FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua Bucuresti - Otelul Galati 2-1 (2-1)

blindius30.08.2012 20:23

steaua.gif v otelul_mic.gif

Intram oficial in prima luna de toamna si ne pregatim de un nou meci al Stelei, aceasta va primi vizita echipei Otelul Galati, campioana Romaniei de acum 2 sezoane.

Cele doua echipe au moralul diametral opus inaintea intalnirii ce va fi transmisa de catre unul din canalele Digi Sport.

Steaua Bucuresti tocmai s-a calificat pentru a 9-a oara in grupele competitiilor de fotbal europene si se gaseste pe locul 2 in clasamentul Ligii 1, fiind una dintre cele mai ofensive echipe din Romania.

Norocul Stelei este ca imediat dupa infrangerea cu Vaslui din etapa trecuta, aceasta a avut ocazia de a-si mai recapata din moral odata cu victoria la scor de neprezentare in fata modestilor lituanieni de la Ekranas.

Otelul Galati, parca ieri campioana a Romaniei si participanta in grupele UEFA Champions League, este o echipa ce la ora partidei directe cu Steaua va fi pe loc retrogradabil, in caz ca nu gasesc cumva galatenii o vraja salvatoare.

Galatenii se confrunta cu mari probleme financiare, investitorul indian intorcandu-si spatele catre echipa de club, aceasta din urma fiind parasita si de Marius Stan, astazi Primar al urbei care a dat prima campioana la fotbal din Moldova, dar mai ales de Dorinel Munteanu, pionul principal al aducerii performantei in fotbalul galatean.

Golgeteri:

- Steaua Bucuresti - Raul Rusescu = 6 goluri

- Otelul Galati - Bruce Inkango = 3 goluri

steaua_otelul_clasament.jpg

fularsteaua2

Lari30.08.2012 20:28

Va fi primul meci al oaspetilor fara Dorinel Munteanu pe banca tehnica din iulie 2009.

BoZZO.Urziceni31.08.2012 06:54

Otelul, in acest inceput de sezon a fost o echipa care s-a luptat pentru puncte (ex: meciul cu Pandurii)

Prin plecarea lui D.M. ii vad la pamant. Au jucatori buni dar nu cred ca vor face fata...

Pronostic: 2-0

:steag_cruce_invers:

Impreuna spre 24 fular-campionii

_Answer_31.08.2012 08:45
Dupa superba calificare de aseara mai mult decit un egal nu obtinem la Medias. Pronostic 1 pauza - X final.

Le-am cumparat si astora 2 jucatori iar pe unul dintre ei l-am lasat sa joace anul asta acolo sa se "coaca" daca nu ma insel.

Daca la Medias - Steaua am nimerit 1 pauza - x final...

Aici ma risc la un : 2-0 pauza - 3-0 final.

Vreau un Sus! Sus! Sus! dupa meci.

3-0 sau, de ce nu chiar 4-0 ca e necatarata maimuta de mult timp pe maibac, iar campionat vine Otelul in Ghencea (pe astia fara Dorinel nu ii mai bate Steaua niciodata).

In conditii normale ar fi fost un meci de x2, dar avind in vedere ce se intimpla la moldoveni (care par a deveni un al 2-lea caz Unirea Urziceni) probabil va fi o victorie cu 2-1 a Stelei cu primul gol marcat de Otelul.

Asa ca: Steaua - Otelul pronostic: X pauza - 1 final sau, de ce nu, scor corect: Steaua - Otelul 2-1.

blindius31.08.2012 09:23

Nu vad de ce in conditii normale ar fi fost un meci de X2, avand in vedere ca otelarii n-au batut in Ghencea nici cand stelistii erau antrenati de Cartu ori Stoichita si galatenii mai luau si campionatul.

Daca spuneai ca daca ne luam dupa obiceiurile proaste din ultimii ani in care pierdem puncte cu candidatele la retrogradare, se poate lua in considerare un X2, asa te-as fi crezut.

_Answer_31.08.2012 09:53
Nu vad de ce in conditii normale ar fi fost un meci de X2, avand in vedere ca otelarii n-au batut in Ghencea nici cand stelistii erau antrenati de Cartu ori Stoichita si galatenii mai luau si campionatul.

Daca spuneai ca daca ne luam dupa obiceiurile proaste din ultimii ani in care pierdem puncte cu candidatele la retrogradare, se poate lua in considerare un X2, asa te-as fi crezut.

Cind spuneam "conditii normale" ma refeream la situatia alora de la Galati si la faptul ca, dupa cum ne-au cam obisnuit, cei de la Steaua dupa un meci in Europa calcau strimb in campionat.

steaua...31.08.2012 12:24

unde se joaca?pe national?

_Answer_31.08.2012 12:27
unde se joaca?pe national?

Avind in vedere ca azi este concertul R.H.C.P. pe Mall Arena cred ca asta spune tot. Meciul va fi in Ghencea.

steaua...31.08.2012 12:28
Avind in vedere ca azi este concertul R.H.C.P. pe Mall Arena cred ca asta spune tot. Meciul va fi in Ghencea.

corect...ms

Tupac Amaru31.08.2012 12:38

S-ar putea ca galatenii sa sufere un soc pozitiv in urma plecarii lui Dorinel si sa invinga echipa lui ne-a Gigi, care inca mai jubileaza dupa eliminarea ridicolei echipe lituaniene, probabil de un nivel B-C la noi.

Nu pot da un pronostic, dar sper ca ne-a Gigi sa faca spume dupa meci.

_Answer_31.08.2012 16:32
S-ar putea ca galatenii sa sufere un soc pozitiv in urma plecarii lui Dorinel si sa invinga echipa lui ne-a Gigi, care inca mai jubileaza dupa eliminarea ridicolei echipe lituaniene, probabil de un nivel B-C la noi.

Nu pot da un pronostic, dar sper ca ne-a Gigi sa faca spume dupa meci.

Tupac, la faza cu spumele, nu pot spune decit: Asa sa ne ajute Dumnezeu!

mady8831.08.2012 18:13

A plecat Munteanu, gata cu Otelul. Bate lejer Steaua..

1cemAn01.09.2012 19:08

Steaua dupa orice meci din Europa League nu a castigat nici un meci, in cel mai bun caz a facut egal.

Sa ma astept la un meci destul de slab,sper ca galeria Stelei sa faca atmosfera si sa impinga jucatorii de la spate.

Mizez pe un 2-1 pentru Steaua.

ALEXIS.194702.09.2012 10:30

Dupa cum ati spus si voi si dupa cum probabil stim cu totii si ne-am obisnuit , dupa un meci european si cu atat mai mult cu cat a fost jucat cu o echipa sub mediocra iar euforia este prea mare asta s-ar putea sa duca la un rezultat nu tocmai dorit , deci merg pe un egal sau o victorie asa mai la limita , ramane de vazut . :)

Virgil02.09.2012 12:35

Balonul e rortund. Semnificatia acestui adevar este ca orice rezultat e posibil. Insa, maestrul Helmut Duckadam a afirmat ca victoria Stelei in fata otelarilor e realizabila in proportie de 100%. Eu pun pret pe opiniile fostilor mari jucatori, buni cunoscatori ai fenomenului fotbal si nu-i contrazic.

Steaua o sa bata, o sa vedeti. Cat e Steluta-n floare, nici in basca nu ma doare. ;)

Lari02.09.2012 14:44

CartoMemel: "Vreme extraordinara ora de incepere perfectă (18.55), echipa proaspat detinatoare a recordului european de calificari consecutive, baietii joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani, meci foarte greu si interesant, de ce doar 3.000 de bilete iesite de la case pină acum? Nu mai e Ghencea casa noastra"

Lari02.09.2012 15:27

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Pîrvulescu - Chipciu, Bourceanu, Pintilii, Tănase - Rusescu, Rocha. Antr. L. Reghecampf

Rezerve: Stanca, Gardoş, L. Filip, M. Costea, Latovlevici, Ad. Popa, Nikolici.

Oţelul: Brăneţ - Rîpă, Sergiu Costin, Perendjia, Ljubinkovici - Neagu, Giurgiu - Inkango, Viglianti, Stromajer - Pena. Antr. V. Tănase

Rezerve: Grahovac , I. Filip, Iorga, Punosevac, Sipovici, Murgoci, Băjenaru.

S.Mariuss02.09.2012 16:02
CartoMemel: "Vreme extraordinara ora de incepere perfectă (18.55), echipa proaspat detinatoare a recordului european de calificari consecutive, baietii joacă cel mai bun fotbal din ultimii ani, meci foarte greu si interesant, de ce doar 3.000 de bilete iesite de la case pină acum? Nu mai e Ghencea casa noastra"

mai bine imi beau acasa apa minerala

choli02.09.2012 17:33

joaca Steaua zici ca-i Barcelona....lol

ce m-am plictisit mai tata mai.... si comentatoru mai are putin si adoarme!!:)))))))

Lari02.09.2012 22:35
andreimanea03.09.2012 20:34

Ce gol a luat TATA:)) Frumos sut, nu avea ce face. Bine ca am luat 3 puncte!

Lari05.09.2012 11:49

Pentru incidentele produse de spectatori la meciul Steaua Bucuresti - Otelul Galati, clubul Steaua a fost amendat cu 5.000 de lei.

Aztek05.09.2012 12:05

Incidente? S-a batut scaunu 2 cu scaunu 3?