Acum cateva zile am citit intr-un cotidian de specialitate cum Dan Petrescu, jucatorul roman cu cele mai bune evolutii in strainatate, se plangea ca este injurat peste tot unde joaca Sportul, singura exceptie numindu-se Iasiul. Sincer sa fiu, m-a impresionat sensibilitatea fostului jucator crescut de Steaua si chiar am crezut ca are dreptate, iar suporterii de la noi sunt total lipsiti de educatie. Din pacate m-am inselat. Omul Petrescu mi-a lasat in ultimele 2 zile, si nu numai mie, o impresie total diferita fata de ce credeam despre el. Sa negi evidenta, mai precis sa sustii ca a fost penalty la Bucur, cand reluarile au aratat clar ca Falemi nici macar nu l-a atins pe jucatorul Sportului, iar Baciu a lovit mai intai mingea, dupa care a existat o tinere reciproca, care pentru orice cunoscator a regulamentului de fotbal , Dan Petrescu fiind, cu siguranta, unul dintre ei, (doar Nicolae Munteanu, screlozatul octogenar stabilit in Germania a vazut contrariul) nu se sanctioneaza. Mai mult, Bucur a inceput sa cada in careu inainte ca Baciu sa atinga balonul, probabil dandu-si seama ca nu-l poate ajunge.
Petrescu pentru mine din acest moment nu mai exista. Mai mult ca sigur stelistii din tara care vor asista la meciurile Sportului il vor injura in continuare. Sa negi evidenta, asa cum a facut-o el, este greu de digerat de suporterii echipei care l-au apreciat si sustinut tot timpul. Cred ca acum acesta nu se va mai intreba de ce este huiduit. O merita din plin.
Ma intreb de ce tocmai cu Steaua si-a gasit sa acuze arbitrajul, care a fost ireprosabil, ambele cotidiane notandu-l pe Tudor cu 7, respectiv 3 stele??? De ce dupa meciul cu Dinamo, cand Bucur a fost oprit la 1-1 dintr-o situatie iminenta de gol pentru un ofsaid inexistent, iar Iordache a fost iertat de al doilea cartonas galben, care insemna eliminare, dupa un fault evident din spate, nu s-a plans, cand avea absolut tot dreptul sa o faca? E ceva care-mi scapa, dar vom afla mai mult ca sigur care a fost substratul acestui atac asupra arbitrajului tocmai la meciul cu Steaua, cand Tudor a arbitrat ireprosabil.
Rapid, prin securistul Dinu Vama, UTCopos si tiganul mic, si Bistrita, prin Padureanu, si-au mai batut inca o data joc de telespectatorii care au urmarit meciul din TIGANIE, dar mai ales de proprii suporteri care au venit la stadion. Trei puncte mincinoase intrate fara munca in contul echipei care a inceput sa blatuiasca, dorind sa mai castige inca un campionat cu astfel de practici. Lui Borcea si echipei MINISTERULUI DE INTERNE nu li se mai poate imputa nimic. Nu ei au inceput in acest campionat aceast mod de a acumula puncte, deci au si ei liber la blaturi. Uite cum aceasta echipa care se considera cea mai corecta echipa din divizie, dar peste tot in tara este huiduita si i se striga HOTII, a dat tonul la blaturi in actualul campionat. RUSINE! RUSINE! RUSINE!