FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adi Rocha Sobrinho Filho

«12»
1on21.05.2012 15:40

26 de ani (nascut pe 15 decembrie 1985, la Riachăo, Maranhăo, Brazilia), 1,74 metri

- E in Europa din 2007, cind a semnat pentru LASK, din Austria, apoi a trecut la Karnten. Anterior, jucase in Brazilia la CRB si la Mirassol.

- A dat 10 goluri intr-un sezon la Karnten si a fost achizitionat de Cottbus, pentru care a jucat 4 minute in 3 ani

- La Chiajna a dat 7 goluri si o pasă decisivă in 14 meciuri in campionat

s_99_rocha_2012.jpg

Foto: steauafc.com

gio_stgloria21.05.2012 16:21

Reghe la Steaua , Rocha la Steaua , ce ziceti a fost sau nu blat la Concordia - Steaua ? :gathering:

red&blue_boy21.05.2012 18:00

Super tansfer !!

Reghe la Steaua , Rocha la Steaua , ce ziceti a fost sau nu blat la Concordia - Steaua ?

Valoarea si profesionalismul i-a adus la Steaua, bah! :D

danimarcu21.05.2012 18:47

Ce-mi sare in ochi din prima e alaturarea interesanta a numelor lui:

Rocha - Stanca ,roca

Sobrinho -nepot (fiul sorei sau al fratelui)

Filho -fiu

Nu am mai vazut o alaturare asa bizara de nume,parca e indian din cartile lui Karl May...

L-om vedea si cum joaca,sa vedem daca e un fotbalist bun sau nu.

Ronnie21.05.2012 19:30

Chiajna iei, Chiajna joci.

blindica22.05.2012 12:43

De cand a luat galben intentionat ca sa nu joace impotriva Stelei era clar ca este acontat.

Va dati seama ce duo fantastic avem la anul? Rocha & Machado !

La Cottbus cica a fost accidentat mult timp, pai ne dam seama ce se va intampla la Steaua, unde stau jucatorii cate juma` de an.

Da`sa vedem ce face preparatorul acela magic al lui ''Reghe''. :beer2:

gio_stgloria22.05.2012 13:03

Sa inteleg ca astea sunt super transferurile lu' nea Gigi. E tare nea asta , nici bani nu baga da ce transferuri senzationale face.

*Alecs*22.05.2012 22:12
Da`sa vedem ce face preparatorul acela magic al lui ''Reghe''. :beer2:

Vorbesti despre Ana Maria Prodan, corect?

emil8623.07.2012 07:10

Sa-l vedem diseara in meciul cu Chiajna... Chiar sunt curios cum se va descurca ..

SirBlack07.08.2012 06:56

Chiar m-a surprins pana acum.

emil8608.08.2012 08:04

A avut noroc.. Trebuie sa recunoastem ca golurile sale din primele partide ale acestui sezon au fost norocoase. Sa-l vedem in meciurile tari.. Eu nu cred ca va misca pe teren..

Lays09.08.2012 18:14

Asta e ruda cu Banel?

Danut709.08.2012 18:32
Asta e ruda cu Banel?

Cam seamana amandoi...cred ca da...:D

blindius29.08.2012 10:13

Becali a ordonat trecerea lui Rocha pe banca de rezerve!

Odata inaintata cererea ca Reghecampf sa-i trimita in teren din start pe mijlocasii Tanase, Chipciu si Popa, coroborat cu faptul ca antrenorul cu numarul ''19'' joaca in acelasi timp cu doi inchizatori, era clar ca va ramane un loc in minus pe compartimentul de atac.

Cum Raul Rusescu este golgeter-ul la zi al Ligii 1, era aproape evident ca Adi Rocha va fi tras pe banca.

Brasiliero-ul adus de ''19'' in pauza competitionala a avut un inceput bun de sezon.

Acesta a jucat titular in patru din cele sase etape de pana acum, fiind al 2 lea marcator al echipei dupa Rusescu.

Filho Rocha are 4 goluri marcate si o pasa decisiva in 349 de minute jucate, el primind un cartonas galben de-a lungul celor 6 partide in care a intrat pe teren.

Atacantul ar fi putut marca mai multe goluri, insa toti am remarcat o piedica fundamentala pentru ca numarul sa creasca: rateaza mult din pozitii ideale.

Chiar si asa, atacantul nu era om de tinut rezerva din alte motive in afara celor sportive, acestea din urma fiind, totusi, la un nivel destul de bun la momentul cererii lui Becali de schimbare a formatului echipei.

mady8831.08.2012 18:14

Nu joaca nimic, dar are noroc cu mingea.. Se lipeste de el in fazele decisive si le baga in poarta. Sa vedem cat o mai tine asa..

Liviu: VPM31.08.2012 22:59
Nu joaca nimic, dar are noroc cu mingea.. Se lipeste de el in fazele decisive si le baga in poarta. Sa vedem cat o mai tine asa..

da si rusescu e spectaculos..

iNsTiGaToR01.09.2012 11:21

Tu, cand joci fotbal, te intereseaza sa faci braziliene, virgulite,pase cu calcaiu, sa driblezi toti jucatorii + portaru dupa care sa dai gol cu varfu nasului SAU ,pur si simplu, sa dai gol?

Eu , daca as fi antrenor, m-as multumi ca atacantii mei sa dea goluri,nu conteaza cum. Pot sa fie cu urechea,cu nasu,cu maseaua de minte, gol sa fie. Nici Kapetanos nu joaca nimic, si ca sa vezi, da goluri foarte importante.

clausblaus01.09.2012 18:07

Cel mai elocvent exemplu-Filippo Inzaghi......se lipea de gol ca timbrul de plic fara sa fie un super jucator.

Deci vorba "aluia de instiga",gol sa fie ca restul nu ne prea intereseaza.

ebonyc01.09.2012 20:46

Omul a zis adevarul aici. Chiar l-a laudat, nu vad unde e problema.

clausblaus01.09.2012 21:15

@ebonyc

Nu este nici o problema,daca asta era o lauda.Sfarsitul frazei nu prea suna a lauda,da ma rog fiecare intelege ce vrea.

Oricum,eu nu ii reprosam ceva ci doar ii dadeam exemplul unui jucator ce nu prea avea de-a face cu mingea(nu era un Ronaldo sau Messi)dar le baga pe banda rulanta,ceea ce in fond si la urma urmei era ceea ce se astepta de la el.Aceeasi chestie este valabila si pentru Rocha,poa' sa doarma pe teren,dar sa bage mingea in poarta....asa dormind.Asta este rolul unui atacant.

edynho03.09.2012 06:54

Nu e cel mai spectaculos cu toate ca e brazilian , dar deja are 8 goluri 5 in Liga 1 , 3 in EL . Pare interesant .

andreimanea03.09.2012 20:35

Pare interesant, insa pana cand? Pana cand se mai lipeste de gol... Eu nu-i vad un viitor stralucit.

iNsTiGaToR04.09.2012 08:13
Pare interesant, insa pana cand? Pana cand se mai lipeste de gol... Eu nu-i vad un viitor stralucit.

Inzaghi s-a lipit de gol toata cariera lui.

Nu e centimetru de pe corpul lui cu care sa nu fi dat gol.

ebonyc04.09.2012 08:42
Inzaghi s-a lipit de gol toata cariera lui.

Nu e centimetru de pe corpul lui cu care sa nu fi dat gol.

Tin minte un gol al lui Inzaghi: avea Milanul o lovitura libera la 20 de metri de poarta. Suteaza Pirlo cam pe centrul portii si Inzaghi pur si simplu merge prin spatele zidului ca pe strada, il loveste mingea in picior si intra in poarta. Nici macar nu vazuse ca vine mingea spre el. Ideea e ca Inzaghi avea instinct de atacant, chiar daca mai dadea si la bulan.

Treaba e ca Rocea le baga in poarta, deci isi face treaba, desi nu e foarte bine dotat tehnic.

iNsTiGaToR04.09.2012 09:24
Tin minte un gol al lui Inzaghi: avea Milanul o lovitura libera la 20 de metri de poarta. Suteaza Pirlo cam pe centrul portii si Inzaghi pur si simplu merge prin spatele zidului ca pe strada, il loveste mingea in picior si intra in poarta. Nici macar nu vazuse ca vine mingea spre el.

Asta e golu de care zici

Si mai e golul din finala UCL din 2007 cand Pirlo a tras din lovitura libera in Inzaghi si mingea a intrat in poarta. (la 1:24)

«12»