Gheorghe Stefan:
"În primul rand, vreau să vă spun de la inceput că nu sunt talhar, asa cum m-a facut Gigi. În al doilea rand, vreau să vă spun că nu eu l-am propus pe Dumitraș la Steaua, ci Reghe l-a cerut. În ziua respectivă am fost chemat la palat de catre dansii si Reghe, care era de față, l-a cerut pe Dumitras Mai mult, eu chiar i-am propus lui Gigi să-l ia si pe Adi Popa de la Chiajna, ca să intarească echipa. El mi-a spus atunci că nu e bun, dar intre timp l-a luat.
Acum, revenind la Dumitras Acest baiat nu este dorit de alte persoane in club, iar Gigi este influentat de persoana respectiva o stiti cu totii, n-are rost să-i dam numele. Omul respectiv este interesat să joace alt fundaș si-i tot suflă patronului Stelei tot felul de vorbe. De bine, de rau, Dumitraș a jucat 4 meciuri pentru Steaua si a dat două goluri. Altul a jucat vreo 10 si n-a dat niciun gol.
Gigi vrea să mi-l dea inapoi, in primul rand eu nu sunt obligat să-l iau, deoarece nu eu l-am fortat să-l transfere. Dacă eu ii ziceam lui Gigi să se arunce in put se arunca in put De două saptamani mă tot baraie cu telefoane că vrea să mi-l dea pe Dumitraș inapoi. I-am zis că pană in iarnă nu pot să fac nimic".
"Mi-a dat el mie 300.000 de euro pe Dumitras Fals! Eu, Gheorghe Ștefan, n-am luat niciun ban in mana deoarece banii au intrat prin contract in clubul nostru. Dacă totusi vrea să-l luam pe Dumitras ii propun o solutie acum. Noi avem semnat un precontract pentru transferul lui Andrei Pavel. Steaua trebuie să se decidă intr-un an de zile dacă la vară vor să transfere definitiv. Uite, ii propun lui Gigi să i-l dau gratis pe Andrei Pavel si să ni-l dea pe Dumitraș inapoi. Dacă nu vrea, atunci ramane să vedem ce putem să face, eu nu sunt obligat să-l iau si nici nu sunt obligat să-i dau banii inapoi"