FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Aliuta cel "colorat"

Alexandru24.09.2004 19:22

Mi s-a parut mie sau la meciul din seara asta cu Gloria, Aliuta a strigat "m_u_i_e Steaua" ? Am schimbat intamplator pe National TV exact cand se termina partida si pe ecran era o reluare cu Aliuta (declarat de comentator jucatorul meciului - no comments!) in care acesta saluta galeria "colorata" si pe buze i se cam citea ce am spus eu mai sus. A mai vazut cineva ?

gianini24.09.2004 20:13

n-am vazut meciul dar il cred in stare.

parca a mai strigat el odata la un meci.

oricum eu nu-l mai sufar de cand a plecat si nici nu vreau sa mai aud numele lui.

e un jegos si cred ca daca-l prind prin Craiova vreodata il incing.

aduceti-va aminte si de Danciulescu(un alt mare jucator de caracter zero) care la fel a procedat.

acestia sunt 2 jucatori care au dat dovada de nesimtire crasa(putin spus).

ah dumnezeule,chiar acum mi-a spus un prieten care a vazut meciul ce a facut aliutza.

ah aliutza,daca te-as prinde jar ai manca.

fratilor, acest jeg(nu mai pot sa-i spun altcumva) a uitat de partidele in care juca slab dar publicul il iubea, galeria il sustinea , tot poporul stelist era cu el, si acum , el ce face?

cica striga in gura mare.nenorocitul,scarba de om.

sa aiba soarta lui figo,cel putin.

merita calcat pe cap.

SI SA NU-I MAI AUD PE CEI CARE ZICEAU CA L-A DAT Gigi AFARA,CA DE-AIA A PLECAT.

asta nu mai conteaza acum,ce daca la dat afara, ce trebuia sa strige asa-ceva?

el nu se gandeste la suporterii care l-au sustinut si l-au iubit?

este o curva de om, asta este acest jeg pe care eu odata l-am sustinut,i-am purtat tricoul cu mandrie.

acest tip nesimtit a patat numele Stelei, a ranit milioanele de suporterii stelisti.

ce merita acest animal??

booody24.09.2004 20:33

CLar..ai auzit bine ..plus ca si comentatorul a spus ca "nu ma asteptam ca aliuta sa strige anti-Steaua(**** Steaua) ,dar tre sa il intelegem este suparat pe formatia de la care a fost dat afara".....ceva de genu sata :)..si pe buze se vedea clar ;)))..masa` de idiot...la cate am facut noi pentru el...in fine..asta e:(

:evil:

gianini24.09.2004 21:07
"dar tre sa il intelegem este suparat pe formatia de la care a fost dat afara...

o fi el suparat pe conducere dar...

injurand pe Steaua, a injurat in primul rand milioanele de suporteri stelisti, a patat blazonul Stelei , a murdarit legenda.

Alexandru24.09.2004 22:13

Aha... deci banuiala mi-a fost confirmata. Daca asa stau lucrurile: d-le Aliuta, sunteti un idiot! Nu aveti nici cea mai mica farama de caracter si va inscrieti cu brio in categoria fotbalistilor care isi pierd noptile cu femei de consumatie, stropite din belsug cu alcool (Laura stie!). Halal sportiv! RUSINE!

Se pare ca aerul de Giulesti ucide ratiunea. Mai intai cel care a devenit general datorita trecutului sau stelist - domnu' "Cashcheta", urmat de "Bursuc", iar acum acest individ, Aliuta Marian.

booody24.09.2004 22:20

Eu unu ma simtii tradat,plus ca fu in prin-plan cand striga :((((((....NESIMTIRE CURATA!

booody24.09.2004 22:22

Azi,vineri spre sambata (25) ...pe la ora 01:10 pe programul OTV..la rubrica cu cititul ziarelor..intr`un ziar nu retniui :(..de asta imi e necaz..era titlu mare pe prima pagina " Steaua SI PNG PROPRIETATIILE LUI PATRICIU" (si poza mare pe prima pagina cu Ciobanul suparat)...so...wtf is that ?

ferosu25.09.2004 08:44

vaaaaaai de vine pe Ghencea cu aburelile alea ale lui de stelist adevarat.... :x tre sa io tragem la **** odata la tziganul ala mah....nu degeaba s-o dus el la tziganii aia...numai un tzigan adevarat poate sa fie atata de fals in comportament...parca vad ca dupa ce se satura tziganii d el ,se transfera la Dinamo si acolo o sa scandeze **** rapid...Acest specimen nu are nici o echipa de suflet...se trage acolo unde`i merge mai bine...

sorin_77725.09.2004 14:57

Aliuta nu facea de Steaua... Daca spuneti ca a strigat anti Steaua la finalul meciului atunci baiatul asta nu are deloc caracter... Cand va veni in Ghencea va trebui fluierat la fiecare atingere de balon... Trebuie pregatita o coregrafie impotriva lui... Nu e deloc profesionist...Rusine!!!

gianini25.09.2004 21:07

in retur imi doresc sa aiba primirea lui figo.

sa regrete ca a ajuns fotbalist.(cu caracter nul)

john_z26.09.2004 11:53

Era de asteptat din partea unui tzigan sa faca asa ceva.

Am auzit ceva de genul ca ar avea sanse mai mari sa prinda echipa nationala de acum. Oare nu cumva si-o fi bagat iar nasu' "domnul" Giovanni Trapatoni Becali?

Oricum el nu trebuia sa faca asta. Se vede clar ca tziganul tot tzigan ramane. Apropo parca era implicat si prin cazul camatarilor. Sincer nu-mi pare rau dupa el.

Eu zic sa punem capat acestor dicutii despre un tzigan. Pur si simplu nu merita. Desigur ca o sa-si primeasca ceea ce merita in meciul de pe Ghencea.

Oricum sa nu uitam ca "AM ACUT si VOM AVEA MEREU BOALA PE TZIGANI"

Mykutzu06.10.2004 10:02

Tot ce pot spune este ca a ajuns unde-i este culoare pielii iar daca la Steaua a fost sa zicem cu indulgenta o situatie neclara acum barem stim cum stam!

Noi stelisti el rrapidist!De abia astept sa vina meciul cu Rapid si sper ca cei din galerie sa-i pregateasca cea mai "misto" primire!

Eu as sugera ca de acum inainte sa se afiseze un banner anti aliuta oriunde se afla galeria Stelei si poate incercam ceva de genul lui Figo cand a jucat pentru Real la primul meci impotriva barcei 25.000 de fluiere cand punea piciorul pe minge!

Sa-i aratam ca suntem mai buni ca el si ca rrapidistii oriunde oricand!!!

Salut pe aceasta cale toti fanii Stelei de oriunde!

elvis07.10.2004 06:32

:x

Am fost fan (printre altii) si Danciulescu (chiar daca a plecat la catei) si Aliuta, dar gesturile lor m-au umplut de scarba, relatiile lor cu conducerea executiva a clubului nejustificandu-le. Intr-un cuvant: RUSINE! Astept sa vad daca si Denis Serban le urmeaza exemplu. Oricum, returul se joaca la noi, si la propriu, si la figurat.

Forza Steaua!

dani_teo08.10.2004 21:18

"Aliuta, nu e de vanzaree.."..nu asa striga un stadion intreg? si nu de mult..si eu m-am numarat printre cei care strigau insa nu m-am ashteptat sa fak acest gest mai ales ca am vorbit cu el fatza in fatza..cei din drumul taberei shtiu ca nu a fost doar o singura data la barul "exalon"..dar cum o sotzie nu-si cunoashte barbatul nici dupa o viatza, cum potzi cunoashte o cioara?:)..ne-a paklit cu 3 fente, 4 pase si 3-4 goluri...am fost fraieri, l-am iubit, Gigi i-a dat bani cat sa pomeneask....cine a fost prostul(proshtii)? noi sau el ?????

reddog09.10.2004 10:07

Cred ca aliuta a reactionat cam ciudat. Slava Domnului ca nici un jucator de la Dinamo nu a facut asa ceva inca.Sau poate nu am auzit eu. Daca asa jucatori ati avut, nu ii de mirare ca vi se spune"aurolaci" (no offence) desi nu voi sunteti de vina. Eu in locul vostru l-as lua la bataie.... :twisted:

Virgil11.10.2004 10:12
Eu in locul vostru l-as lua la bataie.... :twisted:

De când bat câinii?

Citatul în mod normal ar trebui sa sune asa: eu în locul vostru l-as musca...

In cazul de fata tu ne musti de fapt pe noi.Sa-ti mai spun de unde?Sper ca pricepi.No offence. :wink:

c.ronaldo1730.12.2006 11:57

Cred ca un jucator de genul aliuta ne-ar trebui acuma la mijloc...

Motanu D30.12.2006 13:27

@c.ronaldo17:

Adica pe langa o gramada de jucatori fara tehnica sa mai luam si unul fara minte ?

c.ronaldo1730.12.2006 14:01

ma refeream la stilul de joc nu la comporatment sau la viata personala...

Motanu D30.12.2006 14:04

La acelasi lucru ma refream si eu.

c.ronaldo1730.12.2006 15:06

Aliuta 2003 era un jucator tehnic...

Deci nu intelege ca eu vreau pe Aliuta la Steaua, din contra e un tigan si nul vreu... as vrea un juc care sa joace cum juca el pe atunci.