Nu mi-am imaginat vreodata ca propaganda aia de 2 lei cu bolsevicii si comunistii chiar functioneaza la un om intreg la cap am crezut ca aia care posteaza ineptiile cu lovitura de stat sunt postaci platiti de popeye. Ma simt ca si cum am intrat pe fzr.ro numai acolo aia se razboiesc cu comunisti imaginari.
Veniti si spuneti de libertatea justitiei in 8 ani de jaf si indatorare a tarii dar in astia 8 ani s-a bagat la puscarie un singur om notabil si ala pentru o mizerie din cate rele a facut.
Din cate stiu referendumul asta nu a aparut intrebare vreti/nu vreti pe ponta/antonescu ,pur si simlu va place de popeye,va place de nuti,va plac bordurile,va place datoria pe care o sa o plateasca copiii vostri ,va plac salile de sport din satele pustii,va plac autostrazile inexistente construite pe miliarde de euro,va place ca ardealul este amanetat la unguri,va place cum isi da popeye case peste case cu o simpla semnatura si pot sa continui asa pana maine.
Dupa 8 ani in care a avut puterea total el nu e in stare sa apara la televizor sa zica am facut asta ,asta si asta singurul lucru care a facut a fost sa bage vrajeala cu lovitura de stat/comunistii si sa santajeze 6 ciumpalaci patati...ce usor iti pastrezi scaunul de presedinte intr-o tara bananiera.
"Obiectivul meu este să obtin mai multe voturi de NU decat de DA. Eu nu sunt un om care să se ascundă sub un prag.nu le voi spune sustinatorilor mei să stea acasa Ar fi atitudinea unui presedinte las "-Popeye TVR1