FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FK Ekranas 3-0 (2-0)

Lari27.08.2012 21:24

2a4qr7s.jpg

Cu 18 antrenori in ultimii 10 ani si cu 120 de transferuri in ultimii 9 ani, Steaua se afla extrem de aproape de a noua calificare consecutiva in grupele unei competitii europene.

Cum, in tur, elevii lui Laurentiu Reghecampf s-au impus cu 2-0 in fata lituanienilor de la FK Ekranas, returul de joi pare ca va fi, la prima vedere, un galop de sanatate al Stelei.

Mai ales ca liderii autoritari ai campionatului din Lituania au parut, in tur, de nivelul unora dintre echipele antrenate de Mihai Stoichita, Sorin Cartu, Ilie Dumitrescu, Ilie Stan, Laurentiu Reghecampf inainte sa fie unsi antrenori la Steaua.

Dar asa se fac coeficientii UEFA, cu echipele mici. Imediat ce intram in competitie cu esalonul al doilea al fotbalului european, reparam Maybachul cu ranga, PAC-PAC.

Ma-ntelegi?

ebonyc27.08.2012 21:39

Dupa victoria lituanienilor in campionat in deplasare cu un om in minus din minutul 33 si haosul creat de autoproclamatul finantator al Stelei dupa infrangerea de la Vaslui s-ar putea sa asistam la o surpriza la meciul asta.

Probabil ca o calificare a lituanienilor e exclusa, dar o infrangere la limita a marionetelor tulburate de mirosul de oaie e posibila. Sincer nici nu-i condamn pe saracii jucatori sau antrenori, n-au nicio vina ca sunt calcati in picioare. Sau au?

boldtrik228.08.2012 08:57

Nustiu cat de bun atrenor este Reghe dar vreau sa-i vad pe Stanca si pe Tatarusanu Reflex in primu 11... vad ca un portar este putin :D

Tupac Amaru28.08.2012 09:01

Din pacate FK Ekranas este o echipa mult prea slaba pentru a pune probleme chiar si echipei lui ne-a Gigi....dar cat mi-as dori sa il vad afara din Europa pe ne-a Gigi si sa-l urmaresc in direct la TV cum face POC!

_Answer_28.08.2012 16:40

3-0 sau, de ce nu chiar 4-0 ca e necatarata maimuta de mult timp pe maibac, iar campionat vine Otelul in Ghencea (pe astia fara Dorinel nu ii mai bate Steaua niciodata).

adytza9028.08.2012 19:53

cica s-ar fii vandut aproximativ 6000 de bilete pana acuma cred ca o sa se umple stadionul

:steag_cruce_invers:

blindius29.08.2012 09:36

Vlad Chiriches și Alexandru Bourceanu acuză probleme medicale după meciul cu FC Vaslui și nu vor fi folosiți in meciul cu Ekranas.

În plus, in locul lui Stanca va intra Ciprian Tatarușanu, care va apara astfel pentru prima dată după ce a privit de pe bancă precedentele șase meciuri.

Reghecampf va face schimbari și in atac din Dorința de a menaja anumiți jucatori pentru meciul cu Oțelul de duminica

Chiar dacă echipa sa are un avantaj de două goluri după prima manșă, Reghecampf a anunțat că ia in calcul fiecare varianta

"Nimeni nu și-ar dori să ajungă la penaltiuri, dar trebuie să antrenam și acest lucru", a afirmat Reghecampf.

onlinesport.ro

Virgil29.08.2012 12:55

Am inteles ca multi jucatori de baza au indispozitii, altii sunt obositi. Intr-o atare situatie, mai mult ca sigur ca Laurentiu va folosi jucatori de pe banca. O garnitura mai de mana a doua.

Sper ca lituanienii sa se califice. Sa de ne-a Gigi in boala.

Lari29.08.2012 12:58
Am inteles ca multi jucatori de baza au indispozitii, altii sunt obositi. Intr-o atare situatie, mai mult ca sigur ca Laurentiu va folosi jucatori de pe banca. O garnitura mai de mana a doua.

Reghe:

"Razvan Stanca a avut o seară neagră la Vaslui, dar trebuie să treacă cat mai repede peste acest meci. Este un jucator cu experiență mare si care nu ar trebui să aibă probleme după un asemenea meci. Este jucator profesionist si trebuie să facă față. Joi seara va apara Tatarusanu. Eu sunt undeva la mijloc, amandoi sunt portari de mare valoare dar trebuie să ne gandim la binele echipei.

Avem o problemă cu Vlad Chiriches resimte cateva probleme după meciul de la Vaslui. Alex Bourceanu va primi pauză pentru meciul de joi seara, dar sunt sigur că ceilalti jucatori care vor intra vor face față si vor câștiga meciul.

Nu menajam, ci rotam jucatorii, pentru că avem foarte multe meciuri, urmează un program foarte greu. Iar un jucator ca Alex Bourceanu, care a fost si la echipa nationala a jucat 8 meciuri oficiale in 3 saptamani, ceea ce este foarte mult. Nu il menajam, ci incercam să cream in cadrul echipei o atmosferă buna ca fiecare jucator să fie tratat asa cum trebuie tratati jucatorii de la Steaua".

emil8629.08.2012 14:34

Poate gafeaza iar Tatarusanu... Sunt curios ce solutie va mai alege Becali in acest caz..

dalexandru2029.08.2012 15:07
Poate gafeaza iar Tatarusanu... Sunt curios ce solutie va mai alege Becali in acest caz..

Face dezlegari la preot cu ambii portari, sa nu le mai spuna diavolul unde sa se arunce.

DanielT29.08.2012 16:56

Ce poate sa faca ? O sa il lase tot pe Tatarusanu .

Sunt de parere ca Tatarusanu a stat pe banca acum doar ca sa ii fie invatare de minte si cred ca daca ar mai gafa acum ,probabil nu ar mai sta pe banca . Pai ce ? Ciobanu' nu mai ia si el bani pe el ?

yozisss29.08.2012 18:00

Pai gafeaza, ca doar e meci greu la pariuri.

Liviu: VPM29.08.2012 22:54

este o rusine sa primesti gol de la ekranas astia.. totusi merg pe un pariu ca marcheaza o cota 2.40 :P 100% safty =))

ebonyc30.08.2012 12:43

Steaua face un gest impresionant pentru Neșu

Steaua nu l-a uitat pe Mihaiță Neșu și va juca in această seară cu numele fundației caritabile pe care fostul fotbalist a fondat-o in Olanda.

"Mihai Nesu foundation" - este mesajul care va aparea in această seară pe pieptul jucatorilor Stelei.

Ideea i-a aparținut lui MM Stoica și a fost aprobată de UEFA.

"Este o propunere pe care i-a facut-o managerul Stelei lui Mihaiță. Este inițiativă clubului de a susține fundația lui Mihai Nesu. Mulțumim Stelei pentru că s-a gandit la acest lucru. Nesu era foarte bucuros pentru că este o expunere foarte mare de care va avea parte", a afirmat George Ogararu la GspTV.

Onlinesport

gio_stgloria30.08.2012 14:38

Se mai intampla si lucruri frumoase.

Decy30.08.2012 17:16

Cert este ca azi intilnim o echipa slaba..le dam 4 boabe.Mi-a placut si imi place cum joaca noua echipa a Stelei,dar mare grija in aparare si gafele portarilor ne maninca meciurile,pacat. Grija mare pe viitor si luam campionatu!!!!

Hai Steaua!!!!!

Lari30.08.2012 17:18

Echipa de start:

Tatarusanu - Dumitras Martinovici, Gardos Latovlevici - Pintilii, Filip - Ad. Popa, Rusescu, Chipciu - Adi Rocha.

mady8831.08.2012 18:13

Mi-a placut golul lui Dumitras..

Silver605.09.2012 03:11

Ce parere aveti de grupa din Europa League, cu Stuttgart,Copenhaga si Molde? Sper sa prindem locul 2, desi va fi foarte greu.