FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii concursuri pronosticuri

C.Marius26.03.2012 23:29

Salut,

A participat sau participa cineva la concursuri cu pronosticuri, fie ele din Romania sau internationale?

Daca da, pe ce site-uri ati participat/participati si ce premii ati castigat pana in prezent?

Cu siguranta majoritatea dintre voi sunteti pariori, pariati frecvent, asa ca as vrea sa stiu ce parere aveti despre aceste tipuri de concursuri. Le considerati utile sau doar o pierdere de timp?

Un astfel de concurs este Tipster Competition, cu premii de 920$ pe luna de la 1 Aprilie 2012 (primii 10 tipsteri, cu cel mai mare punctaj, sunt premiati). Puteti sa participati cu incredere, premiile fiind oferite de 2 case de pariuri importante: bet-at-home si betvictor.

Daca aveti nevoie de alte informatii cu privire la acest concurs, va stau la dispozitie.

De asemenea, va rog sa discutati aici despre alte concursuri/site-uri de acest gen. :)

LATER EDIT:

Imi cer scuze pentru toate topicurile deschise. Va rog sa le stergeti pe celelalte si sa-l lasati doar pe acesta.

E o mica problema cu forumul. Am incercat sa deschid topicul, am dat click pe "Creaza topic nou" si nu s-a intamplat nimic. Am dat de mai multe ori, tot la fel, iar cand am intrat din nou in sectiune am vazut n topicuri create.