Cine va fi presedintele Americii ?

Cine va fi presedintele Americii ?

Alegerile vor avea loc pe 6 noiembrie...
P.S. cum fac un sondaj de opinie ?
Greu sa alegi intre Dracu' si Dracu'... Totusi, ar fi bine daca am scapa de maimutoiu' asta de Obama, idolul tuturor prostilor si imaginea ipocriziei maxime. Macar asa, politica si-ar mai da jos din farduri si si-ar arata lumii adevarata fata hidoasa.
Insa, de la Bush-Senior incoace, se merge bara-bara, cate doua mandate pentru fiecare "tabara". O contestatie, o renumarare, un guvernator, Curtea Suprema si se rezolva...
Romney este sclavul evreilor in America...asta daca castiga in 3-4 luni incepe razboiul in Iran
Si eu ce spuneam ?
" Macar asa, politica si-ar mai da jos din farduri si si-ar arata lumii adevarata fata hidoasa. "
In ceea ce priveste evreii, bravo lor, au reusit sa prosteasca o planeta intreaga.
@LDS
evreii au platit tot timpul in istorie datorita arogantei lor (egypt, germania)....s-ar putea sa mai si plateasca si in viitor nu se stie...
Va castiga cine stie sa minta mai bine, adica Obama. S-a vazut asta la dezbaterea de ieri-alaltaieri-cand dracu' a fost. Lui Romney cred ca i-ar sta mai bine ca prompterista la Fox News.
Sa castige Romney ca sa inceapa razboiul cu Iran mai repede. Doar asa se vor autodistruge americanii impreuna cu evreii.
nu conteaza cine iese, nu ei dicteaza mersul...