FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Daniel Georgievski

«12»
kaspersky23.11.2012 20:42
Mai bine il aducem pe Emeghara inapoi, este?

Daca nici asta nu e bun ca fundas dreapta....

Prietene , eu ma refeream la Dumitras. Nu te mai autoinvita in discutii daca nu belesti ochii bine la tema discutiei.

S.Mariuss23.11.2012 21:44

Nu ma lua cu "prietene" daca era vorba de Dumitras puteai specifica in postul tau. Fiind topic despre Daniel se subintelege ca este vorba despre el. Asa ca beleste tu bine tastatura si creierul.

iNsTiGaToR24.11.2012 10:55
Nu ma lua cu "prietene" daca era vorba de Dumitras puteai specifica in postul tau. Fiind topic despre Daniel se subintelege ca este vorba despre el. Asa ca beleste tu bine tastatura si creierul.

Pe pagina cealalta se vede clar ca e vorba de Dumitras.

kaspersky25.11.2012 08:30

Te iau si in altceva daca insisti. Ti-a raspuns Instigator la "neclaritati" , era vorba de o discutie intre mine si el , inceputa pe pagina anterioara , daca tu ai in schimb probleme cu privitul activ sau poate chiar cu vederea , iti recomand cea mai buna hyperclinica din Bucuresti , MedLife.

Daca ai fi urmarit cu atentie topic-ul ai fi vazut ca sunt printre primii care au remarcat calitatile lui Georgievski. Era imposibil sa spun asemenea lucruri despre el , la fel cum imi este imposibil sa mai continui aceasta polemica inutila cu tine , sfatul meu pentru tine : atentie distributiva pe viitor .

Cu exceptia vitezei, am crezut ca l-ai descris pe Banel.

era vis Banel in situatia de fata :))

Lari12.12.2012 18:25

Georgievski face bilantul de la venirea la Steaua: "Sunt fericit cu intelegerea mea la Steaua"

"Cand am semnat contractul, am semnat două hartii. Prima dintre ele, cea in care dacă nu voi juca 10 meciuri pot deveni liber de contract, dar eu cred că am dovedit, am fost foarte concentrat, de fapt am fost concentrat cand a venit vorba de fotbal toată viata, asa că nu mi-am dorit decat să obtin si celalalt contract. Mi-am dorit să ajut Steaua să aibă succes si sunt fericit că intelegerea mea cu Steaua va continua si după ce piciorul mi se va reface. Nu sunt chiar atat de bucuros, dar zambesc, asta e tot ce conteaza Privesc totul foarte pozitiv si sunt sigur că piciorul se va vindeca Rapid. Am suportul tuturor de la club, suportul fanilor Stelei, suportul din partea celor de la echipa natională a Macedoniei, suportul familiei asa că totul e bine. Chiar si cu piciorul rupt eu sunt optimist. Totul va reveni la normal".

Georgievski asteaptă meciurile mari din Europa: "Să ramanem cu capul pe umeri"

"Steaua se va descurca atat in Europa cat si in campionat. Nu cred că programul este chiar asa de greu pentru că din Cupa Romaniei am fost eliminati. Vom avea incă 4-5 luni destul de grele, noi trebuie să fim foarte concentrati, vom intalni echipe mari, vom avea meciuri grele, dar trebuie să ne pastram capul pe umeri si să mergem mai departe".

Macedoneanul spune că nu a mai intalnit atmosferă ca la Steaua

"Eu unul nu prea beau. Nu sunt o persoană careia să ii placă alcoolul, dar cand trebuie să ne distram ne distram. Dacă bem ceva, voi bea si eu, de ce nu. Te poti imbata, e un lucru firesc, suntem tineri. Cu toate acestea este o atmosfera pozitiva Nu cred că am mai intalnit una la fel la vreo echipa Toată lumea se intelege bine. Jucatorii, stafful, facem glume, cand e antrenament e antrenament, cand nu... Nu pot spune prea multe pentru că sunt lucruri din vestiar, nu cred că e normal dar cred că functioneaza Asa că vom continua la fel pentru ca e foarte bine"

Alin9412.12.2012 18:29

Un transfer excelent macedoneanul :) ! S-a integrat foarte repede si eu cred ca poate acoperi vechea problema, mare pacat ca s-a accidentat cand era in forma maxima dar la ce sa te astepti..pune suflet baiatul, de exemplu nu orice jucator ar "baga" o alunecare dupa o minge care sta sa iasa in out cand ai 4-0 si mai sunt 2 minute pana la finalul meciului

Lari08.01.2013 09:57

Steaua s-a reunit ieri fară fundaș dreapta, insă joi va pleca in cantonamentul din Spania impreună cu Daniel Georgievski, care s-a operat la finalul lui noiembrie după ce a suferit o fractură de peroneu. Azi, macedoneanul va fi din nou supus unei interventii chirurgicale, insă una de rutina care a fost luată in calcul incă de acum 6 saptamini.

E vorba despre o operatie in timpul careia lui Georgievski i se va extrage din picior surubul metalic care i-a fost introdus pentru a-i fi consolidat peroneul fracturat in meciul cu CS Severin.

Mai are nevoie de 7 saptamini de reabilitare

Georgievski va insoti echipa in Spania, insă nu se va putea antrena alaturi de colegii sai. El va mai avea nevoie de 6-7 saptamini de recuperare si antrenamente specifice pentru a se putea antrena din nou normal. Acest lucru e prevazut pentru finalul lunii martie, iar pină atunci e foarte putin probabil ca el să joace in tricoul Stelei.

Dubluri pe toate posturile, fundasul dreapta descoperit

Reghecampf va pleca in Spania cu un lot de jucatori si cu 10 posturi cel putin dublate, dar cu unul descoperit total, e vorba de cel de fundaș dreapta. Nici Gabi Matei nu va fi bun de joc, in cazul sau perioada de absență urmind să fie mult mai lunga pină la finalul sezonului.

gsp

Lari28.03.2013 00:46

Fundasul dreapta al Stelei, Daniel Georgievski, a fost ridiculizat de atacantul Eden Hazard in meciul dintre Belgia si Macedonia, 1-0, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014. În mintul 63 al meciului, Georgievski a respins cu capul mingea care a ajuns pină la Hazard, apoi jucatarul lui Chelsea l-a intors de două ori pe macedonean si a inscris golul victoriei.

gsp

Virgil02.06.2014 06:42

I-a expirat contractul la finele sezonului 2013/2014.

«12»