FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Turcia - Romania

gio_stgloria12.10.2012 11:35

2248.png vs 1839.png

Echipa națională a Romaniei va disputa, vineri seară de la ora 20:30, al treilea meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2014, impotriva Turciei.

Tricolorii au avut un start bun in preliminarii, reușind să câștige primele două partide, și au plecat spre Istanbul cu gandul de a obține cel puțin un egal.

Turcia, adversara noastră din această seara a obținut doar o victorie, insă mizează pe publicul infernal de pe Sukru Saracoglu, unde s-au vandut deja toate biletele.

Înaintea partidei cu Turcia, Victor Pițurcă a incercat mai multe formule de echipă la antrenamentele din această saptamana. Piți a uimit la antrenamentul de joi prin echipa pe care a folosit-o la jocul școala Marica și Mutu fiind rezerve.

În schimb, in echipa de start se regasește Gicu Grozav, fotbalist ce a dezamagit cumplit in acest sezon la Petrolul Ploiești. Dacă Pițurcă nu se va razgandi, Grozav va face cuplu in atac cu Bogdan Stancu, un fin cunoscator al fotbalului din Turcia.

În echipa folosită de Pițurcă la ultimul antrenament s-au regasit cinci steliști printre titulari, doar Popa, Gardos și Latovlevici urmand să fie in afara lotului. De asemenea, Bogdan Stancu și Dorin Goian au și ei un trecut stelist.

Din tabara turcilor, Victor Piturcă i-a reperat pe Arda Turan și Umut Bulut ca fiind cei mai periculoși adversari, iar Bourceanu și Pintilii au primit sarcini suplimentare.

Echipele probabile:

Turcia: Volkan - Gokhan, Topra, Egemen, Kaldirim - Topal, Emre - Tunay, Arda, Caner - Umut Bulut

Romania - Tatarușanu - Tamaș, Chiriches, Goian, Raț - Bourceanu, Pintilii - Torje, Grozav, Chipciu - Stancu

informatii onlinesport.ro

Hai Romania ! :steagro:

Ronnie12.10.2012 11:47

Sa mor daca inteleg ce cauta Grozav titular la acest meci. Mutu e o solutie zic eu mai utila. Sau ar mai fi o alta formula cu Torje, Chipciu si Popa in linia celor 3 daca vrem sa jucam in aparare.

Daniel-Ionut12.10.2012 12:21

Keseru, unde este Keseru ???

gio_stgloria12.10.2012 12:23

Care Keseru , ala de s-a nasut talent si-a murit speranta ?

ebonyc12.10.2012 12:26

Sa inteleg ca Matel a jucat primul si ultimul meci, iar Rusesc e no.1 la Steaua si nu e nici macar selectionat.

Daniel-Ionut12.10.2012 12:32
Care Keseru , ala de s-a nasut talent si-a murit speranta ?

Joaca meci de meci la Angers, are 1 gol in 2 meciuri in cupa ligii, si 9 goluri in 10 meciuri in campionat.

DanielT12.10.2012 12:43
Sa mor daca inteleg ce cauta Grozav titular la acest meci. Mutu e o solutie zic eu mai utila. Sau ar mai fi o alta formula cu Torje, Chipciu si Popa in linia celor 3 daca vrem sa jucam in aparare.

Ce cauta Grozav la nationala dupa ultimele evolutii ? Cred ca asa ar fi mai corect .

In repriza a 2-a cred ca va intra si Popa si nu stiu de ce dar eu cred ca el va contribui foarte mult la punctu' sau punctele pe care le vom lua in aceasta seara . Eu zic ca nu o sa pierdem nici cu Turcia si nici cu Olanda .

torontocanada12.10.2012 13:42

Piturca asta e nebun...grozav, cocis, gaman, Nicu, etc niste jucatori de 2 lei ce cauta astia la nationala...

oricum daca joaca grozav luam cel putin 3 goluri

Ronnie12.10.2012 14:24
Sa inteleg ca Matel a jucat primul si ultimul meci, iar Rusesc e no.1 la Steaua si nu e nici macar selectionat.

Sper sa nu gresesc dar cred ca Matel e accidentat.

torontocanada12.10.2012 14:32
Sper sa nu gresesc dar cred ca Matel e accidentat.

Da si de Matel am uitat...ce jucatori doamne

torontocanada12.10.2012 15:19

asta il lasa pe banca pe Chipciu si il baga pe grozav ce panarama

gio_stgloria12.10.2012 16:41

TURCIA: Volkan- Gokhan, Kaya, Omer Toprak, Kaldirim - Mehmet Topal, Emre, Altñntop, Sercan - Arda Turan, Umut Bulut

Romania: Tatarusanu - Tamas, Chiriches, Goian, Rat - Bourceanu, Pintilii - Torje, Stancu, Grozav - Marica

Lari12.10.2012 17:03

LIVE VIDEO Turcia - Romania

Suntem lideri la ora meciului:

Clipboard04.jpg

clausblaus12.10.2012 19:21
Sa mor daca inteleg ce cauta Grozav titular la acest meci.

3 puncte castigate cu golul inscris de Grozav!!!!!!!!!!

Intamplare,bulan,zii cum vrei......dar si-a facut datoria.

drvladyk12.10.2012 19:27

am ajuns la ultimele 10 minute si mi-a placut Chipciu, asa a fost tot meciul?

Liviu: VPM12.10.2012 19:39

nu a jucat mult.. 10 min a jucat:))

torontocanada12.10.2012 19:40

Geniala pasa a lui Pintilii...ce sa mai zic despre Bourceanu care in minutul 80 alerga de rupea...omul asta e incredibil...cate meciuri are in picioare si ce efort pune...bravo lui

drvladyk12.10.2012 19:45
nu a jucat mult.. 10 min a jucat:))

Aaa, de aia mi se parea mie... zic uite ba cum alearga si ce astea dupa 80 min :)):))

Bai toronto nu mai posta ma aceiasi idee pe 2 topicuri ca ma simt ca Alice in rabbit hole, nu mai stiu unde sunt. esti matol iar?

Liviu: VPM12.10.2012 20:39

joaca si Cocis fotbal?

ebonyc12.10.2012 21:04
joaca si Cocis fotbal?

Cred ca nici la Ping Pong nu face fata.

kaspersky13.10.2012 07:37
Cred ca nici la Ping Pong nu face fata.

S-a rahat pe el in fata lui Demirel.