Cred ca e rusinos sa nu avem un topic despre Corneliu Coposu pe aceasta sectiune.
Cand eram mic si prost radeam de el cand il vedeam asa slab, dar de unde sa stiu eu ce gigant se ascundea in spatele trupului obosit.
Cred ca e rusinos sa nu avem un topic despre Corneliu Coposu pe aceasta sectiune.
Cand eram mic si prost radeam de el cand il vedeam asa slab, dar de unde sa stiu eu ce gigant se ascundea in spatele trupului obosit.
pentru ca au exterminat elita intelectuala a tarii, comunistii ar fi meritat si ei aceeasi soarta: sa fie adunati la un loc si gazati, sau mitraliati, sau tocati marunt cu satarul.
insa romanul e iertator, si asta ii este drumul spre pierzanie.
ia sa ramana criminalul fara viata, violatorul fara ****, talharul fara maini, hotul fara picioare, cel ce arunca hartii sau coji de seminte pe strada sa ia un sut in cour cu un papuc de lemn ciocat... ar mai face vreunul ceva? nu, cu siguranta nu!
insa asa, toti raman nepedepsiti pentru ca stiu cat de corupti sunt procurorii si judecatorii si deci pot sa faca tot ce vor...
revenind la Corneliu Coposu, cat el a trait, tara l-a batjocorit, dupa ce a murit, unii si-au dat seama ce valoare imensa am pierdut. tipic romanesc!
Multi din cei ce si-au dat seama mai apoi, erau prea tineri atunci ca sa se poata face auziti.