Exista doritori? Daca ne strangem facem un campionat frumusel.
Exista doritori? Daca ne strangem facem un campionat frumusel.
Eu. dar la asta chiar ma bag, nu la ca la counter
. Nu stiu cum ati jucat pana acum, mie mi-ar conveni in zilele saptamanii dupa 22:00.
si eu, tot asa pe seara
Am 2000 de jocuri din care 1700 numai la sport.
Sa inteleg ca te inscrii sau nu? Jucam pe seara, nu e problema.
sa imi dai pm te rog cand e, ca sa imi vina mail in caz ca am forumu inchis sau sa imi scriii pe fb tiam dat pm cu numele
No offence
un "joc" taman bun de spalat creiere, nu are nici o legatura cu notiunile de cultura sau eruditie, plus ca eu am identificat scurt doua greseli grave, pe care referentii le trecusera cu vederea.
Intr-un cuvant, PRO(stire) TV pe fata!
Sfat: incercati o carte sau macar internetul.
Sa aveti spor!
PS: un post TV la care redactorii nu au fost prea pasionati de scoala nu are cum sa cultive populatia. JET!
Intr-o societate in care media promoveaza doar scandaluri si senzationaluri imi pare ca un joc bazat pe cultura generala e bine venit. Tind sa cred ca parerea ta este datorata faptului ca acest site este al celor de la media pro.
Prin acest joculet eu vad doar o alungare a monotoniei si plictiseli. Cine vrea sa-si aprofundeze cunostintele sunt convins ca o face prin alte metode.
nu e neaparat cultura generala, dar e mai bine decat sa ardem gazu aiurea. ne scuzi frate unii din noi am mai dat si cu cartea sa stii...macar de-o septica asea...da ne mai luam si cu jocu ne cerem scuze ca nu corespundem maretelor standarde ale d=voastra... citim numa' pozele nu ne place cartea ce sa-i faci
Ma bag si eu la joc...
Mai asteptam 2-3 zile sa fim siguri ca au vazut toti cei care doresc acest topic si ii dam drumul.
Cred ca se poate incepe.. ce ziceti? ![]()
Ma bag si eu daca e.
Nu stiu daca mai facem. Sunt prea putini doritori. 5.
cati trebuie? am jucat acu cativa ani si stiu ca era in 3