FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

cum se pune avatar (poza)

Katau12.04.2006 12:35

Am deschis acest topic pentru k ma streseaza sa vad la fiecare subiect cate unu ratacit care intreaba "ba cum pu si io poza in dreptu` meu?" deci domnilor :

klik profil,dai de scrol in jos,si acolo gasesti panoul de control al imaginilor asociate unde ai 3 variante:

1.pui o imagine de la tine din pc - klik browse alegi imaginea de unde o ai si open.

2.pui un url (un link unde ai o imagine)

3.alegi o imagine din colectia sitului - klik arata galeria de imagini asociate - bifezi imaginea si klik alegeti o imagine asociata.

Va multumesc.

cristian01412.04.2006 16:02

Facem pariu ca se mai gaseste cate un ametit care sa mai intrebe ? :lol:

Katau12.04.2006 17:25
Facem pariu ca se mai gaseste cate un ametit care sa mai intrebe ?  :lol:

ar fi mai bine sa caute topicu asta decat sa posteze aiurea k vor si ei poza :twisted:

cannavaro13.04.2006 20:11

unul care nu stie sa-si puna avatar e clar ca nu stie nici sa caute in forum :lol: :lol:

Alex_steaua4ever13.04.2006 20:22
:))))))))) mai stii :D
Katau13.04.2006 20:55

bah alex_steaua4ever mai lasa`ne frate cu reply dastea din 2 cuvinte si 3 smiley....te intelegem k vrei sa ai acolo multe posturi da totusi. :twisted:

Alex_steaua4ever13.04.2006 20:57

loooooooool io nu postez pt rang..sau altceva;) postez pt ca imi place sa vb cu stelistii mei }{ !! :) de nika altceva..;)

Katau13.04.2006 21:13
loooooooool io nu postez pt rang..sau altceva;) postez pt ca imi place sa vb cu stelistii mei }{ !! :) de nika altceva..;)

bine mah dak iti place sa vb cu "stelistii tai" macar posteaza la obiect. :twisted:

Alex_steaua4ever13.04.2006 22:32

pai asta si fac domnul katau in caz ca nu ati observat ;) ! am postat o data de 2 ori aiurea pt ca ma pliktiseam si stateam numai pe forum.. intelegi ? :D

redandblue14.04.2006 07:23

posteaza tata ca-ti dam premiul pt cele mai timpite posturi...las-o dreaq de treaba dc vrei sa vorbesti cu stelistii "tai" s-a inventat mess-ul...asa ca enjoy!!!

alinush8918.04.2006 14:36
pai asta si fac domnul katau in caz ca nu ati observat ;) ! am postat o data de 2 ori aiurea pt ca ma pliktiseam si stateam numai pe forum.. intelegi ? :D

Plictiseala dauneaza grav imaginii forumului :wink: