FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Petrolul-Steaua

Thereau198926.09.2012 13:22

Buna am venit de cateva luni in Bucuresti am fost la toate meciurile de acasa, si ash vrea sa stiu cum se face deplasarea la Ploiesti .. Daca ne strangem 5 mergem cu masina mea fara nici o problema doar k habar n-am cum sa procedez.. Nu prea cunosc pe nimeni prin Bucuresti asa k poate reuseste cineva sa ma lamureasca cum trebuie sa procedez ..

George Agaboroaie27.09.2012 06:35

pana acum nu am fost la niciun meci al Stelei dar stiu cum e atmosfera. sunt din onesti,bacau si am fost la un meci de Liga a iv-a Dinamo onesti -fl.rosie sascut 10-0. stadionul are 15.000 de locuri, mai pe scurt e stadionul lui fosta FC Onesti care a jucat in Liga 1 fularultrasforzateaua

LanDSharK27.09.2012 08:43

dafuq ?! :ce_oameni:

Azzido28.09.2012 16:32

E 2012, o sa murim cu totii...

DanielT28.09.2012 17:14
statin acasa fratilor ca petrolul v-a pus pe primul loc si tot ei o sa va dea jos. sa va dau un pont : 1 solist Forza PETROLUL

Du-te si viseaza pe alt forum . O sa plecati tristi acasa si minunati de atmosfera facuta de galeria stelista .

Korado28.09.2012 17:22
statin acasa fratilor ca petrolul v-a pus pe primul loc si tot ei o sa va dea jos. sa va dau un pont : 1 solist Forza PETROLUL

pac-pac un cetatean din Ploiesti am impuscat!!

drvladyk28.09.2012 17:51

Bai copile... O galerie adevarata ar trebui sa va calce pe capetele alea imputite si sa va rupa dintii. Nu sunt fan al violentei, dar un ultras sa se bata cu ultrasii, nu cu fotbalistii sau cetatenii. Englezilor le-ar fi scarba de voi, macar de 2 ori mai mult decat imi e mie cand aud de voi si de orasul vostru de targoveti. Mars in gatu matii de aici :shit:

drvladyk29.09.2012 08:32
pana acum nu am fost la niciun meci al Stelei dar stiu cum e atmosfera. sunt din onesti,bacau si am fost la un meci de Liga a iv-a Dinamo onesti -fl.rosie sascut 10-0. stadionul are 15.000 de locuri, mai pe scurt e stadionul lui fosta FC Onesti care a jucat in Liga 1 fularultrasforzateaua

Ce vrei sa exprimi vecine ca nu m-am prins?

Ultima data cand am fost acasa era arena de paint ball, acum au facut echipa? :)):))

DanielT29.09.2012 09:06
Buna am venit de cateva luni in Bucuresti am fost la toate meciurile de acasa, si ash vrea sa stiu cum se face deplasarea la Ploiesti .. Daca ne strangem 5 mergem cu masina mea fara nici o problema doar k habar n-am cum sa procedez.. Nu prea cunosc pe nimeni prin Bucuresti asa k poate reuseste cineva sa ma lamureasca cum trebuie sa procedez ..

Vezi ca ti-am lasat un PM .

pytycrys29.09.2012 10:36

V-am dat si eu PM la amandoi. :)

dragosbr30.09.2012 06:02

stie cineva cum se pleaca, cand, sau cu ce? eu vin de la br si as veni la intrare in ploiesti sau la gara...