Sa nu ii vada pe cei mai buni din echipa, a luat bani de la UEFA si o sa mai ia dupa meciul din semifinale, ar face o mare prostie.
Sa nu ii vada pe cei mai buni din echipa, a luat bani de la UEFA si o sa mai ia dupa meciul din semifinale, ar face o mare prostie.
se stie ca Gigi e nebun, dar cred ca nu e chiar atat de nebun.. daca iar da pa Banel si pe Ogararu ar ingenunchia atacu si apararea steleiste. la presiunea suporterilor no so faca
da zvonul asta de unde a mai aparut? da voi chiar credeti ca Jiji ii lasa?sa fim seriosi.......
Pana in vara mai mult ca sigur nu o sa plece nimeni...Dar daca Ogararu sau Radoi o sa aibe oferte ar trebui lasati sa se duca..merita...
Zvonul asta e de pe onlinesport...ar fi bine sa nu-i dea dar oricine are un pret, si nu stiu daca Gigi ar putea rezista tentatiei. Banel 3 mil. si Ogararu 2 mil., ar fi bine sa se mai imbogateasca Gigi..
, e de asteptat sa se primeasca oferte...si nu cred ca se vor opri aici...
sincer nu prea le am cu fotbalul....dar nu vreau sa plece de la Steaua Banel si Ogararu....sunt preferatzii mei....
...daca ei ar plek mi-ar frange inima.... ![]()
![]()
ma scuzati ca am scris greshit Ogararu am scris "ogaruraru" sorry.... ![]()
daca avetzi messenger da sigur avetzi intratzi pe id meu rockeritza_just4u_yoana plzzz..... 8) ![]()
:twisted:
da zvonul asta de unde a mai aparut? da voi chiar credeti ca Jiji ii lasa?sa fim seriosi.......
Helena, Jiji pusese acum cateva luni pret 2 milioane pe Ogararu parca... daca mi-aduc eu aminte bine, si oricum, pe Nicolita nu cred ca se astepta sa ia 3... deci tot ce e posibil. Sper doar sa realizeze ca asa cum a tinut pana acuma jucatorii, si a avut performante, asa se poate intampla si de-aici incolo. Dar aici tre sa intervina si MM, si Oli. Si... ce naiba sa faca, sa le mai dea si lor acolo un 30% la contract... jucatorilor adica, sa-i stimuleze sa ramana...
:evil: >>>La cum este Gigi,nu o sa plece nimeni,el vrea echipa de Champions League,daca ii da pe cei doi cu cine mai face acea echipa,echipa se cunoaste,este sudata,sa zicem ca vor aduce altii,dar o sa i-a timp sa se integreze in echipa actuala,va lua timp omogenizarea lotului!Gigi cred ca s-a saturat sa mai astepte atata sa-si vada visul implinit,asa ca,cred ca nu va pleca nimeni de la Steaua!!>>> :twisted: