Salut. Locuiesc in Anglia si vrea sa ma vad meciul cu Boro, chestia e ca habar nu am de unde sa fac rost de bilete. Stie cineva unde sa caut ?
Va multumesc.
FORZA Steaua!
Salut. Locuiesc in Anglia si vrea sa ma vad meciul cu Boro, chestia e ca habar nu am de unde sa fac rost de bilete. Stie cineva unde sa caut ?
Va multumesc.
FORZA Steaua!
pai daca tu care locuiesti in Anglia nu sti, atunci noi care suntem in Romania de unde sa stim... Putin probabil sa mai fie un roman stabilit in Anglia pe acest forum... asa cum esti tu. 8O 8O
Sunt multi romani in zona aceea?? se asteapta sa avem multi fani?
sorin_777 si armanovici e stabilit in Anglia..
I.N.Money..eu vreau sa ma duc cu inca 2, poate 3, si sunt sigur ca o sa fie mai multi de aici care o sa mearga.
pai la Club, la Middlesbrough, nu? oricum probabil ca o sa se mediatizeze pe-acolo meciul... si-o sa afli pana la urma
weeezer_20 in astfel de situatii cred ca bilete se cumpara direct de la FC Steaua. Am vorbit cu niste fani Boro si ei au zis ca asa e normal. Clubul Steaua o sa primeasca un numar de bilete si ei o sa le distribuie. Asa presupun.
Sunt in aceeasi situatie ca tine triphad...normal ca sa luam biletele in sectorul romanesc cred ca numai de la Steaua o putem face,cei din boro vand doar pentru sectoarele lor ale gazdelor,si nu prea e indicat(sincer sa fiu)..ce ma doare e ca sunt mii de fani stelisti pe acest forum iar niciunul nu e in masura de un raspuns concret.,doar mergem sa sustinem Steaua si nu cersim bilete vrem sa cumparam.triphad contacteaza-ma direct ne vom descurca noi cumva..Forza Steaua
Iti dai seama ca e imposibil ca cei de la Boro sa aloce toate biletele dintr-un anumit sector Clubului Steaua si vanzarea lor sa se faca doar in Bucuresti.Clar vei gasi bilete la stadion,poti chiar sa intrebi unde e sectorul pt stelisti (dak va exista asa ceva acolo) pt ca cei de la Boro nu se supara pe tine decat dak esti cu Newcastle ![]()
PS: @sorin_777 sa anunti si tu pe forum cand se face deplasarea la boro si cat va costa dak afli.Mersi
Toate detalii aici:
http://www.fcsteaua.ro/forum/viewtopic.php?t=3104
Cel care a postat este unul dintre liderii galeriei...