FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sa nu ii vanda pe Banel si Ogararu la Ajax

Gaga_mnx208.04.2006 16:55

Sa nu ii vada pe cei mai buni din echipa, a luat bani de la UEFA si o sa mai ia dupa meciul din semifinale, ar face o mare prostie.

antonika08.04.2006 16:59

se stie ca Gigi e nebun, dar cred ca nu e chiar atat de nebun.. daca iar da pa Banel si pe Ogararu ar ingenunchia atacu si apararea steleiste. la presiunea suporterilor no so faca

helena_steaua08.04.2006 17:42

da zvonul asta de unde a mai aparut? da voi chiar credeti ca Jiji ii lasa?sa fim seriosi.......

I.N.Money08.04.2006 17:44

Pana in vara mai mult ca sigur nu o sa plece nimeni...Dar daca Ogararu sau Radoi o sa aibe oferte ar trebui lasati sa se duca..merita...

Criss08.04.2006 19:47

Zvonul asta e de pe onlinesport...ar fi bine sa nu-i dea dar oricine are un pret, si nu stiu daca Gigi ar putea rezista tentatiei. Banel 3 mil. si Ogararu 2 mil., ar fi bine sa se mai imbogateasca Gigi.. :D, e de asteptat sa se primeasca oferte...si nu cred ca se vor opri aici...

yoanadonkey08.04.2006 19:58

sincer nu prea le am cu fotbalul....dar nu vreau sa plece de la Steaua Banel si Ogararu....sunt preferatzii mei.... :(...daca ei ar plek mi-ar frange inima.... :(:|

yoanadonkey08.04.2006 20:00

ma scuzati ca am scris greshit Ogararu am scris "ogaruraru" sorry.... :oops:

yoanadonkey08.04.2006 20:05

daca avetzi messenger da sigur avetzi intratzi pe id meu rockeritza_just4u_yoana plzzz..... 8) :D:) :twisted:

weeezer_2008.04.2006 22:00
da zvonul asta de unde a mai aparut? da voi chiar credeti ca Jiji ii lasa?sa fim seriosi.......

Helena, Jiji pusese acum cateva luni pret 2 milioane pe Ogararu parca... daca mi-aduc eu aminte bine, si oricum, pe Nicolita nu cred ca se astepta sa ia 3... deci tot ce e posibil. Sper doar sa realizeze ca asa cum a tinut pana acuma jucatorii, si a avut performante, asa se poate intampla si de-aici incolo. Dar aici tre sa intervina si MM, si Oli. Si... ce naiba sa faca, sa le mai dea si lor acolo un 30% la contract... jucatorilor adica, sa-i stimuleze sa ramana...

IONUTZ-CIPRIAN10.04.2006 07:39

:evil: >>>La cum este Gigi,nu o sa plece nimeni,el vrea echipa de Champions League,daca ii da pe cei doi cu cine mai face acea echipa,echipa se cunoaste,este sudata,sa zicem ca vor aduce altii,dar o sa i-a timp sa se integreze in echipa actuala,va lua timp omogenizarea lotului!Gigi cred ca s-a saturat sa mai astepte atata sa-si vada visul implinit,asa ca,cred ca nu va pleca nimeni de la Steaua!!>>> :twisted:

sorin_77710.04.2006 08:44