FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi a demisionat...

Criss08.04.2006 20:32

Ma dezamgeste fostul stelist si fostul mare jucator..., aveam o banuiala ca nu e bun de antrenor, banuiala care incepe sa se confirme. Pur si simplu nu poti renunta asa de repede, ce echipa l-ar mai putea dori acum? Nu are nici un pic de tact..., mare jucator si atat.

alinush8908.04.2006 21:32

Pai si ce e cu titlu' ala 8O 8O 8O 8O ..a demisionat???????????? :!: :!: :!:

Bogdan4Steaua08.04.2006 21:45

Cred ca pana la urma va reveni asupra deciziei.

weeezer_2008.04.2006 21:52

dupa mine, un om in toata firea, cum e Hagi, o data ce a luat o decizie... buna, rea, n-ar trebui sa se intoarca. Indiferent ca e bine sau nu, e in joc demnitatea lui, pt ca dupa aia se va scrie ca a fost "convins" de cutare si cutare si va rezulta ca a fost el moale. Acuma asta e, si-a dat demisia, greseala lui, dar sa mearga inainte si sa uite de Poli.

Kreator08.04.2006 22:01

Cred (sper) ca Hagi va reveni asupra deciziei.

Si mai cred ca nimani nu ii cerea lui Hagi cine stie ce performanta anul asta la Timisoara (Timisoara scris cu litere mici, dupa ceea ce au facut "suporterii" timisoreni, care nu i-au lasat pe stelisti sa sarbatoreasca performanta obtinta in fata rrapizilor).

Abia de anul viitor daca se puteau cere rezultate (rezultate insemnand locul 2 sau 3 pt Timisoara).

Asta pentru ca locul 1 este pentru Steaua!

weeezer_2008.04.2006 22:05
Cred (sper) ca Hagi va reveni asupra deciziei.

Si mai cred ca nimani nu ii cerea lui Hagi cine stie ce performanta anul asta la Timisoara (Timisoara scris cu litere mici, dupa ceea ce au facut "suporterii" timisoreni, care nu i-au lasat pe stelisti sa sarbatoreasca performanta obtinta in fata rrapizilor).

Abia de anul viitor daca se puteau cere rezultate (rezultate insemnand locul 2 sau 3 pt Timisoara).

Asta pentru ca locul 1 este pentru Steaua!

pai asa si am inteles, ca obiectivele lui Hagi incepeau din sezonul viitor... si se rezumau la o cupa europeana... oricum, dupa mine, Hagi trebuie sa o ia de la o echipa mai de jos, fara prea mari pretentii, fara presiune... sa stea 2-3 ani, cum a facut si Laca, cum a facut si Razvan Lucescu... chiar si Oli la National.. si dupa aia sa reintre in carti pt titluri si alti cai verzi pe pereti...

Criss09.04.2006 06:34

...se pare ca revine asupra deciziei(ols), sa obisnuit sa demisioneze de cate ori nu castiga. Ma tem ca daca ia o echipa mica nu face nimic, ca la Bursaspor.

icy_eyes09.04.2006 09:14

Am crezut ca la Galata a fost o gresheala, ca el ar fi putut mai mult daca l`ar fi lasat conducatorii, dar se pare ca nu e mare lucru de capul lui [ca si antrenor]. Ma bucur acum ca n`a vrut sa antreneze Steaua.

Ionut_stelistu09.04.2006 09:34

Nu pot sa cred ca Hagi a demisionat :( :o

Grinch09.04.2006 09:49

A revenit la Poli . Nu cred ca isi permitea sa renunte la echipa .

weeezer_2009.04.2006 09:51

si nu cred ca putem sa-l judecam dupa cateva meciuri. La urma urmei, in Ghencea a jucat ok, cu Rapidul a avut un om eliminat aiurea... si oricum, nimeni nu face echipa in cateva meciuri, nu? Rijkaard la Barcelona, din cate tin io minte, cand a venit, a avut 7 infrangeri consecutinve, nu? si i s-a dat credit si uite unde a ajuns...

razvan198309.04.2006 10:07

Pe mine chiar ma lasa rece daca Hagi pleaca sau nu, oricum ultima stire e ca ramane. Eu ma bucur ca Poli n-are rezultate si este acum acolo la ei o atmosfera exact ca la "mitici" cum le "place" lor, aia din alta tara, da ei sunt din tara lui fulgerul bragadiru si acolo vor ramane. Se pare ca le era prea bine pe locul 3 sau 4 cand era Olaroiu, acum o fi mai bine pe 6, treaba lor. Oricum dupa parerea mea Hagi nu este un antrenor bun ci a fost mult umflat, si in ultimul rand m-a scarbit refuzul lui de a antrena Steaua, dar pana la urma a iesit mai mult decat bine pentru Steaua si acum chiar imi pare bine ca nu a acceptat cine stie ce se intampla cu el antrenor, mai bine ca acum nu cred ca putea sa fie. Si inca un lucru, i-a exclus pe Stoica si Caramarin, cu Stoica sunt de acord la ce declaratii a dat el despre Steaua daca l-as vedea pe strada l-as scuipa(asa cum l-as scuipa si pe Fl. Dumitru) dar Caramarin e cel mai bun om al timisoarei, oricum poate il va lua Steaua, sper.

DTP-Ludacris09.04.2006 10:20

a revenit la echipa cu masuri drastice...

Alin Stoica SI Gabriel CARAMARIN AU FOST TRIMISI LA ECHIPA A DOUA SI PROBABIL VOR PLECA DE LA Timisoara

:lol: GG Hagi :lol:

I.N.Money09.04.2006 10:39

Pacat de Alin Stoica,el a jucat cel mai bine pana la meciul cu Steaua,ciudata decizia...

Motanu D09.04.2006 10:42

Hagi stie cel mai bine ce face ! Oricum eu vreau sa faca treaba buna pentru ca nu vreau sa vad "javrele" in UEFA ! :evil:

I.N.Money09.04.2006 10:56

In loc sa-l scape de vedeta Plesan,care a jucat "fanatastic" de cand a venit la Poli...

Ayrton09.04.2006 12:14

Hmm... Foarte ciudata deciazia lui Hagi de a-i exclude pe cei doi! Cred ca au fost probleme de indisciplina, pentru ca nu ei au fost jucatorii cei mai slabi de la Poli. Sunt 2 jucatori buni, sa vedem ce o sa se intample cu ei.

axl2309.04.2006 12:35

daca i se va da credit sunt sigur ca Hagi va face din Poli o echipa foarte puternica. cat despre meciul de aseara, a fost unul dintre cele mai frumoase din campionat. a fost extraordinar sa-i vad pe Hagi si pe Dorinel infruntadu-se si apoi imbratisandu-se la final. imi intareste parerea ca, in ciuda unor ciudatenii gen Dinamo, FC Arges, national, fotbalul romanesc evolueaza in ceva frumos.

sorin_77709.04.2006 15:09

Este bine ca s-a intors... Poli poate sa ajunga pe locul 2 in clasament... si astfel sa prinda o cupa europeana... sanse mai sunt...

weeezer_2009.04.2006 16:49

hai sa-l luam noi pe Alin Stoica, macar acuma...

dbd09.04.2006 18:26

n-are decat sa demisioneze Hagi...