FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nesu pauza 3 zile, Radoi la investigatii

«12»
Virgil10.04.2006 16:45

Derby-ul cu Dinamo a lasat urme adanci in efectivul stelistilor. Astfel, in urma unui duel aerian cu Grigorie, Mihai Nesu nu a mai putut relua jocul, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgenta, unde a fost insotit de medicul echipei, Radu Paligora. Acolo, el a fost diagnosticat cu comotie cerebrala de gradul 0, jucatorul Stelei efectuand o tomografie si fiind retinut peste noapte la spital. Nesu a fost externat luni dimineata si va face pauza totala de la antrenamente timp de 3 zile. In ceea ce-l priveste pe Mirel Radoi, dupa o intrare dura a lui Alexa, capitanul Stelei s-a ales cu un traumatism al mandibulei. El a sosit dupa meci la Spitalul Clinic de Urgenta, alaturi de managerul general Mihai Stoica si directorul executiv Valeriu Argaseala, veniti sa se intereseze de starea "pacientilor". Mirel a plecat dupa aceea la Spitalul BMF, pentru un control, el urmand sa efectueze in aceste zile alte investigatii amanuntite.

www.steauafc.ro

Consider ca in astfel de accidentari grave,Liga ar trebui sa se autosesizeze si sa propuna eliminari.

Nu e posibil ca un jucator dur prin definitie ca Alexa,sa-l accidenteze atat de grav pe Mirel Radoi si sa continue sa joace bine merci in campionat.

S-au inmultit intrarile cu coatele in general.Si Goian,cat e el de inalt,a fost lovit cu cotul de Zicu.

I.N.Money10.04.2006 16:48

Bine ca nu a patit nimic grav Nesu,personal mi-a crescut pulsu in momentul in care Ghionea facea acele gesturi disperate.

dbd10.04.2006 17:30

si mie...era sa lesin ca el...ii astept revenirea...

iar alexa ala dupa a declarat la stiri ca : mai gresesc si eu asta e... :x

***alex***10.04.2006 19:32

Si eu era sa lesin... bine ca nu e grav!

Melku10.04.2006 19:36

cainii au practicat un joc destul de dur, dovada a numarului de cartonase...interesant era sa fie acelasi arbitru la meciul cu national :lol:

weeezer_2010.04.2006 19:57

bai nu mi-a venit sa cred cand l-am vazut cum s-a prabusit, ce moale era, cum ii atarna capul, ce s-a indoit... naibii, chiar mi-am speriat, si vb aia, lucrez in domeniu...

insanatosire grabnica, Nesu imi aduce putin aminte de Duro, un jucator care desi nu era roman si deci nu era stelist nascut, pur sange, se risca la orice faza... merita respect baiatul asta...

dianna10.04.2006 20:16

A fost destul de grava accidentarea lui Nesu,el fiind nevoit sa stea internat in spital noaptea trecuta...orice lovitura la cap este extrem de grava,nu e de glumit cu asa ceva...Cand ii vedeam pe baieti ca incercau sa-l intoarca sa nu-si inghita limba si semnele lor disperate catre banca tehnica m-am speriat ingrozitor.Apoi am vazut si reluarile,cum a cazut...eram inmarmurita si ma rugam sa nu fie nimic grav.

Sper sa revina cat mai repede in echipa de baza pt ca Steaua are mare nevoie de Mihaita,desi il tot injura "suporterii"(daca pot fi numiti asa).In meciul de aseara a avut o singura greseala,daca nu ma insel eu..la ocazia lui Fl. Petre,imediat dupa golul cainilor.In rest si-a indeplinit sarcina de joc.

Oricum,de mentionat ca el vroia sa continue meciul si de apreciat dragostea si devotamentul sau pt culorile ros-albastre.Insanatosire grabnica Mihaita! :wink:

Din pacate pt Mirel,nici in meciul cu javrele nu a scapat de loviturile dure pe care le-a tot primit in ultima vreme(meciul cu rapid)si a continuat sa joace accidentat..o obisnuinta pt Il Capitano...Multumim Mirel.

korynna10.04.2006 23:25

tot respectul pt cei doi si insanatosire grabnica!Lupta Steaua! :!:

redandblue11.04.2006 08:24

la cum il stiu pe nesu nu cred ca va sta in loc de aceasta accidentare...isi va reveni si va juca cu boro...

Mirel la fel...

Papp11.04.2006 08:39

Vor juca amndio si cu boro si in campionat!

redandblue11.04.2006 08:40

cu Poli Iasi oricum Mirel era suspendat iar in locul lui nesu cred ca va intra Balan...

antonika11.04.2006 08:45

tre sa ne uitam si la partea pozitiva, asa Mirel, nesu si Ogararu o sa fie mai odihniti pentru meciu din Cupa UEFA cu boro.... sa se refaca bine nesu, si Radoi sa nu aiba nimik serios

I.N.Money11.04.2006 09:38

Cam greu cu Radoi,se pare ca "Chirurgul" a operat iar :( , Alexa asta are rolul in teren sa nenoroceasca jucatori pe viata.

Papp11.04.2006 09:40
Cam greu cu Radoi,se pare ca "Chirurgul" a operat iar  :( , Alexa asta are rolul in teren sa nenoroceasca jucatori pe viata.

sunt de acord!

e un fel de gravesen la real!

nu e mare diferenta!

doar ca gravesen e chel!

si a dat un gol Romaniei :evil: :evil: :evil:

redandblue11.04.2006 09:44

mai bine statea dreaq la chinezii sa cotonogeasca pe aia...un zero de jucator care stie numai sa faulteze...la asa ceva cred ca si eu m-as pricepe...

IONUTZ-CIPRIAN11.04.2006 09:57

:evil: >>>>Ca toti stelisti m-am ingrozit la faza cu NESU,bine ca a scapat doar cu atat putea fi ceva mult mai grav(Doamne fereste),Radoi mai avea putin si ramanea fara dantura(un imbecil ALEXA ala)parca ar juca fotbal american sau nu se gandeste ca adversarii lui tot oameni sunt si nu sunt facuti din fier beton,sa-i fie rusine pentru gesturile lui de magar!!!>>> :twisted:

Sexystelista11.04.2006 10:40

Groaznica a fost cazatura lui Nesu!!Am ramas socata cand l-am vazut cum s-a prabusit.Dar vrajitorul Harry este un luptator si nu se lasa el invins asa usor.

I.N.Money11.04.2006 13:31
prabusit.Dar vrajitorul Harry este un luptatator ... .

Vrajitorul Harry? :lol: suna bine.. :lol:

Sexystelista11.04.2006 14:04
prabusit.Dar vrajitorul Harry este un luptatator ... .

Vrajitorul Harry? :lol: suna bine.. :lol:

are ceva din personajele din harry potter

dianna11.04.2006 14:16

Mie nu mi se pare ca are ceva din personajele povestii care a facut atata valva in lume...Mihai a fost strigat de olteni cu apelativul de Harry Potter dupa ce a obtinut eliminarea unui jucator de la Jiu(a exagerat acolo,dar a adus echipa in avantaj numeric..f bine din acest punct de vedere)...asa ca nu inteleg de ce va face placere sa va luati dupa cei care au facut misto de el si-l numiti si voi astfel...

razvan198311.04.2006 14:30
Mie nu mi se pare ca are ceva din personajele povestii care a facut atata valva in lume...Mihai a  fost strigat de olteni cu apelativul de Harry Potter dupa ce a obtinut eliminarea unui jucator de la Jiu(a exagerat acolo,dar a adus echipa in avantaj numeric..f bine din acest punct de vedere)...asa ca nu inteleg de ce va face placere sa va luati dupa cei care au facut misto de el si-l numiti si voi astfel...

Daca e asa cum zici tu diana atunci sunt de acord cu tine, n-ar trebui sa folosim si noi prostiile debitate de unii, pentru ca astfel jignim si noi proprii jucatori. Dar probabil ca sexystelista a folosit aceasta comparatie fara sa stie ca si oltenii au folosit-o, luandu-l la misto pe Nesu. Sper ca de acum incolo sa nu mai folosim acest apelativ cu referire la Nesu.

dianna11.04.2006 14:47

Sigur este asa cum am spus mai devreme..imi amintesc perfect comentariile dupa acel meci...a fost injurat de olteni si numit asa pt ca a obtinut eliminarea jucatorului lor...Dar,dupa meci,cand i s-a luat interviul si a fost intrebat ce parere are de noua porecla pe care o primise,cu calmul caracteristic,a declarat ca el nu se uita la acest gen de filme,ca nu sunt pe gustul lui...

Daca ceilalti rad de el sau de orice alt jucator al Stelei,noi trebuie sa le luam apararea baietilor,nu sa continuam bascalia. :wink:

Sexystelista12.04.2006 12:26
Sigur este asa cum am spus mai devreme..imi amintesc perfect comentariile dupa acel meci...a fost injurat de olteni si numit asa pt ca a obtinut eliminarea jucatorului lor...Dar,dupa meci,cand i s-a luat interviul si a fost intrebat ce parere are de noua porecla pe care o primise,cu calmul caracteristic,a declarat ca el nu se uita la acest gen de filme,ca nu sunt pe gustul lui...

Daca ceilalti rad de el sau de orice alt jucator al Stelei,noi trebuie sa le luam apararea baietilor,nu sa continuam bascalia. :wink:

Eu am spus despre Nesu ca este un vrajitor pe teren, de aceea am facut aceasta comparatie!Si te inseli nu l-au numit oltenii asa pe nesu!!

dianna12.04.2006 13:14

@Sexystelista

Iti spun sigur ca nu ma insel..cei de la Jiul(suporterii)l-au numit Harry Potter.Oricum mai bine incheiem pt ca nu vreau sa ma contrazic pe forum cu o fana a Stelei..chiar n-are rost.Totusi,eu raman la parerea ca nu seamana cu vrajitorul,dar precizez ca imi place cum joaca Nesu,ambitia si pasiunea de care da dovada in fiecare min al unui meci.Daca era dupa el,ar fi intrat din nou pe teren cu Dinamo...este un adevarat stelist si trebuie respectat de toti suporterii :wink:

redandblue12.04.2006 13:19

voi n-ati vazut cum se chinuia doctorul sa-l tina pe margine pt ca el vrea sa intre in teren...

«12»