FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

INDEMN: Imnul Stelei

Theo@Steaua09.04.2006 12:01

Dintre cele trei variante de imn pe care le are Steaua în repertoriu în momentul de faţă, consider că cel de la Bere Gratis are cele mai frumoase versuri, şi ar merita învăţat, să îl cantăm împreună pe stadion.

Faptul că refrenul celor de la Scooter ne este asociat ca IMN este o mare ruşine! Mă scuzaţi, dar ne facem de tot rahatul cu această melodie care trebuia sa fie doar refrenul de cîntat după goluri.

Haideţi să nu ne umilim considerînd ca imn refrenul fără versuri a unei formaţii de îngîmfaţi străini care spre ruşinea dumnealor nici nu au auzit ne noi.

Melodia celor de la Bere gratis merită promovată. Haideţi să ne unim şi să facem acest lucru, în ciuda seminţarilor şi celor de la Scooter care am auzit că ar dori să profite de o eventuală finală a Stelei la Eindhoven!

Bere Gratis - Imn FC Steaua

Strofa I:

E stadionul plin de steaguri roş-albastre

În vitrină e Cupa Campionilor

Vezi mii de oameni aliniaţi precum o oaste

Ce cred cu toţii în Steaua lor.

Cine este ultras veritabil

Până la moarte va rămâne aşa

E suporterul inegalabil

Ce strigă: Steaua, Steaua, haide Steaua!

Refren:

Este forţa Steaua, echipă naţională

Orice meci în Ghencea e o mare gală

Este forţa Steaua, campioană de elită

E în lumea asta echipa cea iubită.

Strofa II:

Fază cu fază, din bară în bară

Spectacol, emoţii, în orice loc din ţară

Om lângă om strigă în cor

Hai Steaua, vrem un gol!

Refren:

Strofa III:

Îmi tot aduc aminte de Cupa unicat

A fost un vis pe care cu toţii l-am visat

Speranţa mai există şi ea nu va muri

Şi toată lumea strigă: Steaua te vom iubi!

Refren:

Este forţa Steaua, echipă naţională

Orice meci în Ghencea e o mare gală

Este forţa Steaua, campioană de elită

Nu e-n lumea asta echipă mai iubită.

PS: Rog moderatorii, în caz că sunt de acord cu acest îndemn, să mă ajute să il promovam impreuna.

bobolix09.04.2006 12:04

Este imnul celor de la Bere Gratis nu?Imi place!

Theo@Steaua09.04.2006 12:11

Da, si este disponibil la sectiunea download audio pe site.

Meth0dMan09.04.2006 12:36

Nu e bun frate imnu in primu rand e de kkt in al doilea rand nu poate fi cantat pe stadion deoarece melodia nu este cantata este vorbita si asa ceva nu poate fi cantat.Ne trebuie o melodie lenta cum au cei de la Liverpool

Bogdan4Steaua09.04.2006 12:38

Vreau sa ma contactati la messenger la adresa a***@*** pentru a discuta aceasta idee...

ady4steaua12.06.2006 07:19

@ Theo@Steaua

esti tare frate...si eo am facut cantece cu Steaua,//in special despre rivalii ei....si nu le pot da..ma intelegi nu, cum sunt.. :lol: :D

fantomass_boss06.07.2006 11:02

@ ady4steaua

am dow cele 2 imnuri p primul chair nul stiam dar ce treaba are omu plajei cu Steaua :)?

Astristul22.04.2007 19:48

Melodia celor de la Bere Gratis ar fi trebuit sa fie Imnul Oficial al Stelei de mult timp! Suna bine, bine! :) steag2

sebastian02.06.2007 08:46
...esti tare frate...si eo am facut cantece cu Steaua,//in special despre rivalii ei....si nu le pot da..ma intelegi nu, cum sunt.. :lol: :D

sunteti chiar tairii frate cum puteti sa creati cantece??nu putetei asa va inregistrati la calculator?