FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

PRESEDINTELE SI STEAUA

axl2310.04.2006 13:12

ce mare tam-tam se face pe chestia asta, ca n-a venit la meci dar a venit la chindie! ca a baut si a plecat cu masina! ca l-a blamat pe Gigi dupa care a ras cu el la masa!

lasati omu' in pace!

antonika10.04.2006 14:58

adica ce, daka e presedintele Romaniei si e si stelist nare voie sa se bucure si el alaturi de echipa? sal mai lase pe base in pace, e cel mai bun presedinte care la avut Romania pana aku. mai bun ca iliescu si constantinescu!!!

I.N.Money11.04.2006 09:52

Deja rapidistii au intrecut masura cu declaratile impotriva lui Basescu,ca sa nu-l mai prinda pe Giulesti,ca nu a actionat corect,ca nu stiu ce.Astia daca nu realizeaza vorbesc despre numarul 1 in stat,Presedintele Tarii.Ar trebui mustrati,dupa ce au fost primiti si la Cotroceni ei declara asa ceva.

IONUTZ-CIPRIAN11.04.2006 10:36

:evil: >>>CIUDA ESTE MARE!!!!>>>> :twisted:

Meth0dMan11.04.2006 10:49

sunt frustrati saracii dupa ce i-am eliminat..basescu i-ar fi invitat si pe ei cu siguranta daca se calificau dar ce sa gandeasca tiganii astia ...

cristian01411.04.2006 11:20

Nici Basescu nu e inger, dar nici Rapidu' echipa mare ! Daca erau ei in locul nostru, nu cred ca il acuzau pe presedinte de atitudine partinitoare.Traian Basescu inainte de toate, este om, este roman, este suporter, si are libertate de alegere.Ca un bun roman, s-a bucurat pentru echipa ce a castigat, nu a stat sa planga pentru echipa ce a pierdut.Oricum, nu cred ca declaratiile referitoare la "persona non-grata" sunt facute de oficialii clubului, ci de niste ciori din galerie, in frunte cu marele si inegalabilul bulibasa rapidist Gigi Corsicanu' ! As fi curios cum s-ar comporta si ce masuri ar lua galeria, daca presedintele ar hotari sa mearga la un meci in Giulesti.Oare ar fi impscat cu prastia de suporteri ?! Ma indoiesc.

Bai baieti, v-a ametit aerul tare de Europa.Noroc cu Steaua care v-a adus cu picioarele pe pamant.

axl2312.05.2006 14:06

nu prea ne-a purtat noroc basescu. si e ciudat ca in momentul in care s-au taiat Radoi si Goian, basescu s-a trezit sa se opereze. voodoo!

poate acum ca e in spital, batem CFR-ul de le ies fulgii!

Sunfeed16.05.2006 23:33

:roll: