FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ca de obicei

S.O.S.01.10.2004 10:19

Da, ca de obicei, Steaua, echipa care a scos de fiecare data din buda fotbalul romanesc, a mai facut-o o data;

Ca de obicei, Steaua a ajuns si in aceasta editie a cupelor europene, asa cum s-a intamplat si in ultimele 13, mai sus decat oricare alta reprezentanta a tarii noastre;

Ca de obicei, Steaua a cucerit inimile milioanelor (vreo 5 dupa sondajul Gallup) de stelisti, dar nu numai, cu modul de a aborda meciurile din cupele europene;

Ca de obicei, se gasesc frustrati care sa minimalizeze aceasta superba calificare;

Ca de obicei, Dinamo, echipa MINISTERULUI DE INTERNE, nu reuseste mai nimic in Europa, lucru explicabil prin maniera in care aceasta grupare obtine campionate si cupe pe plan intern.

Toate aceste lucruri au fost si sunt posibile pentru ca Steaua n-a pacalit fotbalul (dinamovistii si rapidistii, dar si alti suporteri, stiu ce vreau sa spun). Atat inainte de 1989, dar si dupa, conducerea echipei Steaua s-a preocupat doar de echipa si jocul acesteia, culisele (arbitri, blaturi) fiind apanajul altora.

L-am vazut aseara pe Marcel Popescu, presedintele CS Dinamo, si am ramas impresionat de sinceritatea cu care a felicitat Steaua. Cred ca si el si-a dat seama ca metodele specifice pe care cei de la fotbal le folosesc pentru a obtine performante pe plan intern n-au nici o valoare atunci cand joci in Europa. Poate in ceasul al 12-lea, Badea, Dinu, chiar si Netoiu, Borcea n-are nici o sansa, isi dau seama ca ajutorul pe care-l primesc din partea arbitrilor si blaturile nu pot sa duca decat la dezastre atunci cand joci in competitiile europene.

Dar sa-i lasam pe altii cu ale lor, iar noi sa ne bucuram, CA DE OBICEI, si sa le multumim lui Walter si baietilor pentru minunata seara pe care cu toti am trait-o.

MULTUMIM Steaua! SUCCES IN GRUPELE UEFA!