FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Intrebare

Bubuica12.04.2006 10:06

fratilor, stie careva de ce nu pot sa downloadez nimic de pe site cu user-ul si parola mea? Pur si simplu nu ma lasa sa trec de fereastra de verificare a user-ului si parolei.

redandblue12.04.2006 10:07

si la mine merge destul de rau downloadul...de cind ma chinui sa iau meciul cu Betis si tot nu reusesc...

George Stan12.04.2006 10:31
fratilor, stie careva de ce nu pot sa downloadez nimic de pe site cu user-ul si parola mea? Pur si simplu nu ma lasa sa trec de fereastra de verificare a user-ului si parolei.

Downloadul de pe site nu are nici o legatura cu userul si parola. Nu trebuie sa fii inregistrat ca sa poti descarcare fisiere de pe site. Deci nu inteleg nimic din ce spui tu acolo.

razvan198312.04.2006 16:08

Stiu si eu despre ce zice Bubuica, am intrat si eu in sectiunea derby-uri Steaua-Dinamo, si ca sa pot downloada se deschide o fereastra in care imi cere user-ul si parola, si desi le bag si sunt corecte nu pot trece de ea. Deci, care e problema?

Am incercat acum si merge, nu mai apare acea fereastra. Deci, o fi fost o problema temporara.

Motanu D12.04.2006 16:20

Banuiesc ca permisiile fisierelor pe care vroiati sa le downloadati erau setate aiurea. Sau ceva de genul. Oricum, bine ca s-a rezolvat !

nick[patronu17.08.2006 07:18

De Ce nu va mai interesati de Radoi .. sa mai vad si eu o stire cu starea lui .. Vreau sa`si revina si vad ca toti l`ati uitat . Va rog sa mai scrieti si despre starea lui actuala

Nero10.09.2006 05:03

Ca sa nu deschid alt topic, ma folosesc de experienta traita de alti useri.

Folosesc ca browser Opera si Firefox (functie de PC-ul la care ma aflu). Nici o problema pana acum vreo 3 zile, cand am avut surpriza sa constat ca nu mai pot sa ma log-ez decat cu IE. Ori de cate ori as incerca un log cu Opera sau Firefox, nu pot sa trec peste pagina de login. Nu poate fi vorba de cookie sau altceva de genul asta, pt ca a mers foarte bine inainte.

In plus, as mai adauga ca m-am mai lovit de aceeasi problema acum vreo 2 luni. Intre timp am schimbat PC-urile si totul a functionat perfect pana acum 3 zile.

Stie cineva de unde vine eroarea?

Motanu D10.09.2006 05:09

La mine merge bine atat cu Opera cat si cu Firefox. Totusi si eu am experimentat probleme similare in trecut asa ca iti recomand sa stergi cookie-urile legate de acest site din cele 2 browsere. Nu pot sa garantez ca asta iti va rezolva problema. La mine insa a mers.

Nero10.09.2006 16:33

Multumesc pt pont, inseamna ca trebuie sa fie legat de termenul de expirare al cookies-urilor. Nu ma gandeam 8O Acum merge iar impecabil.

bianca200613.09.2006 02:50

cum pot si daca pot sa imi fac abonament on line sa vad toate meciurile(sunt in sua acum)? daca nu imi fac abonament sau nu imi cumpar un meci, nu pot vedea gratis reluarea?

ms frumos !!!!!!!!!

numai bine!!!!

stelistu9423.12.2006 14:12

fratilor cum imi pun poza la avatar am icercat sa le pun si pe alea disponibile care le are site-u si nu mere ! dc ? :?: :?: :?::?:?:?:?:?:?:?:?:?:

cannavaro23.12.2006 21:14

Daca vrei sa pui o poza din calculator intri pe www.imageshack.us si uploadezi imaginea acolo intr-o marime rezonabila.. Iei link-ul direct catre imagine si il pui la Link to off-site Avatar:

Sau Upload Avatar from your machine: de unde poti uploada direct imaginea.

hooltras24.12.2006 05:18
fratilor, stie careva de ce nu pot sa downloadez nimic de pe site cu user-ul si parola mea? .

cred ca se uita si la fatza :))