FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ghencea sau Arena Nationala

«12»
Ronnie02.08.2012 07:14

Numarul de suporteri care a crescut, am spus. Ai inteles ca atunci erau putini stelisti? Daca-mi zici ca numarul de stelisti nu a crescut nici nu mai are rost intrebarea dinainte. Steaua a castigat in sustinatori in special dupa performantele din anii 80, mai ales sustinatori din provincie.

Citeste clar ce scriu.

blindica02.08.2012 08:12

Ultimele doua postari au fost editate. Incercati sa fiti mai calmi sau rezolvati problemele in privat.

Daca aveti nemultumiri in legatura cu editarea ---- > AICI.

Eu am votat Ghencea, singurul motiv fiind sentimentele. Mi-as fi dorit un Ghencea modernizat pe acelasi pamant, dar nu stiu daca voi apuca asa ceva in viata.

National Arena este un stadion frumos, cat de cat modern, nu-l consider ''Mall'' sau ''pitiponc arena'', dar locul Stelei nu este acolo. Discutia este veche.

Tupac Amaru02.08.2012 11:36

blindica,

userul Ronnie bate campii si voi nu-l opriti, asa ca o sa incerc sa o fac eu.

As avea o polemica cu el, dar nu e persoana potrivita, pentru ca nu am cum sa discut cu el despre o perioada pe care nici macar n-a trait-o.

El afirma ca "Ghencea e prea mic pentru numarul de suporteri al Stelei care a crescut cu mult fata de anii 70-80 cand a fost construit."

Asadar, dupa Ronnie, numarul de suporteri actuali ai Stelei este mai mare decat in trecut. Pe langa faptul ca NU este adevarat, cum isi permite el sa imi spuna mie cum era atunci, din moment ce el nici nu exista in proiect?

blindica02.08.2012 11:51

Tupac Amaru,

Nu vrea nimeni sa opreasca pe nimeni, putem discuta civilizat.

Este posibil sa ai dreptate, nu cunosc cati suporteri avea Steaua in perioada aceea. Daca mai este cineva din aceeasi generatie cu dumneata care sa isi poata da cu parerea, ar fi binevenit.

Stadionul a fost finalizat in 1974, am cercetat si am aflat ca in 1977, populatia Romaniei era de 21,5 milioane de locuitori ( este corect? ), ceea ce inseamna mai multi ca acum, deci, ar scadea ipoteza ca odata cu cresterea numarului de locuitori a crescut si numarul de suporteri stelisti, mai ramane doar ideea ca a crescut numarul odata cu obtinerea performantelor din anii '80, daca intr-adevar a crescut sau era deja mare.

Chiar s-asa, nu am idee cati suporteri erau in acel moment, nefiind nascut si nici nu am alte date.

Pare-se, totusi, ca stadionul era deja mic de la data construirii sale, din imagini am vazut ca era umplut pana la refuz, lucru obisnuit pe stadioane in acea vreme. ( vorbesc din imagini )

Ronnie02.08.2012 11:51

Si iti mai spun inca o data ca numarul de suporteri stelisti a crescut din 70 pana astazi. Cum imi permit? Bat campii? Foarte bine, imi asum, dar nu esti tu in masura sa ma mustrezi pentru asta, tine putin de respect. Daca-l ai. Daca.

Ca o mica paranteza, ti-am spus tie pentru ca ca esti singurul care ma contrazice doar prin atacuri la persoana, fara argumente. Nu te-am luat special, nu reprezinti nimic pentru mine, indiferent de varsta.

As putea sa o tin toata ziua cu atacuri la persoana si ironii fine daca asta vrei. Doar ca n-am destul internet pe telefon.

@blindica

E vorba de faptul ca mass media are un aport infinit mai mare astazi decat in acea perioada, din aceasta cauza si numarul de microbisti, suporteri a crescut foarte mult. Iti spun un exemplu, bunicul meu in 74, cand a fost construit stadionul Ghencea era un simplu admirator al fotbalului. In momentul cand Steaua a reusit sa castige trofee europene a devenit stelist si pana in urma cu cativa ani, cand s-a stins din viata, a urmarit toate meciurile ros-albastrilor. Si sunt convins ca nu este singurul exemplu.

Poate in Bucuresti numarul a ramas acelasi (greu de crezut, dar sa-i facem pe plac lui Tupac), dar in provincie cu siguranta a crescut enorm.

A.M.I.R.1.3.1.210.08.2012 17:24

Salutare !

Pentru mine cel mai bine ar fi National Arena deoarece stau fix langa stadion , dar oriunde va juca Steaua voi fi acolo indeferent de cine o conduce, locul din campionat sau ultimul rezultat !

:steag_cruce_invers: Eu zic ca daca stai sa gandesti , si intr-o groapa de gunoi iti poti sustine echipa , nu ne trebuie neaaparat un lux ! Cine iubeste Steaua va fi acolo , oriunde !

think_again03.09.2012 01:01
Nu cred ca exista argumente pro. Decat daca i se iau lui ne-a Gigi palmaresul pana in 2003, numele, emblema, culorile, istoria.

Ceea ce e dupa 2003 se poate muta pe Arena Nationala. Cu tot cu "suporterii". Si cu cat mai repede, cu atat mai bine.

Chiar sunt foarte curios. Ce ar simti supoterii unei echipe mediocre, care lupta cu propriile neputinte si cu halucinatiile "patronului", o echipa care nu mai are nimic in comun cu Steaua, o echipa cu un titlu mai mult decat Otelul Galati si Unirea Urziceni?

Hai, duceti-va! Ne-a Gigi va asteapta cu buzunarele deschise! La final face show pe Maybach!

Uite un argument,echipe mari se muta pe stadioane noi,Juve,Arsenal si lista poate continua

Depinde de context. National Arena ar fi un nou(!) stadion foarte frumos pentru Steaua si eu as fi pentru, dar conditia ca acolo sa jucam doar(!) noi si echipa nationala, fara Dinamo si Rapid. Ce se intampla acum e o tampenie, mutari de la un meci la altul. Practic, echipa isi pierde din identitate prin lipsa unui stadion fix.

In contextul actual votez cu Ghencea. Dar Ghencea e prea mic pentru numarul de suporteri al Stelei care a crescut cu mult fata de anii 70-80 cand a fost construit.

Exemple de rivale care joaca pe acelasi stadion,INTER-Milan,Roma-Lazio

Tupac Amaru03.09.2012 04:07
Uite un argument,echipe mari se muta pe stadioane noi,Juve,Arsenal si lista poate continua

Exemple de rivale care joaca pe acelasi stadion,INTER-Milan,Roma-Lazio

Pai asta zic si eu: se muta echipa lui ne-a Gigi, care se va numi Steaua crestina. Deci e o echipa noua pe un stadion nou, toata lumea multumita, nu?

rtj03.09.2012 08:07
Pai asta zic si eu: se muta echipa lui ne-a Gigi, care se va numi Steaua crestina. Deci e o echipa noua pe un stadion nou, toata lumea multumita, nu?

Macar de ar renunta la palmares ciobanu'...Pana la urma, baietii din Timisoara au aratat ca se poate si in Liga a 5-a.

AlleXyS07.09.2012 18:57

Ghencea e ca un vulcan gata sa erupa.... chiar daca e un stadion cu mult mai mic , pune presiune de 10 ori mai mare pe adversar , se confunda cu istoria Stelei , cu cele mai importante meciuri si trofee castigate acolo , Ghencea este stadionul Stelei , nu National Arena care a fost construit mai mult pentru concerte .

drvladyk08.09.2012 07:11
Ghencea e ca un vulcan gata sa erupa....

Ghencea era ca un vulcan gata sa erupa

pune presiune de 10 ori mai mare pe adversar

Primele 10 min, ca pe urma se invata adversarii cu " am avut si vom avea mereu....lalalalala"

BoZZO.Urziceni08.09.2012 07:44

Ghencea este casa noastra , este Templul Fotbalului Romanesc dar meciurile din EL pot fi jucate pe Arena Nationala. Si nu va inteleg pe unii...nu va place Steaua dupa 2003 (nici mie) pentru ca nu am mai avut mari performante dar trebuie sa o sustinem!!!Aici se vad suporteri adevarati!Din cauza lu' behaila' nu inseamna ca trebuie sa fim 10000 pe Ghencea!Stadionul trebuie sa fie plin mereu.

P.S.:Respect Virgil pentru ce i-a spus lui Tupac Amaru (probabil un dinamovist obscur)

Impreuna spre 24! fular-campionii

drvladyk08.09.2012 08:43
Tupac Amaru (probabil un dinamovist obscur)

Se duce p..lii forumul asta, se umple de maimutoi intr-un ritm ametitor....

MoWeed08.09.2012 08:51

@drvladyk

Pai, atata timp cat site-ul posteaza articole pe care le vor asa-zisii suporteri de azi, e si normal sa se umple de mioare aici.

In schimb, oameni de valoare cu care aveai ce discuta (gen danimarcu), aleg sa se retraga. Trist....

Spre 24!

clausblaus08.09.2012 10:48
Si nu va inteleg pe unii...nu va place Steaua dupa 2003 (nici mie) pentru ca nu am mai avut mari performante dar trebuie sa o sustinem!!!Aici se vad suporteri adevarati!

Un singur neuron ai si nici pe ala nu-l pui la treaba.

Tu,de fapt nu intelegi nimic dar iti place sa-ti dai cu parerea fara ca ,macar din respect pentru ceilalti stelisti cu opinii diferite,sa te informezi de ce unii au oaresce probleme cu Steaua de dupa 2003.

Tu esti un adevarat suporter stelist si sunt gata sa fac prinsoare ca la primele esecuri ale echipei dispari la fel de subit precum ai aparut!Pe cat pariem?

Ghencea a fost si ar trebui sa fie casa Stelei, dar unora le place tiganeala si implicit, plimbarea cu cortul.

Lays08.09.2012 14:52

Pai astia dispar de pe site la maxim cateva zile dupa o victorie a Stelei, nu esti nevoit sa astepti pana la prima infrangere.

Dar lasand ignorantii majoritari ai superbei noastre tari la o parte si revenind la subiect, cred ca Steaua are nevoie clar de un nou stadion, dar care sa ii apartina si cu care sa se identifice, iar ''Arena Nationala'' sa ramana echipei nationale, ca d-aia e facut ( cica ).

Pana atunci, Ghencea ar trebui privita ca singura varianta. Acum, ca a ajuns in ultimul hal si este invechit pentru vremurile in care traim, asta-i alta palarie. Pana nu vad planuri cu proiectul unui stadion nou, care sa-mi placa, eu n-o sa fiu de acord cu mutarea, chiar si temporara, a Stelei ( de parca ar avea vreo imporanta ).

drvladyk08.09.2012 17:28

O conducere competenta, cu un plan de marketing inteligent, ar gasi cu siguranta solutii pentru un stadion, dar acolo e de azi pe maine sa mai faca ala cash, nici nu merita sa peroram pe tema asta

«12»