FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga turca (Turkcell Süper Lig)

Ronnie31.05.2012 09:45

Nu ai cum sa spui ca e "slab, slab, slab rau de tot", e un campionat puternic. Sunt cativa jucatori de mare valoare pe acolo. In opinia mea pot fi considerati prostii Europei deoarece mereu arunca cu bani dar performante ioc.

bodrumdan_barkahan31.05.2012 20:18

@ ronnie : fii linistit nu o sa iti raspund la prostiile tale...

Adrian31.05.2012 20:47

bodrumdan

De ce nu vrea Galata sa il pastreze pe Stancu? A jucat anul trecut la o echipa mica si nu s-a facut de rusine. Ba chiar zic ca si-a depasit cu mult conditia.

p.s. Ma bucur ca ai inteles cu cine trebuie si cu cine nu trebuie sa vorbesti pe acest forum.

bodrumdan_barkahan31.05.2012 22:02
bodrumdan

De ce nu vrea Galata sa il pastreze pe Stancu? A jucat anul trecut la o echipa mica si nu s-a facut de rusine. Ba chiar zic ca si-a depasit cu mult conditia.

p.s. Ma bucur ca ai inteles cu cine trebuie si cu cine nu trebuie sa vorbesti pe acest forum.

frate de Stancu parerea mea este ca nu il pastreaza pentru ca la noi tribunele doreste in general jucator mai cu nume...dar Stancu nu era chiar atat de rau...dar si parerea mea este ca nu cred ca o sa faca fata in lot...dar la noi in campionat este jucator strain fara limita...putea sa fie un alternatif ca e lunga perioada...si este si asta ca nu e adus de el ( Fatih Terim)...poate si asta e un motiv...

bodrumdan_barkahan31.05.2012 22:10
Daca ajungeti out din cupele europene, precum Besiktas, nu cred ca mai vine...

Oricum, stai linistit, ca vine pentru bani, nu ca e puternic campionatul sau ca isi doreste sa ajunga neaparat la Galatasaray.

nu cred ca o sa ajungem out din cupele europene...besiktas in anii trecuti a facut transferuri cu sume mari si abea anul asta se vede adica are probleme cu banii in legatura cu transferurile alea facute fara gandire...

si pentru asta nu au putut sa dea bugetul sau cum se zice nu stiu cedoreste cu consumurile de la cluburi UEFA...

iar cu transferurile gen Chivu sau ujfalusi sau melo...intradevar este greu sa aduci in campionatul nostru sau in campionatul rus sau grecia jucatori de clasa 1.pentru ca jucatorii aia prefera sa joace in campionatele mai puternice...dupa o anumita varsta prefera sa vina in campionatele astea ca castiga mai bine si da la stat mai putin bani din salariu...dar totusi eu nu ma gandesc ca avem un campionat slab slab slab...totusi ma gandesc ca avem un campionat mijlociu chiar si in europa se considera al 5 lea sau 6 lea campionat bun( asa era anii trecuti dar acum nu stiu )

se joaca dur la noi chiar fotbalul...

gio_stgloria31.05.2012 23:16
frate de Stancu parerea mea este ca nu il pastreaza pentru ca la noi tribunele doreste in general jucator mai cu nume...dar Stancu nu era chiar atat de rau...dar si parerea mea este ca nu cred ca o sa faca fata in lot...dar la noi in campionat este jucator strain fara limita...putea sa fie un alternatif ca e lunga perioada...si este si asta ca nu e adus de el ( Fatih Terim)...poate si asta e un motiv...

Concluzia este ca tribunele voastre sunt vai de .... lor . Voi vreti mercenari nu fotabalisti ce joaca pentru glorie.

red&blue_boy01.06.2012 04:07
nu cred ca o sa ajungem out din cupele europene...besiktas in anii trecuti a facut transferuri cu sume mari si abea anul asta se vede adica are probleme cu banii in legatura cu transferurile alea facute fara gandire...

si pentru asta nu au putut sa dea bugetul sau cum se zice nu stiu cedoreste cu consumurile de la cluburi UEFA...

Nu stiu exact situatia, dar la noi in presa asa s-a scris, ca e posibil ca si Galatasaray sau Fenerbahce sa nu joace in cupele europene.

dar totusi eu nu ma gandesc ca avem un campionat slab slab slab...totusi ma gandesc ca avem un campionat mijlociu chiar si in europa se considera al 5 lea sau 6 lea campionat bun( asa era anii trecuti dar acum nu stiu

Nu, nu am zis ca nu e puternic campionatul vostru. Am spus ca jucatori precum Chivu sau altii, vin in campionatul vostru in primul rand pentru bani, ca primesc multi bani, nu vin neaparat pentru campionat sau o echipa anume . :)

Ronnie01.06.2012 06:54

Ce ma, te-ai suparat ca ti-am zis ca sunteti prostii Europei? Pai asta sunteti. Ce vrei, sa te pup in fund cum o face Adrian? Nu, chiar ti-o mai zic, sunteti prostii Europei. Habar n-aveti fotbal.

RedScorpyON01.06.2012 10:19
Ce ma, te-ai suparat ca ti-am zis ca sunteti prostii Europei? Pai asta sunteti. Ce vrei, sa te pup in fund cum o face Adrian? Nu, chiar ti-o mai zic, sunteti prostii Europei. Habar n-aveti fotbal.

Europa? Ce cauta astia in Europa?

Alexandru H.01.06.2012 11:17
Europa? Ce cauta ti**nii astia in Europa?

a) Turcii sunt turcmeni.

b) Galata e in partea europeana a Istanbulului.

Ronnie01.06.2012 12:40
Europa? Ce cauta ti**nii astia in Europa?

Eu vorbesc strict fotbalistic. Cu turcii in general nu am nicio problema, nu cunosc.

gio_stgloria01.06.2012 15:04

Mai nou deschidem topic si pentru Liga lor ? Exista topic cu Galatasaray, cred ca era de ajuns.

bodrumdan_barkahan01.06.2012 17:48
Nu stiu exact situatia, dar la noi in presa asa s-a scris, ca e posibil ca si Galatasaray sau Fenerbahce sa nu joace in cupele europene.

Fenerbahçe si anul trecut era dat afara din cupele europene...dar si anul asta sar putea sa fie asa ceva...dar nu cred ca va fiii ceva rau cu Galatasaray...dar totusi nu se stie nimic...

Nu, nu am zis ca nu e puternic campionatul vostru. Am spus ca jucatori precum Chivu sau altii, vin in campionatul vostru in primul rand pentru bani, ca primesc multi bani, nu vin neaparat pentru campionat sau o echipa anume . :)

Da si eu am spus ca nu e usor sa aduci jucatori de clasa 1. cand au 19-20 cel putin 28 de ani sa aduci jucatorii astea...dar eu cred ca avem sansa ca are echipa si Fatih Terim nume in europa...totusi cum ai spus tu dupa o varsta ce siau facut cariera la echipe mari isi doresc sa faca ultimul transfer pentru bani...nici noua nu ne place chestia asta dar asa este ora actuala...dar se schimba usor usor cred ca chestia asta...exemplu anul trcut l-am adus pe Muslera,eboue,sau fener cum a adus pe dia,sow sau stoch...

red&blue_boy01.06.2012 20:27
dar se schimba usor usor cred ca chestia asta...exemplu anul trcut l-am adus pe Muslera,eboue,sau fener cum a adus pe dia,sow sau stoch...

Da, astia sunt altceva, nu sunt asa trecuti, batrani, dar tot pentru bani vin si ei in primul rand. Ca n-au alte oferte mai bune intr-un campionat mai tare.

Ma gandesc ca sa fi primit acelasi salariu si in Italia, la o echipa de-acolo, plus Lille aceeasi suma de transfer, nu cred ca ar mai fi ales de exemplu Sow pe Fenerbahce.