FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lucescu un antrenor de nimic (antistelistul)

_yang13.04.2006 11:21

M-am saturat sa aud incontinuu cum ca cel mai mare antrenor roman din toate timpurile ar fi Mircea "antistelistul" Lucescu...

Un antrenor care in anul 1986(cel mai drag sezon din istoria noastra si ma refer aici la intreg fotbalul romanesc) Nu a fost in stare sa califice nationala Romaniei la Cupa Mondiala.De Ce ??? Iata Raspunsul:

16.10.1985 - Bucuresti stadion:23 august Romania - irlanda de Nord 0-1

Romania a jucat in urmatoarea formula:,Hagi.

Dupa cum se poate observa doar 2 jucatori de la Steaua in primul 11 si altul intrat dupa pauza : Boloni capitanul echipei,Iovan si Piturca.

Acest meci s-a desfasurat cu doar 7 luni inaintea marelui meci de la Sevilla,fiind si ultimul oficial inaintea finalei.

In ultimul meci al nationalei inainte de 7 mai Romania a invins URSS cu 2-1 cu doar un stelist pe teren : Boloni...

Iata ce fel a jucat Romania in primul oficial dupa 7 mai 1986 :

10.09.1986 Stadion:Steaua Romania-Austria 4-0

Romania:Moraru-Iovan)

Nu mai putin de 6 stelisti in cei 13 jucatori care au evoluat in acest meci...Explicatia???Lucescu nu mai antrena singur echipa ci impreuna cu Emerich Jenei.

Vine revolutia si Mircea pleaca in Italia unde antreneaza Brescia retrogradand-o si promovand-o dinin Serie A de ... ori.

Apoi vine si antreneaza rRapidul castigand un titlu de campion in Romania.Perioada petrecuta apoi in Turcia e cea mai prolifica din cariera lui.De ce?Gaseste la Galata o echipa mare pe care o face campioana dar o si distruge astfel incat in urmatorul sezon sa-i fie usor s-o depaseasca cu Besiktas.Distruge si cealalta grupare din Istanbul si pleaca in Ucraina unde ... Rusine : pierde un meci in fata unei echipe mult sub bugetul Sahtiorului chiar pe teren propriu (in fata fiului sau ) Rapid Bucuresti.

Cu ce e el Mircea Lucescu mai bun ca Pisty Covacs,Emerich Ienei sau Anghel Iordanescu antrenori ce au obtinut performanta si in tara dar si in afara ei.Cu nimic...El e un antrenor mediocru care a urat Steaua...

De ce ? Asta numai el o stie...

cristian01413.04.2006 12:01

Atata timp cat Cupa Campionilor, trofeul suprem in fotbal a fost cucerit doar de un roman, si mai mult de atat, cu o echipa de romani, acela merita titulatura de cel mai mare antrenor din Romania.

Indiscutabil Emerich Ienei este cel mai mare antrenor roman, dar faptul ca Lucescu este prezent mereu in mass-media si faptul ca a antrenat in trect pe Internazionale il propulseaza pe locul 1 in aceasta categorie.

Este mult mai usor sa faci performanta in ziua de azi, cand ai jucatori straini care iti fac jocul, si cand ai un patron mare care te crediteaza orice ar fi.Jucatorii sunt mult mai motivati acum, avand salarii de milioane de euro, dar bineinteles ca mai sunt si exceptii.

Belo, Balint, Piti and Co. jucau meciuri in Liga Campionilor pe cateva aparate video, si cateva sute de lei, pe cand vedetele conduse de Il Muce sunt platite cu gramezi de bani anual.

Simtiti diferenta ? :D

Nu stiu cati bani a strans Nea' Imi din fotbal, dar stiu ca Lucescu a strans destui bani incat sa-si permita o viata de lux.

_yang13.04.2006 12:10

Parerea mea e ca Lucescu n-are prea multe performante(titlul in Ucraina si in Turcia nu e cine stie ce).iar despre Inter nu cred ca mai are rost sa discutam ca acolo s-a facut de ras.

chevanton13.04.2006 12:20

...dar nu vad de ce discutam noi asta aici.O fi cel mai mare, n-o fi cel mai mare sa fie sanatos, nu vad de ce trebuie sa discutam noi despre el sau si mai rau sa discutam ce spun unii sau altzii despre el. Sunt atatea de spus despre Steaua, lasatzi-i pe Lucesti in pace ca nici ei nu mor de grija noastra :)

redandblue13.04.2006 13:13

Ienei e fara discutie cel mai bun antrenor...cind o cistiga si Lucescu UCL at sa se spuna ca e cel mai bun antrenor...

_yang13.04.2006 13:38
...dar nu vad de ce discutam noi asta aici.O fi cel mai mare, n-o fi cel mai mare sa fie sanatos, nu vad de ce trebuie sa discutam noi despre el sau si mai rau sa discutam ce spun unii sau altzii despre el. Sunt atatea de spus despre Steaua, lasatzi-i pe Lucesti in pace ca nici ei nu mor de grija noastra  :)

Ba din contra trebuie sa luam atitudine de fiecare data cand ni se baga pe gat tot felul de prostii...

si fii sigur ca Lucescu(atat tatal cat si fiul) moare ca ne vede in semifinalele unei competitii europene (unde el n-a ajuns niciodata).

_yang13.04.2006 14:04
...dar nu vad de ce discutam noi asta aici.O fi cel mai mare, n-o fi cel mai mare sa fie sanatos, nu vad de ce trebuie sa discutam noi despre el sau si mai rau sa discutam ce spun unii sau altzii despre el. Sunt atatea de spus despre Steaua, lasatzi-i pe Lucesti in pace ca nici ei nu mor de grija noastra  :)

Bine si plictiseala are rolul ei... :lol:

I.N.Money13.04.2006 14:06

Cred ca Pisti Kovacs este antrenorul de legenda al fotbalului romanesc.Un mare antrenor,un stelist adevarat care a facut multe pentru aceste culori atat de dragi noua,iar Cupa Campionilor castigata cu Ajax a fost ca o rasplata pentru capacitatile lui de antrenor.

_yang13.04.2006 16:25
Cred ca Pisti Kovacs este antrenorul de legenda al fotbalului romanesc.Un mare antrenor,un stelist adevarat care a facut multe pentru aceste culori atat de dragi noua,iar Cupa Campionilor castigata cu Ajax a fost ca o rasplata pentru capacitatile lui de antrenor.

Iti impartasesc parerea...

Recoba13.04.2006 22:05

si a mai luat si cateva titluri in olanda si deasemenea a creat marea echipa a frantei care va exploda la campionatul mondial din 1982 cea cu platini battiston tigana ,giresse toti jucatori adusi de kovacs la echipa de tineret a frantei antrenata atunci de kovacs :wink:

_yang14.04.2006 11:06

si a mai luat si cateva titluri in olanda si deasemenea a creat marea echipa a frantei care va exploda la campionatul mondial din 1982 cea cu platini battiston tigana ,giresse toti jucatori adusi de kovacs la echipa de tineret a frantei antrenata atunci de kovacs :wink:

Cu toate astea multi dintre noi nu au auzit de el si acest lucru face ca el sa nu fie pe primul loc in sondaj....

I.N.Money14.04.2006 11:26

Pai cred ca vinovata de aceasta questie este perioada in care antrena Pisti Kovacs,din pacate nu prea mai auzim ceva de el pe la TV,sau de Sfinxul care ambii desi au trecut in nefinta au facut enorm pentru fotbalul romanesc,din pacate in ziua de azi presa romana se ocupa de declaratii inteligente un exemplu fiind:"Sper din tot sufletu ca Steaua sa fie eliminata de englezi" sau mai stiu eu ce alte prostii.

spre_2414.04.2006 11:38

Lucescu e un antrenor de nik ;) nu stie sa respecte nici echipa nici cei mai buni !! el nu e antr bun dc ? pt ca nu se intelege cu joctorii deloc..n-ati vazut ca el mereu se cearta.. :|

redandblue14.04.2006 15:12
Pai cred ca vinovata de aceasta questie este perioada in care antrena Pisti Kovacs,din pacate nu prea mai auzim ceva de el pe la TV,sau de Sfinxul care ambii desi au trecut in nefinta au facut enorm pentru fotbalul romanesc,din pacate in ziua de azi presa romana se ocupa de declaratii inteligente un exemplu fiind:"Sper din tot sufletu ca Steaua sa fie eliminata de englezi" sau mai stiu eu ce alte prostii.

din pacate asa suntem noi...nu stim sa ne apreciem valorile nici cind sunt in viata nici macar dupa ce mor...

dar un antrenor de doi lei precum Lucescu(contraziceti-ma dc gresesc...)este laudat peste tot...

_yang14.04.2006 16:44

din pacate asa suntem noi...nu stim sa ne apreciem valorile nici cind sunt in viata nici macar dupa ce mor...

dar un antrenor de doi lei precum Lucescu(contraziceti-ma dc gresesc...)este laudat peste tot...

Nu sunt de acord ca e chiar asa de slab dar nu cred ca merita in nici un caz atentia care i se acorda . oricum am enumerat doar 3 antrenori care sunt peste el...Ar mai fi oricum destui...

_yang23.04.2006 14:32

Ma bucur ca n-a castigat M.Lucescu chestionarul ,iar faptul ca s-a clasat pe 2 arata corectitudinea votului...