pentru tine, ciobanul si-a luat critici doar pentru lipsa rezultatelor. Drept urmare, esti doar un suporter de rezultate. Punct!