FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua pretutindeni

cristian01411.04.2006 09:14

Duminica, pe finalul meciului de la Tg.Jiu, disputat intre Pandurii si Rapid, incheiat la egalitate 0-0 (important de precizat ca Rapidul a avut decat o ocazie clara de a marca, spre deosebire de candidata la retrogradare care a trecut de 4-5 ori pe langa deschiderea scorului), tot stadionul a scandat numele Stelei, raspunzandu-i jegului de Daniel pAncu care a aratat degetul mijlociu suporterilor si care apoi i-a dirijat in mod ironic.

Inca o dovada de iubire pentru cea mai titrata echipa a Romaniei, chiar in Oltenia, dupa cei de la Mioveni care au facut acest gest, in meciul cu ciorile :lol:.

Fanii rapizilor, 2 autocare, adica aproximativ 100 de suporteri s-au coborat dupa meci in centrul orasului si au agresat doi pusti care aveau la gat fularele Stelei :roll:.

Am fost la meci si am strigat pentru echipa noastra ros-albastra, spre indignarea coloratilor care au raspuns scandand : "Taranii, taranii" ! :lol:

Daniel pAncu : "Trăim într-o ţară de comunişti. Oamenii ăia nu sînt conştienţi că Dinamo şi Steaua băteau echipele din provincie cu japca. Eu, dacă aş fi fost fotbalist la Pandurii sau FC Argeş, că şi la Mioveni s-a strigat, plecam din teren. Nu acceptam să scandeze fanii mei numele altei echipe."

silvian8711.04.2006 09:38

si pe Betis tot cu japca i-am batut.mesaj pt aviari:"sunteti penibili!"