E doar o curiozitatea de-a mea, dar sunt sigur ca este foarte interesanta viziunea stelistilor de pe forum. Daca in public majoritatea sunt pentru protest, in anonimat multi isi doresc rezultate.
E doar o curiozitatea de-a mea, dar sunt sigur ca este foarte interesanta viziunea stelistilor de pe forum. Daca in public majoritatea sunt pentru protest, in anonimat multi isi doresc rezultate.
Sunt extrem de putini cei care protesteaza cu adevarat, printre cei care au gura mare pe forum.
Si, referitor la datu' din gura, era un banc:
Americanii: Ba noi cand il vedem pe Obama il scuipam și-l injuram.
Rușii: Noi cand il vedem pe Putin, ne dam pantalonii jos și facem pipi pe el.
Americanii: Eh, am exagerat un pic. Îl injuram, dar numai intre noi, să nu se știe.
Rușii: Și noi am exagerat un pic. Facem pipi dar nu ne dam pantalonii jos.
Daca se pune ca protest ca vreau sa-l comentez de rau de cate ori imi da ocazia, ca nu ma prezint la meciuri sa fac ca adevaratu` pe stadion si sa contribui la fondul sau, atunci e ok ca am ales prima varianta.
In secret chiar nu mai tanjesc dupa ''performante'' cat timp este dobitocul pe la club si multi din staff asemenea lui.
Totusi, pentru unii jucatori m-as bucura foarte mult sa-i vad ca reusesc sa se remarce pozitiv pentru eventuale transferuri in strainatate si sa confirme apoi si la acele cluburi, asta chiar daca ar aduce si mai multi bani clanului becaliot.
Dar ca idee, ramane prima varianta!
Mi-as dori din tot sufletul inca un protest organizat in fata Palatului. Ce o luase pe aratura atunci, nu suporta sa vada ca nu e adorat.
N-o sa scapi nici la Ghimpati, de golani si de drogati!
Ce frumos...
Protest? Care protest? Protestul a murit o data cu incheierea pactului dintre Jiji si Nord. Daca am fi continuat atunci, eu cred ca pleca, dar daca nu s-a putut, nu s-a putut. In acest moment, sansele ca becali sa plece sunt nule si sunt de parere ca orice subiect despre protest nu-si are rostul. Cine are suficienti nervi sa mearga pe stadion la actuala echipa, e ok, cine nu, asta e, Steaua e moarta...
Rezultatul unui proiect de cercetare din Cluj , incheiat recent:
"Cu cat utilizatorii/ membrii retelelor de socializare sunt mai implicati in comunicarea online din retea, cu atat probabilitatea ca ei sa participe la proteste pe strada e mai mica".
Multi dintre noi suntem resemnati in orice caz, dar asta nu inseamna ca o sa merg sa incurajez echipa lu' nea Gigi.
Eu cred ca orice stelist care vrea binele Stelei ar trebui sa-l boicoteze in orice fel posibil pe jeg ,fie ca asta inseamna sa nu mearga la meci ,sa-l huiduie daca merge la meci, sa nu consume nimic din ceea ce i-ar baga bani in buzunar samd...
Proteste nu or sa mai fie prea curand ,poate doar spontane pe stadion intr-o oarecare conjunctura ,dar care nu vor schimba nimic,ele fiind doar rodul unor frustrari de moment al tinerei generatii de stelisti...
Nu mai intereseaza niciun fel de performanta atat vreme cat maimuta si slugile sale conduc Steaua!Pentru ca asta ar face ca fanii cu memorie scurta sa-l ierte la nesfarsit, si el sa stea tot mai mult la Steaua.
Despre proteste nu am ce vorbi atata timp cat nu pot ajuta cu nimic, dar ideea ar fi sa nu i se mai bage bani jegului, mai mare e probabilitatea sa plece daca joaca juma' de campionat cu stadionul gol decat daca il injura cateva sute de persoane meci de meci.
Daca aduce 50.000 de oameni pe National Arena de vreo 5-6 ori, Ciobanul si-a scos banii de salarii pentru toti jucatorii pe acel sezon.
Numai in campionat, se poate umple Arena la meciurile de acasa cu dinam0, chefere, Vaslui sau chiar si cu rapizii. Iar in Europa League, daca intra in grupe, in functie si de sansele de calificare, mai pot veni 50.000 in macar 2 meciuri din grupa.
Daca ar juca juma' de campionat cu stadionul gol, pe Cioban l-ar durea fix in sarica, atata timp cat ar umple Arena in meciurile mai sus amintite.
Pana la urma, cel mai bun protest(probabil) pe care l-ar putea face suporterii stelisti ar fi sa-l lase pe domnul Cioban cu maxim cateva mii de fanii la fiecare meci, aici intrand slugiile si fanii lui personali care ar reprezenta grosul de suporteri. Si asta sa se intample in special la meciurile mai sus amintite.
Virgil, Bogdan_p si mai cine au votat pentru incurajarea echipei ? faceti si voi voturile publice.
Tocmai d-aia am si vrut sa fac acest sondaj pentru a observa clar care este opinia stelistului sub protectia anonimatului.
Kellerman, cu tot respectul, dar nu cred ca topicul este destinat rafuielilor personale. Pur si simplu ne intereseaza numerele la final.
Kellerman, cu tot respectul, dar nu cred ca topicul este destinat rafuielilor personale. Pur si simplu ne intereseaza numerele la final.
Daca unele nume sunt persoane cu influenta pe site, ii dau dreptate lui kellermsan
Terminati ma cu cretinatatea aia cu banii ciobanului. Daca nu mergem noi 800 la meci, cu siguranta se vor gasi 2000, nu 800 care sa ne ia locul. Asta e doar o aberatie spusa din spatele calculatorului. Va spun asa: daca vreti sa protestati in vreun fel, pe stadion e singurul loc de unde, poate (desi nu e asa), un protest poate conta.
Pt noi nu exista varianta protestului in masa, ci doar protestele individuale sau pe grupuri mici. Avem doar doua posibilitati: mergem pe stadion sa incurajam, sau stam acasa si incercam sa uitam, iar asta depinde de cum si ce simte fiecare.
PS: Eu sunt unul din cei care a votat incurajarea echipei, nu stiu de ce, poate ca sunt 100% sigur ca nu va mai exista un protest in viitorul apropiat si, daca prin absurd ar exista, ar fi sortit esecului.