FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nu va mai suparati pe francezi!

Virgil09.07.2012 07:50

Zau nu inteleg de ce se inflamează toată lumea pentru ca in nu stiu ce emisiune care insistă că e umoristica francezii ne-ar fi facut paduchiosi si asa mai departe. E cusută cu ață alba parol! Nu vedeti, bre, că cineva vrea să ne strice cu francezii si bagă zazanie? Nu e atat de evident că mizeria aia nu are legatură cu Franta si frantujii? Ia uitati-vă atenti la imaginile alea si o să vă dati seama.

- În imagini toti aia sunt albi. Ori se stie bine că francezii sunt tuciurii cu parul cret

- Emisiunea aia a fost difuzată la o oră la care majoritatea frantujilor se află la moschee, implorandu-l pe Allah.

- Francezii nu au umor. Singurele glume reusite sunt masinile frantuzesti.

- Nimeni in Franta nu are timp de caterincă ieftina Acolo toată lumea munceste non-stop. Cei mai multi sapă la linia Maginot, iar cei ramasi lucrează la noi modele de pantofi cu toc de 38 cm pentru presedintele lor.

- N-ai cum să mai faci bancuri pe seama altora cand il ai presedinte pe unul ca Sarkozy.

- Cum să te superi pe o natie care a facut zi natională din ziua evadarii in masă dintr-o puscarie? Lejurdegloaretarive.

- Teama de paduchi a frantujilor n-ar mai fi o problemă dacă femeile lor s-ar mai epila din cand in cand. Că veni vorba, la ce foloseau betisoarele cu care se scarpinau aristocratii lor pe sub peruci?

- Parfumurile frantuzesti sunt renumite in lume, s-au nascut dintr-o lungă luptă cu duhoarea. Noi folosim sapunul.

- Cu francezii te poti imprieteni foarte usor dacă le dai o banană si-i lasi să se legene in copaci.

- Salutul traditional al francezilor, salam aleikum, habibi, ne arată că ei sunt, de fapt, un popor prietenos si pasnic.

moshemordechai blog

Virgil09.07.2012 08:12

Ultimul si singurul francez amuzant a fost... Louis De Funes " care era spaniol

Ultima si cea mai talentată artistă din Franta e Patricia Kaas " care e pe jumatate nemtoaică

Ultimul comandant militar talentat a fost Napoleon I " care era corsican

Cea mai sexy femeie din Franta ultimelor decenii a fost Brigitte Lahaie " care era flamandă

Cea mai renumită frumusete a lor e Carla Bruni " care e italianca

axl09.07.2012 12:28

Virgil, dragul meu amic, ce fumezi, ca vreau si eu.

Mai serios, daca tot avem antipatii, si e firesc sa avem, ar fi mai productiv sa le indreptam nu catre verisorii nostri latini, crestini, albi, ci catre negroizi, asiatici sau pieile rosii.

Don't even get me started cu inuitii!

Lays10.07.2012 09:53
N-ai cum să mai faci bancuri pe seama altora cand il ai presedinte pe unul ca Sarkozy.

L-as fi dat oricand pe Sarkozy la schimb cu Base daca as fi avut ocazia. Ce-i drept, nici cu Antonescus nu mi-e rusine...

Virgil10.07.2012 11:15

@ axl,

prietene, nu beau si nu fumez nimic si nu am antipatii. Doar am dat copy pe un articol al unui prieten la care tin foarte mult, articol care m-a amuzat, apoi am dat paste aici sperand sa va amuze si pe voi Din nefericire l-ati luat in serios.

PS: am scris si sursa, deci nu ma puteti acuza de plagiat, Nici macar dl Basescu nu o poate face.

Lari10.07.2012 11:37

Axle, intre noi fie vorba, Virgil e francofil inrait. ;)

Virgil11.07.2012 09:32
Axle, intre noi fie vorba, Virgil e francofil inrait. ;)

E chiar asa cum spune Lari.

Alintimofte11.07.2012 12:00
Ultimul si singurul francez amuzant a fost... Louis De Funes " care era spaniol

Ultima si cea mai talentată artistă din Franta e Patricia Kaas " care e pe jumatate nemtoaică

Ultimul comandant militar talentat a fost Napoleon I " care era corsican

Cea mai sexy femeie din Franta ultimelor decenii a fost Brigitte Lahaie " care era flamandă

Cea mai renumită frumusete a lor e Carla Bruni " care e italianca

chiar m-ai facut sa zambesc :)). Te-ai documentat mult pentru a afla aceste date? Napoleon corsican, bun, si intrebarea mea este de ce TARA apartine INSULA CORSICA? :P